Skip to content
29 reacties
2170 weergaves

Haar rond anus

Hee ik heb nu al een tijdje een beetje fix met n jongen en denk dat het er van gaat komen binnenkort… maar hoe onthaar je het haar rond je anus? Help a boy out!

16 jaar
5 jaren geleden

29 Reacties

  • Smaken verschillen gelukkig. Moet er niet aan denken om haar tussen de billen te hebben. En die behaarde beren vind ik ook niets. Gelukkig ben ik licht behaard en wat er zit gaat er af. Een leuke jongen mag wel wat behaard zijn maar wel verzorgd.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind een geharste kont onaantrekkelijk. Ik houd van mannen, maar niet van verwijfde types. Een man moet eruit zien als een man met lichaamsbeharing. Hooguit bij de anus/rectum een beetje haar wegknippen om te voorkomen dat het pijn doet als je je pik inbrengt.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het resultaat van een harsbehandeling is een superglad resultaat. Daarom laat ik het doen. De perfecte voorbereiding voor een seksdate. Verschillende mannen zijn er al door verrast dat het daar bij mij zo kaal en glad is. Als het harsen profesioneel gebeurt is er niets aan de hand. Het harsen doet wel pijn natuurlijk, dat hoort bij harsen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen van 18 De ervaring met harsen die jij beschrijft zou voor iedereen reden moeten zijn zelfs niet te overwegen hieraan te beginne. Gewoon een beetje kort knippen is genoeg.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij het anuswaxen krijg je ter bescheming een klein plugje met beschermkapje ingezet, zodat de gloeiend hete hars niet de tere gevoelige huid van de anus kan verbranden. Het gaat natuurlijk om het gebied rond de anus kaal te maken. Let op, als je geen beschermkapje geplaatst krijgt kan je anus verbranden bij het harsen. Ik ken een jongen waarbij dat gebeurt is, hij kon 2 weken geen seks verdragen in zijn anus.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat een broodje aap verhalen over harsen en scheren. Ik ben gay en ben donker en zwaar behaard ook tussen mijn billen. Ik doe daar niets mee omdat mannen dat vaak erg mooi en opwindend vinden. Ik word vaak geneukt en ik en mijn sexpartners hebben er totaal geen hinder van.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Lijkt me vreselijk als je tussen je billen en bij je anus geharst moet worden
    Ik wil daar ook niet geschoren worden al lijkt me dat minder erg.Wel knipt mijn vriend het haar zo veel mogelijk weg. Geen last van pijn door haar als hij bij mij naar binnen komt.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • met alle respect voor alle comments hier
    zelf zou ik gaan voor scheren goed veel scheerschuim gebruiken !!!
    en van binnen naar buiten scheren en de huid strak houden succes met je nieuwe vlam en vergeet niet en condoom te gebruiken of alle bij en testje laten doen als jullie allebij ziekten vrij zijn lekker genieten ;-)

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 18 dat haren steeds dikker en stugger terug groeien is een broodje aap verhaal en pertinent onjuist, je kunt het eenvoudig googelen.
    Als je scheren prettiger vindt kun je dat gewoon doen zonder problemen te veroorzaken op latere leeftijd.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja harsen is heel erg pijnlijk, vooral het gebied rond de anus. De schoonheidsspecialiste die het bij mij doet vertelde dat sommige mannen de pijn van de anus-wax niet aan kunnen of ze moeten huilen ervan. De schoonheidsspecialiste vind het knap van mij dat ik het zo goed kan doorstaan zonder te huilen. Ik denk gewoon aan de seks die ik ga hebben, dan is het voor mij vol te houden: wie seks wil hebben moet eerst pijn lijden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Je hebt er speciale ontharingscrème voor die de huid niet irriteert. Heb het 1 keer laten harsen maar dat is pijnlijk...

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor homoseksueel actieve jongens is het helaas noodzakelijk dat het haar rondom de anus weggehaalt wordt. Het geeft het beste resultaat wanneer daar op jonge leeftijd mee gestart wordt. Wel van begin af aan harsen: niet eerst scheren. Als op jonge leeftijd gestart wordt blijven de haartjes veel fijner bij teruggroei. Scheren stimuleert alleen maar de haargroei, en de haren groeien steeds dikker en stugger terug.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Je laten harsen is inderdaad echt niet leuk. Als ze die gloeiend hete hars aanbrengt is het echt even op tanden mijn bijten. En dan het wegtrekken.... aaauw! De wax-specialiste heeft wel eens uitgelegd dat juist het gebied rond de anus het meest pijnlijke stukje is om te harsen. Het is bij mij helaas nodig. Ik laat het daarom altijd doen als ik iets leuks (seks-date) in het vooruitzicht heb. De specialiste zegt dat ze aan mij merkt dat ik een seks-afspraak heb.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het voelt gewoon een stuk prettiger als daar geen haar zit tijdens het neuken. En het staat veel mooier en het is schoner.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Die jongen zit onder de plak bij zijn vriendin. Voor mij een bewijs dat harsen voor watjes is ! Ik beslis zelf wat er met mijn lijf gebeurt. Mijneigen vriendin mag natuurlijk ook zelf bepalen wat ze wil. Zij heeft bijna geen haar op die plek en harst dus ook niet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Het kan dan een trend zijn dat hetero jongens geharst worden, ik heb het nog nooit bij jongens gezien. Ik zie veel naakte kerels bij het douchen en in de sauna. Die trend zie ik daar niet terug. Wat is er natuurlijker dan wat haar bij je geslachtsdeel en tussen je billen en bij je rectum ? Ik zou niet weten wat harsen me behalve pijn zou opleveren. Als er al een trend zou zijn, vermoed ik dat die geen lang leven tegemoet gaat. Bij homo's is harsen ook niet nodig. Die kunnen volstaan met trimmen. Het kan pijnlijk zijn als ze bij anale seks te lang haar rond hun rectum hebben.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Harsen is niet alleen voor meisjes, jongens kunnen ook prima geharst worden. Het is echt een trend dat jongens zich laten harsen. Ook hetero's, dat maakt niet uit. Ik ken een jongen waarvan zijn vriendin wil dat hij onthaart is. Dus moet hij verplicht van zijn vriendin naar de waxsalon. Hij krijgt dan een total-body-wax, zoals ze dat noemen. Geen leuke behandeling, doet pijn, maar het resultaat vind zijn vriendin fantastisch, daar doet hij het voor.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik laat mijn anushaar ook weghalen bij een waxsalon. Is super fijn!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ontharen rond je anus is totaal onnodig ook bij homo's. Als je het toch wilt , kan je op internet opzoeken hoe je je op die plek kan scheren. Ik heb het wel eens gedaan, maar vind kaal op die plek onprettig. Harsen e.d. vind ik iets voor meisjes en niet voor jongens. Ook niet voor homo's. Ik zou me kapot schamen als de dokter zou zien dat ik geharst/gewaxt was.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Hetero-jongens kunnen hun konthaar gewoon laten staan. Pas als je aan anale seks wilt gaan doen dan moet het helaas even weg gewaxt worden. Meesstal laat ik het vlak voor een date of seksafspraak even doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten