Skip to content
21 reacties
1010 weergaves

Heb ik een vernauwde voorhuid of te strak toompje?

Als mijn penis in erectie is kan ik soms mijn voorhuid net over mijn eikel krijgen en soms net niet alleen mijn toompje staat dan strak en als ik heb aan raak doet hij een beetje pijn alleen er is ook een kringetje van de voorhuid wat heel strak is en soms blijft mijn voorhuid dan hangen onder mijn eikel wat is er aan de hand?

16 jaar
5 jaren geleden

21 Reacties

  • Ik had hetzelfde en ben ook besneden. Het was even afzien,maar ben er erg tevreden mee.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had het ook, zowel voorhuid als toompje te strak. Ik ben daarom volledig besneden. Ik vind het nu eigenlijk wel fijn om de eikel altijd bloot te hebben en zou het niet meer anders willen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij is mijn toompje ook te strak.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Een strak toompje denk ik.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Op die leeftijd heeft nog niemand gehoord van een toompje.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij veel jongens is de voorhuid te strak, dit gaat vanzelf over.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J17 ik ben niet besneden en wil ook niet. Ik heb zelfs nog een voorhuid van ongeveer een cm. M’n voorhuid glijd heel makkelijk over m’n eikel. Ik denk dat ik m’n piemel net zo snel schoon heb gemaakt dan besneden jongens. Ik maak hem elke ochtend schoon trouwens

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • M19 dat is lekkerder tijdens rukken dan besneden

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • TS: ik had het zelfde probleem: kon mijn voorhuid net achter mijn eikel krijgen, maar dat zat altijd erg strak, en ook mijn toompje spande dan.
    Heb mij dan met 16 laten besnijden, en ben daar heel blij mee. Het lidteken van de besnijdenis zie je na een tijdje bijna niet meer. Ikzelf draag geen ondergoed, en vind het een heerlijk gevoel als mijn blote eikel tegen de stof van mijn jeans schuurt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • J18 hierboven,na verloop van tijd gaat de snijrand er wel beter uitzien . Bij mij was het eerst erg rood, maar het kleurt steeds lichter,nu 3 jaar geleden. En ook is de eikelrand bij mij nog wel erg gevoelig,een te losse boxershort is notdone voor mij omdat het dan nogal schuurt aan de eikel

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 18jr.: "Waarom zou je de voorhuid over de eikel willen krijgen?"
    Wat denk je er van om het goed schoon te houden...... Doe jij dat nooit dan, viespeuk!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal eens met j19. Het scheelt een hoop gedoe als je besneden bent. Het is een stap maar eenmaal gezet heel plezant. Gewoon nauw zijn is vervelend, je kunt last met plassen hebben, erecties kunnen pijnlijk zijn en je kunt je zaakje niet goed schoon houden. Dat wil je toch niet?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Een volledig blote eikel is niet vervelend. Schoon en fijn voor seks met moslima's. Het enige wat niet mooi is, is het litteken op de plek waar ze je besneden hebben. Nadat ze het bij je gedaan hebben, moet je er wel rekening mee houden dat het helen van de wond een paar weken duurt. Dat is niet fijn, maar je kan wel gewoon naar school ( niet gymmen ) of je werk. Bij mij is het wel mooi gedaan. Eikel is altijd bloot, maar er zit nog zo veel mogelijk voorhuid. Als het niet nodig is, zou ik me niet laten besnijden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had hetzelfde,toen ik 14 was is mijn voorhuid korter gemaakt en ingeknipt, zodat er iets meer ruimte kwam. Maar nvt werd het weer strak,dus toen ben ik op míjn 16de volledig besneden,heb nu dus een geheel blote eikel. Dit kan ik jouw ook aanraden.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • j14 helemaal waar en bovendien kan de dokter het dan zien, wij niet. Als ik zo lees moet TS er wel naar laten kijken.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Je voorhuid moet je zonder problemen naar achteren kunnen schuiven. Zo niet, dan zou ik even langs de dokter gaan. Je toompje staat (denk ik) ook te strak, als ik het zo hoor. Succes!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zie het probleem niet. Je bent gewoon nauw. Waarom zou je de voorhuid over de eikel willen krijgen? Waar is dat voor nodig? Gewoon er van af blijven.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons kijkt de schoolarts er tijdens het periodiek onderzoek naar. Gebeurt al je een jaar of 13 bent in de tweede klas. Je krijgt oefeningen om de voorhuid wat wijder te maken. Een sneetje hoeft bijna nooit. Als ze dat wel nodig vinden doen ze dat als je een paar jaar ouder bent. Succes ermee. Maak je er niet druk over. Komt waarschijnlijk vanzelf goed.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vermoed beide, voorhuidring te nauw en toompje te kort. Klusje voor je huisarts...

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Even naar de dokter . Die heeft ervoor geleerd. Wij niet.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten