Skip to content
14 reacties
1204 weergaves

Op blote voeten in je sneakers.

Hey gasten, ik ga altijd met mijn blote voeten in mijn sneakers. Ik draag nooit sokken ook geen kleine enkelsokken. Wie gaat er ook altijd gewoon met zijn blote voeten in zijn sneakers? Stinken je sneakers dan ook of niet? Mijn sneakers stinken niet zo want ik heb geen zweetvoeten. Regeer is alstublieft.

15 jaar
5 jaren geleden

14 Reacties

  • Lijkt mij niet fris

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het ook graag doen maar elke keer als ik het van plan ben heb ik al sokken aan

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Geurvreters, mijne Heren, g e u r v r e t e r s.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey gast van 16, je gaat gewoon met je blote voeten in je sneakers. Je moet dat gewoon doen en als je sneakers daarna stinken, wel dan is dat zo. Dat is toch niet erg. Mijn sneakers stinken ook wel een beetje maar ik vind dat niet erg hoor. Dat je sneakers stinken dat hoort er gewoon bij als je er met je blote voeten in gaat. Als ze eenmaal stinken dan kun je er voorgoed met je blote voeten in gaan. Ik ga ook gewoon altijd met mijn blote voeten in mijn sneakers.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb het enkele keren gedaan maar het schuurde een beetje teveel. Doe ik niet meer.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey, ik draag al jaren geen sokken meer. Dus met blote voeten in m'n sneakers. zomer en winter. Ik vind niet dat mijn schoenen stinken, valt allemaal heel erg mee. Ik vind het wel lekker zitten zonder sokken.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey jongens ja ik wil ook wel heel graag blote voeten in me schoenen elke dag maar ik vind sokken netter er uitzien maar ik hou van voeten dus ook stinkvoeten en schoenen maar kan ij tips krijgen hoe ik elke dag blote voeten in me sneakers kan dragen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Iedereen heeft zweetvoeten

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja okee gasten, maar mijn sneakers stinken niet zo hoor. Ik draag nooit sokken ook geen kleine enkelsokken. Ik heb geen zweetvoeten hoor nee totaal niet. Mijn sneakers ruiken wel een beetje ja maar niet zo keihard snapt ge. Ik vind het wel tof dat jullie reageren, doe zo voort.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor mijzelf een enorme fetish. Maar inderdaad wat minder praktisch (stijve in het openbaar, vaak toch uiteindelijk wel een blaar, sneakers gaan inderdad sneller stinken).

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik draag altijd sokken. Heb geen zweetvoeten maar ik vind sokken in sneakers lekker zitten en mooier en netter staan. Is ook hygienisch. Voor mij ook geen enkelsokken maar vaak quartersokken van Nike (zwarte of witte). Deze socks zijn hoger dan enkelsokken en veel korter dan gewone sokken. Bovendien vind ik dat echte mannen sokken horen te dragen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ieuw dat vind ik wel vies hoor,1 keer ff niet doen als je snel naar de winkel gaat ofs dan kan het wel, en iedereen heeft zweetvoeten ook jij je merkt het niet altijd.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe het zelf niet want dan stinkt het veel te erg. Maar voor sommige mensen is het een fetish.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe dit niet want ik vind dat niet zo aangenaam.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten