Skip to content
50 reacties
2747 weergaves

voorhuid gaat meteen terug

Als ik de voorhuid naar achteren doe,komt die meteen weer terug,hij blijft niet zitten.Dit is lastig met condoom omdoen en seks.Is het dan beter,dat ik mij laat besnijden.

16 jaar
5 jaren geleden

50 Reacties

  • Wat krijgen als ze puperteid hebben

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben ook besneden toen ik 15 was omdat mijn broer besneden moest worden en ze mij vroegen of ik het ook wou. Mijn velletje was ook al een beetje strak. Ik ben er nu superblij mee. Ik zou het niet meer anders willen. Het is proper, het is gevoeliger en ik vind het ook een stuk mooier.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij kon het moeilijk naar achter en schoof ook steeds terug en met een condoom om was ook n gedoe. Het condoom schoof met de voorhuid op en neer. Had van paar maten gehoord en gezien wat de oplossing was. Dus toen ook laten besnijden, en geen moment spijt van gehad

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben besneden met 12. Mijn ouders besloten dat voor een nauwe voorhuid die ik nog had toen. Ik ben er blij mee nu. Operatie viel erg mee.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Besnijden is altijd beter, waarom denk je dat in Amerika en Australië de jongens besneden zijn?!
    Ik ben ook besneden , de schoolarts kreeg mijn velletje niet afgestroopt over mijn eikel, fiemoses ofzo iets.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • J16 helemaal mee eens. Ik ben zelf ook besneden en vind het ook alleen maar voordelen hebben. Ik snap ook andere jongens die het niet willen en tegen de operatie opzien of het niet nodig vinden. Het blijft persoonlijke voorkeur tenzij het echt moet van de dokter. Als het niet moet, zou ik het wel weten (achteraf!)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik mijn voorhuid naar achteren doe,gaat die meteen terug zowel slap als stijf.Mijn voorhuid is ook een beetje lang,wat ik ook niet makkelijk vind.Daarom heb ik mij laten besnijden.Ik vind het fijn,dat de eikel nu helemaal bloot is,lekker strak en schoon,dat is een fijn gevoel.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou ook voor een besnijdenis gaan hoor. Ik ben ook besneden en ben er erg blij mee. Het is erg handig om een condoom om te doen, superlekker en erg hygiënisch. Alleen maar voordelen!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij gaat mijn voorhuid ook meteen terug.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Allerlei reacties, allerlei advies, lastig hoor. Haha, Ik denk dat de huisarts de meest betrouwbare bron van advies is en blijft. Als je ergens mee zit; gewoon gaan!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja ik zou ook niet zonder mn voor huidje willwn haha is zo lekker

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Besnijden, nooit doen, zonde van het zalige gevoel van het kunnen terugstropen van je voorhuid. Monogamie heeft voordelen, dan kun je vrijen zonder condoom. En genieten van de gevoeliger eikel onder je voorhuid.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Je hoeft echt niet naar de huisarts, er is niets aan de hand, dit gaat vanzelf over. En de dokter zit hier echt niet op te wachten.

    18 jaar
    5 jaren geleden

  • a) jongen 13 jaar,ik zou er mee naar de huisarts gaan,niet te lang mee wachten.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Natuurlijk naar de dokter, en gewoon bespreken wat je hindert. Je seks organen zijn gewoon deel van je lichaam zoals je voeten of tenen. En ook je seksorgaan verdient aandacht. Het is helemaal niet gek om alles met je dokter te bespreken. Wij meisjes over ongesteldheid, voorbehoedsmiddel of problemen met seks en zo ook jullie, met jullie piemel. Ik weet uit ervaring dat een dokter heel aardig en behulpzaam is! Echt gaan!!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn penis heeft een korte voorhuid daardoor kan ik hem niet over mijn eikel krijgen is dit een probleem een jaar geleden zat hij wel over mijn eikel en maar dat goede van mijn penis krijg hem niet over mijn eikel maar mijn eikel is heel gevoelig moet ik daar mee naar de dokter. Onzekere jongen

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Voorhuid gaat meteen terug.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is toch geen probleem dat je voorhuid terug gaat.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Dit is een serieus probleem. Snel naar de dokter ermee. Misschien moet je wel worden besneden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • J14 Het is per jongen verschillend hoe je voorhuid zich gedraagt zeg maar. Jij hebt het goed voor elkaar!
    Voorhuidje naar achteren doen en dan in je boxer doen kan pijn doen omdat je eikel niet gewend is aan het schuren tegen de stof. Je eikel is altijd beschermd geweest en zeker als je jong bent doet dat vaak pijn. Je eikel zal ook nog wel erg rood of donker rose zien. Als je het vaker zou doen, af en toe 10 minuten of zo, went hij eraan en zal het steeds minder pijn doen en krijg je er ook geen stijve meer door. Ik heb het gedaan voor ik besneden werd om alvast te wennen.
    Met condoom is het ontzettend handig als je besneden bent kan ik zeggen.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten