Skip to content
20 reacties
1367 weergaves

Navel (jongens)

In de douches van het zwembad valt me op dat steeds meer jongens een navel naar buiten krijgen (outie) of een platte navel hebben. Het lijkt of dat een trend wordt?

Ik heb zelf een naveltje ter grootte van een 10-eurocentje met een streepje haar er onder.

Wat voor navel heb jij (jongens)

17 jaar
5 jaren geleden

20 Reacties

  • Ik heb een vrij diepe, ronde navel

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • De dokter ( schoolarts ) kijkt altijd even naar je navel. Bij mij werd ook een onzichtbare breuk ontdekt. Opereren is althans voorlopig niet nodig. Er moet wel naar gekeken worden als ik zou willen gaan duiken, maar dat ben ik niet van plan.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb een knoopje zo groot als een cent. En is even plat als mijn buik.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ook ter grootte van een muntje van 10 cents.Ik heb een navelbreuk waar je bijna niets van ziet. Werd bij dat onderzoek dat je op schppl krijgt als je 14 bent ontdekt door de jeugdarts. Hij zag een voekde het toen ik op mijn hand moest blazen. Dat is eigenlijk om je liezen op een breuk ta controleren, maar ze kunnen ook zien of je een navelbreuk hebt. Weet niet of ik me laat opereren. Heeft iemand van jullie ook een navelbreuk ? Wel opereren ?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn navel is een knoopje en is iets dikker dan mijn buik. Afgelopen zomer is er een piercing in gezet, een staafje. Voelt heerlijk en ben er blij mee

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een putje.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een mannennavel waaronder de pikwijzer begint is aantrekkelijk zonder dat er piercings gezet hoeven worden. kijk er graag naar.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb een knoopje die net zo plat Is als mijn buik. Sinds de zomervakantie zit er een piercing in wat lekker voelt.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • @j14. Ik heb het al aan mijn ouders gevraagd toen ik 12 was. Een vriendje had dat ook. Mijn ouders waren er niet voor. Toen dat vriendje een keer bleef slapen gingen we bewust in onze onderbroekjes naar beneden zodat ze zijn piercing wel moesten zien. Toen ik 14 werd vroeg mijn moeder of ik het nog steeds wilde. Ja, zei ik. Toen hebben mijn ouders en ik het er over gehad en toen mocht het. Mijn moeder moest mee maar wilde het niet zien. Nee, je hoeft niet naar de huisarts. Je moet naar een piercingshop en je moet toestemming van je ouders hebben tot je 16de. Hij zit door het knoopje en voelt erg gaaf. Ik doe nu gewoon mijn shirtje uit als mijn moeder er bij is maar zij vind het nog doodeng. Die jongen is geen vriendje meer maar heb wel mijn piercing aan hem te danken. Xx J

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Gefeliciteerd. Ik wil dat ook. Moet je naar de dokter ? Ik denk dat de mijne weigert. Hoe heb jij het aangepakt ?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb n knoopnavel die iets uitsteekt. Heb sinds een week een navelpiercing wat super lekker voelt. Blij mee!!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ook kuilnavel

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb een knoopnavel in een klein kuiltje. Heb al 2 jaar een piercing boven in mijn navel en sinds 3 maanden ook 1 onder in de navel

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Kuiltjesnavel met een vrij dikke “knop”

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Terug on topic, ik ben 15 en heb een kuiltjesnavel. Beetje ovalig en vrij diep. Haar ik een streep van tepels naar schaamstreek.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat klopt jongen19. Maar dat van die automatische besnijdenis dat wisten mijn ouders en daar hebben ze tijdig een stokje voor gestoken. Alleen mijn navel daar hebben ze ginds met hun pet naar gegooid. Wat zo'n outie extra lelijk maakt, is dat dat knoopje niet mee bruint. Helemaal bruin maar met een wit bolletje. Maar ach, genoeg navelstaarderij. Er zijn ergere dingen in de wereld :-)

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • hi j21, dus je bent geboren in Amerika en hebt een outie omdat de gynaecoloog geen tijd had om je navel netjes af te werken. Maar in Amerika hebben ze wel tijd om jongensbabies te besnijden? Toch raar...

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • ik heb trouwens een putjesnavel :-)

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb dus zo'n knoopjesnavel. Mijn vriendin vindt het cute maar ik vind het niet mooi. Ik ben geboren in Amerika in een reusachtig ziekenhuis waar aan de lopende band bevallen werd. Of het een trend is weet ik niet. Het hangt van de gynaecoloog van je moeder af. Als die tijd heeft dan maakt ie er een mooie diepe navel van maar als die haast heeft dan legt ie vlugvlug een knoopje. Wat me opvalt is dat Afrikaanse jongens allemaal een knoopje hebben maar blanke jongens bijna nooit. Maar goed, het is maar een navel. Heb je zoals ik een outie dan is er nog geen man overboord.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • k heb gewoon een putje naar binnen. Even groot als de jouwe.
    En ik zie niet zo heel veel outie's eigenlijk.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten