Skip to content
32 reacties
1243 weergaves

Nieuwe skinnyjeans

Hoi ik wil paar nieuwe skinny jeans kopen. Heb meestal van cars,model dust of jack and jones tom. Maar ik wil nog strakkere,die glad rond mijn benen zit,zonder rimpels. Wie heeft een idee??welke merken en modellen dragen jullie?

19 jaar
5 jaren geleden

32 Reacties

  • Zoek naar ultra skinny jeans met minstens 2% elastan, dan voelt-ie comfortabel aan (heel elastisch). Ik heb er van Berschka en River Island en Boohoo.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @j15 leuk man,zelf draag ik ook vaak hoge sneakers bij skinny's,af1 supra skytop,of gewoon fila en nike airmax90 of 95.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen19 hoge rode converse of witte sneakers van adidas.
    ik had ook nog n skinnie van r13 en daar had ik wat scheuren in gemaakt maar dat was mislukt. mijn moeder hartstikke kwaad :(

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @j15 ik heb skinny's van jack and jones tom,cars dust,river island,brave soul biker zip die zijn biker jeans met ritjes in de pijp,cheapmonday himspray. De meeste zijn grijs,lichtblauwe bleach,donkerblauw en 2 echte zwarte. Grijs en zwart verwassen/gespikkelde vind ik eigenlijk het mooiste Wat voor schoenen draag jij er bij J15?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen19jaar ik heb 2, 1 is lean dean black star, die is zwart en eigelijk 1 maat te groot. en ik heb nog 1 thinn finn dry cold black ,die is ook zwart en zit perfekt. welke heb jij dan?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 20, de spray on jeans zijn echt super strak. Jongen van 19 kan dat beamen. Alleen de bobbel waar hij het over heeft ervaar ik niet zo. Wel is het zo als zo'n strakke broek draagt dat sommigen naar je kruis kijken. Meestal heb ik een shirt of overhemd erover dan is de nieuwsgierigheid weg. Dat andere merk ken ik niet. Waarom zou je geen dames skinny proberen als je bij de heren modellen ook een bobbel ziet. Een keer bij de Sting droeg een verkoper ook een super strakke Skinny. Vroeg hem waar die lag maar dat was ook een dames Skinny. Hij vertelde dat er niet zulk strakke heren skinny' s te koop waren. Dus zou zeggen probeer het gewoon en koop eerst eentje. Ik Heb alleen de spray on jeans ook super strak. En bij mij bijna geen bobbel. Dat andere merk ga ik ook nog even bekijken wat hierboven genoemd is.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 21 bedankt voor de tip. Op zoek naar de strakste skinny's voor mannen ga ik nu voor de spray-on-jeans van River Island. En misschien ga ik in de winkel een keer een dames skinny passen. Dan weet je hoe het zit!

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @j15 nudie heb ik nog eentje van, die zit me ook lekker strak,maar vind ze te duur,heb nou meest goedkopere. Welk model van nudie heb jij,en welke kleur?

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind skinnies van nudie mooi.
    zwart

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @21, ik heb eigenlijk geen zwarte meer, meeste zijn lichtblauwe/wit,grijze en paar donkerblauwe,zwart staat ook wel mooi. Uiteraard heb ik de jeans direct gepast en die zit mij superstrak rond mijn benen en boven iets minder,mijn bobbel zie je wel goed,had wel iets minder mogen zijn.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Oké, wel warm met dit weer een zwarte. Wilde vandaag ook effe naar river island toe. Blijkt dat de winkel weg is. Ben benieuwd of je die net zo fijn vind zitten. Als je de goede maat hebt zit hij mega strak bijna een plooien erin.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @j21,ik heb van river island een zwarte jeans besteld.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 19 ben benieuwd hoe je ze Vind zitten river island. Ben er zelf te spreken over en ga er ook weer een keer zo'n broek bij kopen. Welke kleur heb je besteld?

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Bedankt @j14,cotton district kende ik niet,daar hebben ze wel wat ik zoek. Ik ga daar een skinny bestellen. Ik heb ook eentje van river island besteld ,die komt volgende week binnen,ben echt benieuwd.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Cotton district, zeer goede site koop er altijd mijn broeken, het zijn skinny modelen die je eigelijk alleen in Amerika veel ziet maar hier zijn ze gwn in € korte broeken zijn er voor 20 tt 40 en lange skinnys zijn 50/60. Veel suc6 met zoeken.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @j21,ik draag ze vooral met hoge sneakers zoals nikeAF1,timberlands of nike am90/95. Ik kan niet zeggen dat ik nagekeken word,ik draag ze eigenlijk altijd en iedereen is het ook van mij gewend denk ik.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Tja als een dames skinny bij de kruis niet past moet je het niet doen idd. Laat maar weten wat je van de spray on jeans vind van de riber Island. Vandaag heb ik de hele dag 1 gedragen met all stars eronder. Zijn er mensen die je nakijken laatste meesten zien het niet.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Skinny meidenjeans zijn heel anders van pasvorm. Ze worden bij hen ook wel liplees-jeans genoemd.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja dat klopt helemaal,die damesmodel zit voor geen meter

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 19. Logisch dat je pik en ballen worden geplet in een damesskinny. Een damesmodel heeft daar geen enkele ruimte, want meiden willen hem juist daar superstrak hebben zitten voor hun cameltoe.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten