Skip to content
38 reacties
6455 weergaves

Gym school douche

Hallo allemaal. Ja school de vakantie is nog lekker gaande maar ja uiteindelijk begint school en somige moeten. Gyme en worden verplicht om te douche. Al een tip dat mogen ze niet verplichten maar als je toch gaat douche is een keuze hoe je wilt ik zeg 1 ding school zal zeggen ga gewoon in je naakie. Ik had een jaar geleden ook dat probleem maar ik vind het lastig om opeens bij andere in me naakie rond te lopen dus ik had een afspraak met school om 5 min eerder te mogen omtekleden dat is ook al een tip vraag het of het mag. Daar de tegen wou ik daar niet diep er in te gaan maar mijn punt is, school zegt zelf ga lekker in je naakie maar even later zeggen ze ook je lichaam is privé als je niet wil dat andere het zien hoef het ook niet, maar toch zeggen ze weer zonder onderboek douche. Heeft vele van jullie ook dat school zegt je lichaam is privé en even later zeggen ze je moet zonder onderbroek douche. Ik volg school echt niet meer Laat weten hoe bij jullie de regels zijn met gym met het omkleden. Gr

17 jaar
5 jaren geleden

38 Reacties

  • Klopt, in een natte boxer zie je de afdruk van je eikel gewoon, dus je kan net zo goed in blote kont gaan staan.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @17 het maakt mij ook niet uit of anderen mijn blote besneden piemel zien. Als ik in boxershort ga douchen of in joggingbroek ben zien ze de vorm van mijn piemel ook wel. Dat is bij Marokkaanse en Turkse jongens ook altijd goed te zien,en toch douchen hun in hun boxer

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Haha nou iedereen mag mijn besneden dingetje zien hoor. Preuts gedoe allemaal.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wij moeten vanaf het nieuwe schooljaar in boxere of slip douchen. Dat is ons net voor de vakantie gezegd. Het moet omdat de meerderheid van de jongens besneden is. dan mag je elkaar ( ook jongens niet ) niet bloot zien. Ik vind en een leuke school en ga dus niet naar een school waar deze regels nog niet gelden.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Gelukkig douchen wij ons allemaal bloot. We hebben 12 jongens in de klas en ze zijn allemaal super leuk om te zien!!!

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @j18, ik douche ook altijd in mijn blootje. ik schaam er geheel niet voor,maar toen ik op mijn 16de besneden werd,had ik in het begin wel wat angst wat voor reacties er over zouden komen. Natuurlijk wordt er wel vaak over gepraat wat voor n pik die of die heeft,dus ook mijn besneden piemel word vaak genoemd. We zijn net van vakantie terug met mijn vriendengroep 9 man wv 4 besneden. Deze dagen hebben we mekaars pik ook vaak genoeg gezien zowel naakt,of de vorm alleen in boxershorts zwembroek of joggingbroek. We gingen er daar heel normaal mee om. Op school of bij sport vaak genoeg jongens met hun natte boxershorts zien worstelen om die proberen te wisselen voor een droge.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • In mijj team is ook 1 jongen besneden. In begin paar jaar geleden keek iedereen wel ff en lachten iedereen een beetje maar na paar trainingen was de lol er wel af en nu vind iedereen het gewoon normaal.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Een piemel is een piemel en dat je die van andere jongens ziet en zij die van jou is voor mij gewoon normaal. Bij voetbal douchen wij 3 x per week al sinds jonge jeugd. Als iemand zn onderbroek aan zou houden zou hij door iedereen worden uitgelachen. En een besneden piemel ia ook gewoon een piemel ook al ben je in deminderheid, je kan er weinig aan doen toch

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hey j16. Ik ben ook altijd gewoon naakt onder de douche gegaan. Ben wat eerder besneden dan jij (ik al op m'n 8ste) en heb daar nooit een geheim van gemaakt. Hoe makkelijker je er zelf mee omgaat hoe minder het een issue is. Sommige jongens moesten misschien zelf besneden worden (nauwe voorhuid) of hadden er wel s van gehoord en vonden het maar raar, totdat ze mijnes zagen. Zo'n enorm verschil is het nou ook weer niet. Ik zei altijd, als jij je velletje terug doet, ziet het net zo uit, alleen bij mij is het altijd zo. Relax! Gewoon samen douchen, we zijn allemaal jongens onder elkaar hoor.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat je besneden bent , gaat niemand wat aan. raar dat je het op verzoek aan jongens laat zien. Ik zou dat nooit doen . Je laat toch niet zien dat je mismaakt bent. Het is al erg genoeg dat het noodzakelijk was.

    17 jaar
    5 jaren geleden

  • Na de gym douchen wij naakt,daar hebben wij geen probleem mee,om elkaar naakt te zien.Een paar maanden terug ben ik besneden en een paar jongens wilden,dat zien en die mochten bij mij best wel kijken hoe dat er uit zag,ik heb daar geen probleem mee.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • We worden steeds preutser. Ik draag nu ook een boxer onder de douche en vind het onprettig als andere jongens me naakt zien. Vroeger maakte me het geen moer uit.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zie de jongens die in boxer douchen meestal de handdoek rond hun middel draaien als ze klaar zijn met douchen. Dan laten ze de natte boxer zakken tussen hun benen en doen ze de droge boxer terug aan terwijl de handdoek nog rond hun middel blijft hangen. Jammer genoeg begon dat bij de allochtone jongens maar is dat zich ook bij de rest van de jongens aan het verspreiden als de manier van douchen. Zelf doe ik dat niet maar je voelt je stilaan de uitzondering als je in je blote naar de douche stapt en er zonder iets staat.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Goeie vraag

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Met onderbroek aan douchen lijkt me echt raar want hoe doe je dan natte onderbroek uit en droge aan? Wij douchen niet bij gym maar wel bij voetbal. En op school met zwemmen zien we elkaar wel gewoon naakt bij omkleden en afdrogen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • De beleidsregels van een school kunnen best wel verwarrend zijn. Maar voor een school is het tegenwoordig ook niet makkelijk om met alle levensovertuigingen en/of geloofsovertuigingen rekening te houden terwijl dat wel van ze wordt verwacht. Doen ze dat nml. niet, dan kunnen ze negatief in de publiciteit komen en beschuldigd worden onvoldoende rekening te houden met bepaalde groeperingen.

    Als een school adviseert om naakt te douchen, doen ze dat vanuit hygiënische motieven. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat je je het best kunt wassen / reinigen als je helemaal naakt bent.

    Als een school erkent dat je lichaam prive is, dan doen ze dat om rekening te houden met bepaalde levens- / geloofsovertuigingen waarbinnen het niet gebruikelijk is dat je je naakt toont aan anderen.

    Maar omdat een school meestal alleen een gezamenlijke doucheruimte heeft (wel jongens en meisjes gescheiden natuurlijk), is het moeilijk om iedereen de gelegenheid te geven om te douchen zonder dat een ander daarbij is. Daarom doen ze vaak een concessie vwb het naakt douchen; een onderbroek is dan soms toegestaan. Of ze bieden jongeren de gelegenheid al 5 minuten eerder te gaan douchen....

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Met meiden douchen lijkt me wel raar met andere jongens vind ik geen probleem

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zou het prima vinden gemengd te douchen op school. We gymmen toch ook gemengd ? Waarom dan aparte kleedkamers en douches voor jongens en meisjes. Ze verplichten ons naakt met andere jongens onder een douche te gaan staan. Waarom zou dat gemengd niet kunnen ?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij ons is naakt douchen gewoon verplicht. De eerste keer is het even wennen, maar daarna weet je niet beter en heb je er geen moeite meer mee. Je ziet wel dat niet iedereen even ver is in z'n ontwikkeling. Veel jongens hebben een goede lichaamsbouw met smalle heupen en een mooie kont. Geen enkele reden om verlegen te zijn. De leraar heb ik ook wel eens naakt gezien. Wat maakt dat uit. Je ziet je vader toch ook wel eens onder de douche staan ? Ik raak er in ieder geval niet opgewonden van.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee mijn trainers douchen ook niet mee hoor, maar ze zien ons wel gewoon naakt, naja geen probleem voor mij

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten