Skip to content
13 reacties
556 weergaves

Maagd

Ik ben nog steeds maagd maar wil graag weten hoe het voelt om je piemel in een meisje te hebben. ook benieuwd hoe het voor meisjes voelt.

19 jaar
5 jaren geleden

13 Reacties

  • Jongen van 16 Is normaal als je pas 16 bent. Je blijft als jongen/man natuurlijk altijd maagd.Je bedoelt eigenlijk de eerste keer dat je bij iemand in haar/zijn lichaam naar binnen gaat er daarin een zaadlozing hebt. Is heerlijk en de eerste kaar vergeet je vermoedelijk nooit meer.
    Als je gay bent en kiest voor de passieve rol kan je wel ontmaagd worden. Ik weet niet of je daarvoor belangstelling hebt, maar je wil misschien alles eens proberen.Een jaar of 18 is de gebruikelijke leeftijd voor de eerste keer

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Kben ook nog maagd, kheb nooit een vriendin gehad, nooit gezoend en nog nooit een meid in het echt naakt gezien dus ja

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Laten we het er in ieder geval op houden dat het een heel lekker gevoel is, minstens net zo lekker als masturberen. Maar je zou het zelf eens moeten ervaren. Als je het echt heel nieuwsgierig bent kun je idd gebruik maken van een prostituee, maar realiseer je dat dat verder niet heel romantisch is en dat je na een paar minuutjes al weer buiten staat. En juist de eerste keer seks vergeet je nooit meer. Schaam je jezelf vooral niet dat je nog maagd bent, Misschien ben je gewoon de juiste nog niet tegengekomen, of wil je geen seks voor het huwelijk. Als je gewoon te onzeker bent om een meisje aan te spreken , werk daar dan aan. Dat is best lastig, maar zet je onzekerheid opzij, zorg dat je netjes verzorgd bent. maak gewoon een praatje te maken met meisjes , maak eens wat complimentjes...Je zult heus niet meteen beet hebben, maar je zal na verloop van tijd zien dat je steeds makkelijker contact maakt. Niet geschoten is namelijk altijd mis, en het is niet zo dat meisjes vanzelf komen aanwaaien als jij zelf geen actie onderneemt,

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Is niet erg hoor mijn broer is 25 en ook nog maagd

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Is helemaal niet zo gek dat je nog maagd bent, in onze vriendengroep zijn we met 12 waar ongeveer maar 5 seks hebben gehad, en we zijn lang niet de enige! Het maakt ook helemaal niets uit hoor

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is idd niet zo dat je als 19 jarige man per se gepenetreerd moet hebben. Wel is het nodig dat je regelmatig masturbeert. Je seksuele gezondheid en je zaadproductie blijft dan op niveau. Zelf zou ik het niets vinden nog maagd te zijn als ik 19 ben.Ik ben voor het eerst op mijn 17 de met iemand naar bed geweest. Zij was geen maagd meer en heeft me de weg gewezen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is daar zo vreemd aan? Wat maakt het uit op welke leeftijd je de eerste keer doet. Ik deed het voor het eerst op m'n 18 maar een vriend van me die 22 is heeft het nog helemaal niet gedaan zegt hij. Het belangrijkste is het te doen op een leeftijd waarop je je er goed bij voelt en met iemand waar je het mee wil doen. Iemand ervoor betalen vind ik flauwekul en iemand zoeken alleen voor seks ook. Tenslotte wil je in een relatie ook andere dingen dan seks. Met andere woorden: maak je er niet druk om, dat komt nog wel.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een onzin dat 19 te oud is om maagd te zijn. Iedereen wordt op een ander moment ontmaagd. De ene vroeg en de ander wat later. TS als je echt graag ontmaagd wilt worden en het lukt je niet om IRL een meisje te vinden, dan kun je het proberen via een app als Tinder of een escort/prostituee betalen. Ik zou dat zelf nooit doen, maar iedereen maakt zijn eigen keuzes.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Idd J22 wat J18 is gwn bullshit

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 22, ik denk dat jongen 18 bedoeld dat vrijwel alle jongens op hun 19e al wel eens seks hebben gehad. En als jij het dan nog niet gedaan hebt kan dat veel doen met je zelfvertrouwen. Wat dat betreft kan jongen 19 het best zo snel mogelijk gaan sexen. En dat kan prima met een prostituee, dat is hun werk tenslotte..

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • j18, "19 is voor een man te oud om maagd te zijn" Wie heeft jou die onzin wijs gemaakt? TS, dit is echt iets wat je zelf moet ervaren. Laten we het erop houden dat het goed voelt. ;-)

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Advies: Zo snel mogelijk een meisje zoeken en neuken. Als het niet anders kan, betaal je er een beroepsmeisje voor. !9 is voor een man te oud om maagd te zijn.Zie dat je het snel niet meer bent

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Meisje opzoeken

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten