Skip to content
22 reacties
813 weergaves

jezelf zijn

Wat is seksuele vrijheid, voor mij het accepteren van jezelf.en het leven dat jij kiest,ook al vinden anderen het raar, of ongewoon of niet normaal.Mezelf accepteren heb ik geleerd door een oudere jongen, door gesprekken ondermeer. We hebben geen seks, maar wel een soort verhouding die heel natuurlijk ontstaan is, ik vind hem super als coach, en hij vind mij echt een stoere jongen vooral uiterlijk ,stevig gebouwd dus.Dat hij dominant is vind ik wel spannend, anderzijds voel ik een grote vrijheid schaam me niet voor hem, voel me niet geremd als hij me naakt ziet,zijn manier met me omgaan zie ik als vrijheid, voel me niet gebonden bij hem ook al vind hij het soms nodig bij onaangepast gedrag op te treden, meestal mag ik kiezen tussen een stoere straf wat enigszins lijkt op millitaire discipline, wie durft hier op te reageren of herkent zich hier in.?

17 jaar
5 jaren geleden

22 Reacties

  • TS hier, wou niet weer reageren, nogmaals die coach is dominant , met millitaire discipline bedoel ik karweitjes opknappen, auto schoonmaken,bij het niet nakomen van regels, huiswerk,slecht cijfer, en hij heeft me een keer in de auto gezet en er uit gezet,moest ik terug lopen, na een groot woord, maar geslagen heeft hij mij nog nooit,dit komt ook niet in hem op,verder heb ik veel aan zijn vriendschap ook al is het zeer zeker geen relatie. Zou nu graag na dit bericht de topic stoppen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Die jongen TS dus kan zich zelf zijn,daar gaat het toch om,

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 23 iets moois is iets heel anders dan millitaire discipline bij brengen zoals ts omschrijft, lees topic nog maar eens goed en vind je het dan nog zo positief.?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het niet zo gek. Veel jongens hebben een soort vaderfiguur nodig en die is er lang niet altijd, zelfs als er wel een vader is, dan nog wil het wel voorkomen dat deze zich niet zo als vader gedraagt. Als het duidelijk is dat hij niet op jou uit is en wel een goede vriend is waarbij je terecht kan, dan heb je iets heel moois.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 17 ook 17 zou ook wel een coach willen, voor simulatie , en jou als vriend.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18 why, vrienden genoeg van mijn leeftijd, zelfs vriendinnen,wordt moe van dit alles ,reageer niet weer.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je vind jezelf stoer omdat je zijn discipline accepteerd, je adoreert gewoon die vent die jij coach noemt. Hij vind zichzelf hierdoor superieur omdat hij zo'n stevige beer onder zijn hoede heeft, en hem zelfs strag geeft, niet normaal man, zoek een knaap van je eigen leeftijd en wordt normaal.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 20 je begrijpt het tenminste, ben ts. Hij kweekt bij mij zelfvertrouwen en hielp me af van mijn onzekerheid, anders was het misschien mis gegaan, dan toch zou ik geen vrouw willen die de baas over mij speelde, maar iedereen is anders, die dominante kant zou ik ook niet van iemand anders accepteren, ben niet onderdanig,beslist niet, maar vind dit iets dat bij me past, spannend en stoer zijn,zoiets.Maar hoe leg je dit uit,praat er ook niet over, want ze begrijpen het niet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Militaire discipline is voor sommige jongens noodzakelijk om op het rechte pad te blijven. Het geeft houvast en zekerheid. Dit soort jongens vinden die zekerheid later vaak bij vrouwen die "de broek"aan hebben. Ze doen daardoor geen gekke dingen

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Millitaire discipline zoals TS omschrijft noem ik machtsmisbruik,niet normaal.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • waarom is leeftijdsverschil gelijk aan machtsmisbruik???
    dat is totaal onzin en waarmee bemoeit men zich als iemand van 19 van iemand houdt die "maar" 17 is ....met welk recht noemt men dat "machtsmisbruik" zij die dit hier niet normaal noemen zijn zelf "abnormaal" Volgens hen moet iemand van 17 van iemand houden die 17 is en een van 19 moet houden van iemand die 19 is : nog nooit in mijn leven zo'n onzin gehoord waar gaan we met zulke jongeren naartoe ??????? worden dit toekomstige rechters en wetgevers????? wat zijn we dan allen toch beklagenswaardig !!!!

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • een jongen 20, niet normaal, jongen 17 stoppen,vriend eigen leeftijd zoeken, machtsmisbruik nooit goed.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 20, het is echt geen oude man ,eind 20. We ondernemen best veel dingen en ook als we uitgaan dan laat hij me vrij. Alleen wil ik zelf nog geen vaste vriend.En hij heeft zelf een vriend, dus geen enkele belemmering.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Toch stoppen met deze relatie . Dit is ongezond en zoek iemand van je eigen leeftid om een goede, ook lichamelijke relatie mee op te bouwen. Je huidige omgang met een oudere man staat dat in de weg. Als hij echt platonisch van je houdt begrijpt hij dat en trekt zich uit je leven terug.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21 en 19 hij heeft me zelfvertrouwen gegeven, bij hem kan ik mezelf zijn, hij begrijpt me en vooral mijn onzekerheid indertijd. We hebben echt geen sm verhouding, in totaal niet.
    We hebben ook geen seks,ook geen relatie, wil ik een vriendschap met een leeftijdsgenoot dan zal hij dit echt niet tegen werken. Ik voel me bij hem gewoon thuis, hij laat me vrij, alleen in zijn manier is hij wat dominant, beetje een leidersfiguur in een studenten dispuut uit dit milieu komt hij, vandaar, maar hij betekent echt veel voor me.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Eens met jongen 21. Dit klinkt niet goed. Of ben je graag een soort slaaf die straf krijgt? Beetje SM dit. Zoek een leven, je verdient beter en gezond opgroeien gaat zonder discipline en straf ook. De Jaren 50 zijn voorbij.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • TS geen normale vriendschap, zoek jongen eigen leeftijd.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 19 Je bent seksueel meerderjarig vanaf zestien, dus tussen jou en je vriend is het sowieso niet illegaal. Ook bij mensen tussen de twaalf en de zestien grijpt de politie gewoonlijk alleen in als er een klacht wordt ingediend, dus niet als bijvoorbeeld iemand van vijftien seks heeft met zijn/haar vriend(in) van zeventien.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Denk ook niet dat hier problemen van zouden komen tussen een jongen van 17 en 19, want alle twee zijn jullie nog tieners, denk dat het om hogere leeftijden gaat. Maar ben TS maar we willen geen seks met elkaar, hebben ook geen relatie, alleen een onderlinge vriendschap met afstand,mede door de leeftijd.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Je laat je regeren door de angst nu. Je hebt alleen een probleem als zijn ouders er een probleem van maken of als je tegen zijn wil in te ver gaat. Als hij ruim 17 is en weet waar hij mee bezig is dan zul je daar juridisch geen problemen mee krijgen, schat ik in.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten