Skip to content
6 reacties
209 weergaves

Haarstijl

Ik ben benieuwd wat voor haarproducten jullie gebruiken en hoe jullie je haar doen. Ik heb een kort kapsel aan de zij en achterkant (niet opgeschoren) en wat langer bovenop mijn hoofd. Ik doe het dan zo schuin naar achteren, met een soort van scheiding (veel jongens hebben dit kapsel nu). Ik wil het mooi strak, maar aan het einde van de dag hangt het altijd half voor mn ogen. Vandaar mn vraag..

18 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Dat herken ik, TS. Je kamt je haar keurig strak in de scheiding maar na een paar uur zie je er alweer uit als Boris Johnson. Gewoon paar keer per dag met een nat kammetje er doorheen is alles wat ik nog doe. Liever geen geklieder meer met gel of hairspray. En nog een tip: vooral geen aftershave op je haar doen want dan krijg je pas echt weerbarstige kroezels.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Sorry hmm ik moet even op gevoel doen dat ik heel je reactie heb gezien want me internet werkt niet mee maar de vragen die ik heb gezien zal ik even beantwoorden. Ja door de föhn is me haar gewoon droog de de wax gaat door droog haar. Hoeveel wax ik gebruik max 2 vingertoppe want heb best dik haar. Ja ik schep met 2 vinger toppe schep ik het uit op me ander handpalm vrijf ik het beetje uit en dan ga ik door me haar heen de richtinf waar ik het heen wil hebben dan was ik me handen dan de kam en dan zit het. Ik haal me wax bij me kapper wand ik ga best vaak langs me kapper omdat toevallig me vriendin de dochter van me kapper is. Maar als je beetje kijk op instenet kom je genoeg tegen en ander ga je langs een goeie kapper die weten ook wel wat raad om wat je best kan gebruiken.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben TS. J17: thanks. Ja heb wel wat vraagjes;) Dus je haar is helemaal droog als je de wax erin doet? En hoeveel wax doe je er ongeveer in? Smeer je het eerst uit op je handen of pas in je haar? Waar koop je die wax?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja haarstijl in mijn leven is de belangrijkste ding in me leven. Wat jij omschrijft, tegenwoordig is dat wel zo beetje de stijl van nu. Ik doe het best uitgebreid meestal douche ik van te voren naar de douche pak ik een föhn en een kam. Dan kam ik de kant op de richting waar ik het wel hebben en onder tussen gebruik ik de föhn en als dat redelijk in stijl zit dan pak ik wax en doe ik in me haren kam door heen en ik ben klaar voor heel de dag. Welk merk sterkte wax dat is Merk:BluMaan Sterkte:Strong Hold Vrij van:Parabenen en Sulfaten Inhoud:74 ml Ik koop de wax voor ongeveer 20 euro. Wax voor redelijk dik haar en de punt is mijn haar blijf van zich zelf al heel goed zitten. Ook een aanrader wax kopen die ook flexibel is wand dan bijft de wax in je haar maar kan je altijd met je handen beetje goed in stijl houden. Vragen zijn altijd wel welkom.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb zeer veel krullen, precies een afrikaanse kop, maar dan blond. Ik laat het in de zomer tot 2 cm kort knippen en in de winter 5 cm ofzo.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat ik een van de weinige ben die er weinig aandacht aan geef. Hoe het valt, valt het doe ook nooit gel in

    12 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten