Skip to content
8 reacties
684 weergaves

Manboobs

Hoi ik ben jongen van 17 en heb last van manboobs. Ik wil hier graag van af en was benieuwd naar jullie ervaringen hiermee. Ik ben zelf niet dik, wel chubby maar mn manboobs zijn echt uit verhouding met de rest van mijn lichaam. Wat kan ik doen??

17 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Misschien een bh gaan dragen? Zie ander topic over ditzelfde onderwerp.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook borst vorming door medicijn gebruik, ik kom daar door niet in aanmerking veer een borst reductie en sporten dan wort ik nog breder en pas dan helemaal geen leuke kleren meer dus dat werkt niet. Op advies van de plastisch chirurg waar ik wel een consult heb gehad, ben ik sport bh’s gaan dragen ( cup maat aaa ) door deze bh’s worden mijn borsten tegen mijn borstkast gedrukt en vallen ze niet meer op.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Sportschool helpt niet veel als je echt borsten hebt. Het is wel gezond, maar je borsten worden er na heel veel inspanning nauwelijks minder door.Als je er geen operatie voor over hebt, zal je met die boobs moeten leren leven. Vaak vinden anderen die boops een stuk minder vol dan jijzelf.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon tijdje sportschool. Je zegt chubby, ben ik ook enigszins, maar door sportschool,krachttraining, veel steviger, daarbij stevige boddy is cool.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Zes weken intensief aan de dumbells en je boobies zijn omgeturnd in de pecs van een muscle hunk. (en nu in het Nederlands, hoor ik iemand roepen, haha.). Nee srs, jongen17 hierboven heeft gelijk. Als ik moest kiezen tussen sportschool of operatiezaal dan wist ik het wel.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Ligt eraan, sportschool. Als het stevig is dan is het juist cool.
    Zelf ook manboobs maar zit er niet mee, omdat ik nogal breed en stevig ben. Dan in oude films met van die gladiatoren hebben al die stoere gespierde kerels borsten. Kan ook mooi zijn dus.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ja, hier nog een. Maar door met fitness te trainen op borstspieren en bovenarmen ziet het er nu veel beter uit. Het vet is grotendeel weg en door wat meer spierweefsel ziet het er ook steviger uit. Probeer het zou ik zeggen. Beter dan te laten wegsnijden. Baat het niet, dan kun je je altijd nog laten helpen. Succes en laat weten wat je gaat doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Via je huisarts naar een specialist. Die beoordeelt of je geopereerd moet worden. Dat was bij mij het geval. Ik leed enorm onder die borsten. Kleedde me nooit uit bij sport ( deed net meer mee met l.o. op school ) , ging nooit met blote borst naar het strand e.d. Nu ziet alles er prima uit. Er zijn zelfs geen littekens op mijn nu mannenborst zichtbaar. Die zijn vakkundig weggewerkt. Ik voel me nu een gewone man en wilde jaren eerder die operatie te hebben ondergaan.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten