Skip to content
8 reacties
571 weergaves

Eikel

Ik heb een paar problemen waar ik echt onzeker over ben: 1= mijn eikel kan ik nog steeds niet helemaal bloot stellen (15 jaar) 2= ik heb nog steeds geen sperma ( voorvocht) 3= komt het door het voorvocht dat mijn eikel blijft plakken en kan ik nog wel aftrekken of moet ik wachten tot ik mijn hele eikel kan blootstellen 4= en ik heb allemaal witte stukjes bij mijn eikelrand maar kan die niet weghalen omdat ik mijn eikelrand niet kn blootstellen ( dus voorhuid niet helemaal naar beneden kunnen doen) Als iemand kan reageren zo ik het echt super waarderen. ~H

15 jaar
5 jaren geleden

8 Reacties

  • Ik zou juist met masturberen beginnen om te voorkomen dat je ineens op een ongelegen moment een natte droom krijgt. Kun je meteen vast voorzichtig oefenen met oprekken :-)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had hetzelfde. Doe inderdaad oprekoefeningen door zovaak mogelijk per dag je velletje naar chteren te halen net zover totdat het nog net geen pijn doet. (maar absoluut niets forceren). Het gaat niet snel maar na verloop van tijd zul je zien dat de eikel steeds weer een millimeter verder kan. Het helpt als je het in bad doet, of een zalfje zoals nivea gebruikt, dat maakt je huid soepeler.Het helpt ook als je je eikel zo ver mogelijk blootlegt, en dan daarna zorgen dat je een erectie krijgt, ook dat rekt de boel wat op. Als je het in bad doet, is je eikel door de waterdruk iets minder gevoelig, en het zal het vieze spul wat losweken, en dan kun je alvast proberen zoveel mogelijk van dat smegma te verwijderen met een washandje ofzo. En ook al leukt het voorlopig nog niet helemaal om je voorhuid naar achteren te krijgen, rukken gaat in de regel prima, en dat zorgt er juist ook voor dat je voorhuid wat oprekt. Gewoon doen dus. Enne, niet iedereen heeft al op 12 jarige leeftijd sperma, dat is bij iedereen anders. Bij jou zal het vast niet lang meer duren. Succes.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kunt het beste voorlopig van je penis af blijven en even afwachten hoe hij zich ontwikkeld. Gewoon dagelijks douchen is genoeg om hem schoon te houden. Mastuberen is pas nodig als je een natte droom hebt gehad (spontane zaadlozing).

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • 1= dat is wel laat idd, oprekoefeningen (voorhuid voorzichtig naar achter doen zodat je eikel meer bloot komt) gaan doen in bad of onder de douche. Als dat moeilijk blijft gaan, kun je het beste een afspraak bij je huisarts maken
    2= ook dat is laat, maar komt waarschijnlijk vanzelf goed als je voorhuidprobleem is opgelost. Vraagje: heb je ook geen natte dromen dan?
    3= het zou door voorvocht kunnen komen dat je voorhuid rond je eikel blijft plakken. Ook hier, beste is om advies aan je huisarts te vragen. Aftrekken gaat het beste als je idd je hele eikel bloot kan maken
    4= als ik jou was zou ik echt naar de huisarts gaan, want dit klinkt niet helemaal OK.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • 4= raar je ziet het wel maar kan het niet weghalen!! Ga naar je huisarts

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Er komt alleen sperma als je klaarkomt. Kom je wel klaar? Want anders komt het ook niet. Lijkt me moeilijk aftrekken als je eikel niet helemaal bloot kan. Heb geduld denk ik.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou jouw vragen zijj makkenlijk om te beantwoorden ik begin bij je voorhuid om je eikel bloot stellen nou die ierdag minsten 1 keer je voorhuid naar beneden halen zo ver dat je zegt nee stop en als dat steets makkenlijkee gaat doe je dat als hij stijf is doe het wel voorzichtig en als het naar een maandje geen verandering in heb zal ik een dokter om hulp vragen. En de witte spul is smegma gewoon al je douche voorzichtig weg halen met low water en je eikel zal plakkenrig zijn omdat misschien niet goed schoon gemaakt maar je kan gerust door blijven trekken. En sperma komt wel bij ieder persoon komt het eerder of veel later. Dus ik zeg gewoon voorzichtig leren kennen en als je voorhuid naar een maandje geen verandering in heb zal ik naar de dokter gaan

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • 1= je sperma zal vanzelf komen iedereen is anders. Kan je vraag 3 wat beter uitleggen? Ik begrijp die niet zo goed. 2= die witte stukjes zullen wss smegma zijn als je gaat douchen en dan met allen water zal het weg gaan. 3= Je kan het wat makkelijker maken om je voorhuid naar achter te trekken door het onder de warme douche te doen. Als dat niet goed helpt dan even naar de dokter. Ik hoop dat je hier wat aan hebt, suc6

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten