Skip to content
10 reacties
1100 weergaves

Hoe andere Homo’s ontmoeten?

Hey jongen van 17 hier. Ik vraag me eigenlijk af hoe ik jongens kan ontmoeten die gay zijn. Ik vind het best lastig om ze te vinden, ik kom ze ook nooit tegen. Wat zijn julie ervaringen?

17 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Nou, meestal ben ik het wel eens met de tips op dit forum.
    Maar je gaat een jongen van 17 die vraagt waar hij andere gays kan ontmoeten, toch niet gelijk naar een gaynaaktstrand sturen...

    In bijna iedere stad zit wel een gaycafé of iets dergelijks. Daar is het echt niet raar om alleen naar toe te gaan. Kijk ook bij COC's voor jongerenbijeenkomsten. En Tinder is idd minder op seks gericht dan Grindr. Maar je kan in je profiel altijd zeggen, dat je andere mensen wilt leren kennen etc.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @j21 Aha, vandaar. Ik vroeg het me af omdat het inderdaad wel een aparte ervaring is. Het is ook spannend, dat ben ik met je eens.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen17. Ik was net 16 toen ik dat homostrandje per ongeluk ontdekte. Ik wist wel dat homo's bestonden maar dit was mijn eerste kennismaking met de gayscene. Ik vond het supergeil hoe ik die kerels hun hoofd op hol kon brengen gewoon door over het strand te lopen. Maar al gauw besefte ik dat ik verkeerd bezig was. Mensen lokken en dan hooghartig afwijzen was niet netjes van me en zelfs pervers. Ongetwijfeld heb ik mensen valse hoop gegeven en mss zelfs verdriet gedaan. Maar de TS is met oprechte bedoelingen op zoek naar contactmogelijkheden met andere homo's en daarom gaf ik eerder deze tip.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • @j21 Vind je dat niet lastig, als andere mannen je zo lopen te keuren op het naaktstrand?

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Naaktstranden hebben vrijwel steeds een apart homo stukje op het eind. Niet dat die daar verplicht moeten gaan liggen of zo maar ze regelen dat gewoon zelf zo onder mekaar en met de andere strandbezoekers. Verwacht geen bordje met Homostrand. Je merkt het vanzelf omdat er geen vrouwen of gezinnen meer te bespeuren zijn. Alleen maar taxerende mannenblikken zodra je de denkbeeldige grens van hun gebied overschrijdt. Altijd een spannende ervaring, ook voor heterojongens. Ga er wel van uit dat wanneer je daar gaat liggen, je stilzwijgend instemt met "toenaderingspogingen".

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Basis is een superstrakke jeans, waar goed al je vormen in zijn te zien. Ballen en penis moeten zich goed aftekenen. Erboven een strak shirt. Verder heel goed verzorgd eruit zien. Alles is goed als het maar voor mannen seksueel aantrekkelijk er uit ziet. Merk echt dat veel mannen die als hetero door het leven ook homoseksueel gericht zijn en mij daarom aanspreken voor contact.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 18: kan je voorbeelden geven van hoe je je als man sexy moet kleden?

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Gewoon zorgen dat je er aantrekkelijk uitziet, dan komen de mannen vanzelf op je af. Vanaf mijn 16e kleed ik mij sexy, aan mannelijke belangstelling geen gebrek. Als ze duidelijk zien dat je homoseksueel bent, durven vanzelf op je af te komen. Je staat er versteld van hoeveel mannen toch homosexueel georienteerd zijn, ook al hebben ze een vriendin.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Er zijn natuurlijk allerlei datingsites, maar daar draait het vaak al gauw om seks. Als je dat niet wilt kan je Tinder nemen en daar voorkeur voor mannen aanvinken. Daar kan je wel leuke contacten vinden.

    Andere mogelijkheid is om naar bijeenkomsten of activiteiten van LHBT-organisaties te gaan, bijv. de COC werkgroep Jong & Out of De Kringen.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik voel me als hetero niet geroepen om jou advies te geven. Maar misschien stop je best met hardnekkig te zoeken en laat vervolgens in je uitgaansleven de dingen gewoon op je afkomen. Ik heb bij cafébezoek al meermaals de vraag gekregen of ik iets wou drinken op een manier die aan duidelijkheid niets te wensen overliet. Als hetero heb ik daar gepast op gereageerd, namelijk dat ik niet geïnteresseerd was en het overigens zinloos was om aan te dringen. Dus kijk gewoon wat onverschillig rond, wacht af en zie wat er gebeurt. Je bent veel te jong om nu al te wanhopen.

    20 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten