Skip to content
27 reacties
1403 weergaves

seksuele vrijheid

het is niet altijd gemakkelijk om iemand te vinden waarmee je seks kunt hebben   Er is nog veel te veel schaamte en taboe rond seks en ondanks dit forum, waar je vrij en naamloos je mening kunt schrijven, zijn er toch jongens die zich niet durven uiten ....   Er zou veel meer seksuele vrijheid moeten zijn en ieder zou voor zijn mening mogen/moeten uitkomen Er is zoveel verloren genoegen , zoveel jongens hunkeren naar een partner om seks te beleven, maar durven/kunnen dat niet doen , omdat men bang is uitgelachen te worden door iemand die zelf zo graag dat zou doen, maar probeerd hierdoor stoer te doen en zo zijn eigen genoegen en verlangen verbergt ! Wanneer gaat men eens aan jongeren op school de juiste visie over seks geven ?????  

22 jaar
5 jaren geleden

27 Reacties

  • Jongen23, met alle respect, maar ik vind het niet kunnen hoe je met je verhaal iemand probeert te bekeren. En je wilt niet op een aap lijken? Maar die aap heeft jouw god ook geschapen toch? Zijn mensen echt zo superieur? Hoe veel leed en oorlogen door geloof is/zijn er geweest en gaat er nog komen? Je kan het mooi vertellen, maar laat anderen, die niet geloven, in hun waarde. Thx.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 16 : je vraagt welke schepper? : wel er is maar één Schepper en dat is Hij die de weeld, en het heelal gemaakt heeft
    Jij geloofd misschien in die Big Bang of in evolutietheorie, waarbij jij dan van een aap afstamt - Ik voel me beter als ik niet op een aap gelijk en wel ben geschapen door een Schepper , naar Zijn beeld en gelijkenis Er is niet veel geloof meer onder de jongeren en God (de Schepper) is "persona non grata" geworden De schuld ligt wel bij al die Godsdiensten die van God een "boeman" en "sadist" hebben gemaakt , terwijl God liefde is en ontzettend veel van ons houdt...Probeer dat nu maar aan de mensen hun verstand te brengen !!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Yo, welke schepper? Ik geloof daar niet in, daarom hebben mijn vriend en ik mega lekkere seks.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Over preutsheid en godsdiensten snap ik het wel niet als ‘de schepper’ wou dat we preuts waren dan waren we wel met kleren geboren zeker.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • j20 en j18 ik snap ff niet waar jullie je mee bemoeien. Lekker he dat oordelen als je niet snapt hoe het zit. J17 is... yep 17, legaal dus! Kijk de wet er maar op na. Waar uit blijk dat er een machtsverhouding is dan? Er is enkel een groot verschil in leeftijd, thats all. So what? Wat is er mis mee als ze t goed kunnen vinden en gek op elkaar zijn? Over preutsheid gesproken! Wow.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • eens met jongen 20, niet gelijkwaardig j 17, pupil en coach, machtsmisbruik , ook al vind je van niet j.17. jouw topic jezelf gelezen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 20 , voel toch weer een soort afkeuring in jouw reactie, maar jij bent niet de enigste. Nogmaals door hem heb ik zelfvertrouwen gekregen en mezelf leren accepteren, Hij beknopt me echt niet in mijn vrijheid of in een relatie met een jongen van mijn eigen leeftijd,al wil ik dit nog niet. We ondernemen best veel, het is ook geen vader/zoon verhouding daarvoor is hij weer veels te jong, moeilijk uit te leggen, maar wel omdat hij ouder is enige afstand.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je zegt in je topic je zelf zijn, hij vormt je om jongen 17 omdat de verhouding niet gelijk waardig is. Soort coach/pupil verhouding,tja,als je dat wilt?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Met m’n beste vriend kan ik gewoon over sex praten. We hebben ook elkaar vaak naakt gezien en ook al een paar keer elkaar getrokken

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ow yeah ik ben gek op seks, ik kan mega vrij zijn hier thuis met mn bro en dad (kunnen bv gewoon over seks praten), ik ben gay en heb een vriend. En met de meesten hier ben ik het eens... maar ik weet bijna zeker dat mss wel 70% in dit topic geen jongeren zijn. De meesten lullen als mijn leraar Nederlands, en ik volg srs geen lager onderwijs. Kon ik toch ff niet laten om dit te posten.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Anderen willen je altijd belemmeren, kijk als ouders waarschuwen veilig te vrijen is dat prima. Gelukkig heb ik geen toestanden gehad omdat ik gay ben, maar gunde mezelf die vrijheid niet toen ze het wisten. Alsof ik definitief een stempel had nu,en niet meer terug kon. Gelukkig leerde ik een oudere jongen kennen die me hier over heen heeft geholpen.
    Echt seks heb ik nog niet, ook niet met hem,hij heeft een vriend maar wonen apart. Bij hem en ook als die vriend er is voel ik me volkomen op mijn gemak, had dus gereageerd maar ze hebben er een topic van gemaakt, zonder reactie's nog, dus is dit zo raar of vreemd.Vraag me af of meer jongens een soort gelijke vriendschap hebben?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bouwvakkers moeten van hun baas ( en de bedrijfsarts ) een t-shirtje aan i.v.m. het risico op huidkanker. Dit heeft dus niets met preutsheid te maken. Die shirts zijn meestal vrij lang zodat hun bilspleet minder van zichtbaar is dan vroeger. Je ziet die spleet overigens nog vaak genoeg. Vooral bij Polen die in de kassen werken is er niets veranderd. Bloot bovenlichaam en mooie bilspleet als ze moeten bukken. Ik werk nu het vakantie wordt ook in de tuinbouw. Geen shirt en vermoedelijk ook een bilspleet, maar dat zie jezelf natuurlijk niet.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Had hier gereageerd maar ze hebben er een topic van gemaakt. zie topic jezelf zijn, van mij dus.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat heb je goed geobserveerd, jongen17. De befaamde bouwvakkersdecolletees zijn ook uit het straatbeeld verdwenen. Zeg nou zelf, als zelfs die stoere binken uit de bouw zich gaan schamen voor hun bilspleet dan is de verpreutsing totaal.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Je hebt gelijk jongen 21, het wordt steeds preutser. Wat is er mis met een speedo, staat toch veel stoerder dan zo'n wijde zwembroek.Bouwvakkers, straatmakers, zag je enige jaren terug in de zomer vaak met bloot bovenlijf, nu, ook al minder, mag niet van de baas hoorde ik, nu, dragen ze steeds meer een hemd of shirt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb er genoeg van. Ben net thuis van het strand. Zoals steeds wezen zwemmen in mijn Speedo maar ik was de enige. Een oudere man stond al een poos te kijken. Ik liep hem voorbij maar hij hield me staande. "Zo jongeman, kan het nog kleiner? Dit is een keurig strand met nette mensen. Kijk jij maar uit dat je geen krab tussen je billen krijgt want je vraagt er om." Waar bemoeien ze zich mee? Vroeger kon je hier in je Speedo op de fiets. Ik ben het spuugzat. Morgen trek ik een short aan. Het is het me allemaal niet meer waard. De vershorting van Nederland is definitief en onomkeerbaar.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • We worden steeds preutser. Kijk maar bij de meeste voetbalclubs, we douchen in ons boxer. Ik ben het eens met de schrijver hier. We moeten ook af van hokjes. Ik ben geen hetero en ook geen homo. Is hou van lieve leuke mensen waar ik mee kan lachen en die er ook voor je zijn als je ze nodig hebt in serieuze zaken. Ik heb geen relatie maar gelukkig wel vaak sex met jongens en meisjes

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ook 17 en ook gay, en heb ook vriendschap met een ietwat oudere jongen, we hebben geen seks ondanks dat hij ook homo is, maar hij heeft me begeleid, zelfvertrouwen gegeven, en vooral mezelf te accepteren.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Op dit forum worden veel topics gezet waar door anderen vaak negatief op wordt gereageerd. Voorbeelden: meisje van 17 die al 30 verschillende jongens heeft gehad, jongeren die trio's hebben, gay boys die open relaties hebben, jonge pubers die op 13 sex hebben, jongens die fetish hebben etc. Laten we deze topics omarmen en deze topics positief benaderen. Chapeau voor de inzenders. Zij verleggen tenminste hun grenzen los van bekrompen en beklemmende waarden en normen. Zelf ben ik gay en heb een oudere vriend van 32. In het begin deed bijna iedereen hier moeilijk over (???). Ik ben met hem superblij. Dank zij hem zit ik nu in een open relatie waarin wij beiden sex met anderen kunnen hebben. Heel fijn en bevrijdend. Ik ervaar nu een grote vrijheid. Overigens loopt de echte gayscene ver voor op de heterowereld. Qua sex en leefstijl zijn gays echt een stuk verder dan hetero's.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongens, dit komt helaas voor lange tijd niet meer goed. We glijden in sneltreinvaart af naar het beklemmend sfeertje van de fifties. De valse schaamte, de keurigheid, de kneuterigheid, de alomtegenwoordige sociale controle, de seksuele onderdrukking. Kortom de spruitjeslucht van "De Avonden".

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten