Skip to content
15 reacties
7502 weergaves

Met boxer aan gaan slapen, bloot wakker worden

Ik heb al een paar keer gehad dat ik in mijn boxer ga slapen maar bloot wakker word. De boxer ligt dan op het voeteneind of op de vloer. Heb het ook als mijn beste vriend hier slaapt. Wie heeft dit ook?

13 jaar
5 jaren geleden

15 Reacties

  • Toen ik 13 was bleef ik een keer bij een vriend logeren. We sliepen allebei in onze onderbroek (hij slip en ik boxer). Toen ik wakker werd had ik zijn slip aan en hij mijn boxer. Geen idee hoe het gebeurt is, maar ga ervan uit dat hij onze onderbroeken heeft omgewisseld.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Omdat ik toch naakt wakker word, bespaar ik me de moeite nog een onderbroek aan te trekken. ook als ik op kamp ben, of ergens logeer. Ik ben niet preuts en vind het niet vervelend als anderen me bloot zien.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Op kamp trokken ze een jongen zijn broek uit, hij merkte er niets van, keek zo verbaasd op s,morgens, die jongen was ik, vroeg en mijn broek hing in de lamp, lachen,maar was het gewend ,ben het gewend dat ik als dikke altijd de pineut ben,maar ze menen het net zo kwaad, hoor er wel bij.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • J15 ik slaap ook al lang helemaal naakt, zolang ik mij kan herinneren

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoi gast, dat is heel normaal. Wij zijn niet gewoon om met nog iets aan, bijvoorbeeld een onderbroek, te slapen. Jongens moeten gewoon volledig naakt slapen en dit al vanaf zeer jonge leeftijd omdat onze piemel zich al vroeg begint te ontwikkelen en daarvoor moet hij vrij kunnen bewegen in bed. Wij krijgen al van jonge leeftijd regelmatig een stijve piemel terwijl we slapen en dan moet hij dus ook volledig recht kunnen komen en dat gaat niet met ondergoed aan. Jongens moeten gewoon vanaf jonge leeftijd helemaal naakt slapen. Zodoende kan ons lichaam zich goed ontwikkelen en groeien. Je weet toch dat groeien vooral tijdens onze slaap gebeurt en daarom moeten we ook naakt in bed slapen. Naakt slapen is heel gezond voor je piemel en voor je lichaam. Dus: slaap vanaf nu voorgoed volledig naakt. Dit is immers heel belangrijk omdat daardoor je lichaam en je piemel zich goed kunnen ontwikkelen.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap ook altijd in mijn blootje. Als ik bij mijn neef logeer moet ik wel een pyjama aan en dat vind ik heel erg ellendig om mee te slapen. 'Smorgens heb ik die dan ook niet meer aan . Soms weet ik nog dat ik die heb uitgetrokken, maar soms weet ik dat ook niet meer. In de slaap gedaan zeker?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • TS. Ik heb geen idee wat het probleem is. Hoe voelt jouw pik dan als je wakker wordt?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben TS. Ik heb het ook als mijn vriend er niet is. Dus, hij doet het niet.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Volgens mij verdenkt TS zijn beste vriend ervan dat die zijn boxer uittrekt wanneer hij slaapt. Slapende mensen zijn wel vaker slachtoffer van geintjes. Op de camping hebben we ooit een slapende vriend een meidenslip en bh aangetrokken.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Heb ik ook wel gehad. Ik slaap altijd met losse boxershorts of joggingbroek aan. Snachts laat ik mm zaakje lekker hangen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Naakt slapen is gezonder. Ik doe geen boxer aan, maar zou die zeker ook uittrekken als ik in bed lig. 

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ga altijd naakt slapen en als ik dan s`morgens wakker wordt heb ik ineens een string aan!maar alle gekheid op een stokje ik heb dat nooit gehad maar kan dus ook niet als je naakt slaapt.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Had ik ook toen ik 8/9 was vanaf toen maar meteen maar naakt gaan slapen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Doe je onbewust heel veel jongens doen dat is normaal hoor

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Vreemd. Maar nu je het zegt : ik had dat vroeger ook soms. En dan vraag je jezelf ; wat was hier nou weer aan de hand vannacht? Ben er nooit achter gekomen. Denk dat het komt door onrustig slapen en wilde dromen. Dan kan je dus in je slaap je boxer uittrappelen. Maar het omgekeerde is nog meer verwarrend. Je ging naakt slapen en je ontwaakt met een onderbroek aan. Een die nota bene niet van jou is. Dan heb je pas echt iets om over na te denken.

    21 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten