Skip to content
12 reacties
981 weergaves

Scheren

Ik scheer voor mijn sport regelmatig mn oksels en benen, maar ook mn pik wijzer. Doen jullie dat ook?

16 jaar
5 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik doe aan triatlon en me oksels zijn geschoren alsook mijn pik en balzak , mijn benen laat ik epileren door mijn vriendin (blijven 4 tot 6 weken glad) ! Mijn pikwijzer blijft staan omdat mijn vriendin daar graag aan flost tijdens het vrijen !!

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is je coach die beslist. Ik zit op competitiegym en dus moet ik mijn oksels scheren. Zeg nou zelf, dat is toch goor met zo'n bos onder je armen. Zeker weten dat je 0 punten krijgt hoe perfect je oefening ook was. Maar met je pikwijzer hoeft niemand zich te bemoeien. Ik zou gewoon zeggen: alles onder je navel beslis je zelf.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Meiden kunnen de pijn van harsen ook verdragen, dus een jongen moet de pijn van harsen ook aan kunnen. Men ondergaat vrijwillig de pijn van het harsen omdat het resultaat zo mooi glad is. Meiden weten dit allang, die willen hun lichaam helemaal perfect glad kaal en harsen daarom. Steeds meer jongens willen dit ook. Ikzelf doe het altijd als ik een seksdate heb.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als iets pijn doet is dat niet iets voor stoere mannen, maar voor masochisten.
    Harsen is eerder voor verwijfde mannen. Welke normale vent wil nu zo iets. Ik zou me kapot generen als iemand het zou zien. Bij de sportkeuring kijken ze in je kont of je aambeien hebt en zien ze dus ook dat je bij je rectum geharst bent. Ik moet er niet aan denken ! Die dokter is lid van mijn sportvereniging !

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Oksels, benen, schaamhaar moeten geharst worden. Niet scheren. Het is een trend dat jongens, zowel homo als hetero zich steeds beter verzorgen en daarom harsen. Bij meisjes is het heel gewoon dat ze zich harsen en voor jongens wordt het nu ook steeds normaler. Het is echt iets voor stoere mannen want het harsen doet pijn,

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het zelf ook niet mooi staan bij me zelf dus scheer meestal ook alles weg

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • welke sport doe je dan?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Veel amateurfietserd scheren hun benen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat maakt het uit of anderen het doen? Doe wat je zelf mooi/prettig vindt. Zelf scheer ik mijn oksels en zo nu en dan mijn borst en buik/pikwijzer. Ik heb nu een keer de pikwijzer laten groeien, het bevalt me wel. Ik zie wel wanneer hij er weer afgaat. Schaamhaar scheer ik soms, meestal trim ik op kortste stand. Schaamhaar laat ik overigens vaak ook gewoon groeien. Benen heb ik één keer geschoren. Gladde benen voelen geweldig (zeker bij zwemmen, ik zwem ook wedstrijden), maar als je zo behaard bent als ik, is benen scheren verschrikkelijk. Dat ga ik dus (helaas) niet meer doen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Wrm zou je je benen scheren?? Wtf man. Oksels kan ik begrijpen

    16 jaar
    5 jaren geleden

  • Mijn oksels scheer ik, mijn schaamhaar scheer ik helemaal af ook de pik wijzer,mijn piemel is kaal en de balzak ook,dat vind ik een prettig gevoel je kunt dan de ballen beter zien en je piemel lijkt groter.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Nee,dat vind ik niet nodig. Een man heeft lichaamshaar en ik ben er trots op. Okselhaar scheren vind ik verwijfd en ik ben blij nu eindelijk iets van een pikwijzer te krijgen.

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten