Skip to content
29 reacties
908 weergaves

Kan het kwaad om niet af te trekken

Ik ga met mijn gezin 4 weken op vakantie. Op vakantie ben ik constant bij mijn gezin en heb geen tijd om af te trekken ik kan ook geen rustig plekje op zoeken waar ik alleen ben want die zijn er niet. Maar kan het kwaad om in een keer 4 weken niet af te trekken. Hiervoor deed ik het regelmatig. Elke dag zoïezo en af en toe 2x per dag.

15 jaar
5 jaren geleden

29 Reacties

  • Wat een stuk chagerijn ben jij zeg, doe niet zo uit de hoogte. Een man moet nu eenmaal regelmatig fappen, of het nou fysiek nodig is of dat het tussen de oren zit maakt niet uit. TS ik hoop dat je op vakantie kans ziet om af en toe met je middelste been te spelen!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoezo. Je kan het altijd op een wc doen toch

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • En jongen 16 met mijn gezin bedoel ik mijn ouders en mijn broer maar vind het fijner om gezin te zeggen want dat is het toch ofnie dan

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • J19 ik zal zeggen dat ik bijv. Op de boot wil blijven omdat het te warm is ofzo ik verzin wel jets

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je regelmatig rukt zijn je ballen actief met zaadaanmaak. Als je dan plotseling stopt gaan je ballen pijn doen (je voelt dan druk, alsof je ballen op ontploffen staan). Je MOET dan rukken. Als je niet rukt regelt je lichaam het vanzelf met een spontane zaadlozing. Lijkt me niet gewenst als je een leuk meisje ziet en dan ineens een vieze natte plek in je broek. Dan kun je beter op tijd rukken (gewoon zeggen dat het nodig is, dan begrijpen de anderen het wel). Jongens die zich nooit of heel weinig rukken, hebben dit probleem niet, want hun ballen zijn niet actief en hebben weinig zaadproductie. Die kunnen dan inderdaad langere tijd zonder masturbatie.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben dan wel een meisje, maar ik weet heel goed zinvolle en onzinnige uitspraken van elkaar te scheiden.
    Bovendien; het meeste vocht wat uit jullie plassertje komt als je klaarkomt is niet eens zaad. Dat is nml. prostaatvocht. En daar zit maar een heel klein beetje zaad in. En in geval jullie dit nog niet weten; de prostaatklier zit echt niet in je balzak.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 16 Zeg, spreek jij de ganse tijd Nederengels ? Leer eens fatsoenlijk Nederlands praten en daarna Engels. En tracht vervolgens beide uit elkaar te houden.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Yep dit is er weer 1 dus, I guess! Je gaat met je gezin op vakantie? Ts, ik ben 16 maar jij geen 15! Ik heb nog never imd van rond mn leeftijd dat horen zeggen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 12 , je spermaproductie kan je niet verhogen door meer af te trekken , ge moet eens proberen ipv 2x te trekken 4of 5 x te trekken op het laatst zal er niet teveel sperma meer tevoorschijn komen !
    @ ts starter , het kan zeker geen kwaad als ge 4weken niet rukt , zoals eerder al gezegd heb je meer kans op een natte droom . ps als ge maar om de 2 à 3 dagen rukt zal je méér sperma spuiten dan als je 2x per dag rukt . En als je echt wil rukken moet je maar eens alleen blijven als de anderen iets gaan bezoeken . Zeggen dat je geen zin hebt om mee te gaan !

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat het persoonlijk is, de ene jongen die 2x per dag rukt zal de spermaproduktie hoger liggen dan iemand die maar 1x in de week rukt. Lijkt mij logische....toch!

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • 4 weken niet trekken is echt te lang als je 15 jaar bent. Het beste is het gewoon te bespreken, want het is een gezonde natuurlijke behoefte, dat zullen ze zeker begrijpen, niets om voor te schamen. Gewoon afspreken dat je bijvoorbeeld 2x per week je mag trekken. Maakt voor iedereen de vakantie ook leuker. Want een gefrustreerde puber aan boord die zich niet mag trekken lijkt me ook niet gezellig.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • TS hier Dankjewel voor de vele reacties. Ik hoop dat er geen druk op mijn ballen komt te staan maar ben bang van wel heb het nu al 4 dagen niet gedaan. Maar zoals ik al eerder heb vermeld is het moeilijk om een plekje privacy te zoeken ik kan moeilijk midden op straat gaan af trekken. Op het water kan ik het ook niet maar ik ga het proberen om een plekje te zoeken. Ik lig telkens in een andere haven dus uiteindelijk zal ik wel een plekje hebben. Maar een meisje mag ook gewoon reageren bij mij dan in ieder geval. Ik sta open voor iedere mening of feit. Maar de feiten moeten wel kloppen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben met m19 mee eens. Ik heb van kind af aan problemen gehad met me geslacht. En toen ik 14 was kwam te spraken van zaadlozing en mijn werd vertelt dat aftoe eenmaal een natte droom komt omdat je sperma blijft aanmaken, maar kan geen kwaad als het te veel is voor de ballen dan gaat het op de natuurlijk manier een natte droom. dus al dat onzin kan je beter maar gewoon vergeten. Je kan als je wilt een jaar zonder aftrekken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • M19 ik geloof zeker niet alles wat m’n broer zegt. Het zal idd niet bij iedereen zo zijn maar ik denk wel bij veel jongens.

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier nog een keer We hebben wel bedden op onze boot maar je ziet elkaar altijd en de badkamer in de boot is naast het gedeelte waar je zit dus dat horen ze als je bijv sneller gaat ademen ofzo. Je hebt douches op de haven maar ik ga daar nooit naartoe ik douche in de boot dus gaan ze ook apart vinden als ik dat in een keer doe

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • M19; als je zelf ballen had zou je niet zeggen dat het onzin is. Als je ballen actief zijn door regelmatig af te trekken en dan plots stopt, gaan je ballen echt wel pijn doen, dan wil je wel trekken om die druk van op ontploffen staande ballen te halen. Weinig jongens lukt het dan om van hun pik af te blijven. Ik heb wel eens gehoord dat het ontnemen van de mogelijkheid tot aftrekken bij jongens een vorm van kindermishandeling is.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • M 19 Als je een meisje bent, heb je geen eigen ervaring met wat jongens voelen als het om hun seks en genitaliën gaat. Je opmerkingen zijn van internet gehaald en vervolgens als je eigen kennis op ons forum gezet. Wij hebben daar niets aan. Waarom zit je niet oop het forum voor meisjes ?   

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ts hier Ik zit op een boot waar je altijd op elkaars hielen zit dus er zijn weinig plekken

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • @j18 1 week niet kunnen volhouden is complete onzin! Ik kan het makkelijk een maand volhouden dat doe ik nu al zo’n 3 jaar en het dan 2x per jaar dus nu lul je maar wat gwn

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 12; dus als je oudere broer het zegt, is het waar. Volgens mij wil hij alleen maar interessant overkomen bij je. In dit forum is al zo vaak geschreven dat dit complete onzin is. De natuur regelt dat helemaal zelf. Bij iedere jongen is al een overdrukventiel ingebouwd (en krijgt hij snacht een zaadlozing), haha
    Maar ga jij maar door met het blind geloven van wat je broer allemaal zegt....

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten