Skip to content
10 reacties
523 weergaves

Controle ouders

Als mijn ouders naar bed gaan kijken ze eerst bij mijn broertje, dan bij mijn zusjes en als laatste bij mij om te kijken of alles goed is. Ik wil graag meer privacy en wil bloot slapen. Maar dat durf ik niet omdat ze dus komen kijken. Wie heeft dit ook? Of wie heeft dit gehad en wanneer stopte de controle?

13 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik ben ts. Ik heb gisteren een gesprek gehad met mijn ouders. Mijn ouders hadden er al samen over gepraat. Ze begrijpen mij. Ook dat ik privacy wil en met mijn lichaam bezig ben. Ze gaan niet meer bij mij kijken. Als ik bloot wil zijn moet ik dat zelf weten maar alleen voor me zelf. Verder mag ik zelf gaan bepalen wat ik draag maar als ze het er niet mee eens zijn zeggen ze dat. Dus het was heel goed!!! Bedankt allemaal

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind het niet prettig als mijn ouders te veel naar mijn lichaam kijke en daar over praten. Ze mogen me wel bloot zien.Ik ben hun zoon en ze hebben er recht op te zien of ik me goed ontwikkel. Ik zie mijn vader ook wel eens bloot. Andere volwassen mannen eigenlijk nooit. Jullie wel ?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben ts. Ik heb gisteravond met mijn vader gepraat. Ik zei dat ik graag meer privacy wil en dat het niet meer nodig is dat ze bij mij komen kijken. Hij begreep het wel. Hij gaat het er met mama over hebben. Hij begon zelf over mijn lichaam, dat ik in een jaar flink ben gegroeid en dat hij al had gezien dat er al meer in mijn broek zit. Ben blij dat hij er zelf over begon. Mijn ouders houden niet zo van bloot. Dat is iets voor je zelf zeggen ze.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Als ze zelf niet bloot slapen kan vertellen dat het veel lekkerder is dan met zo'n pyjama die maar raar om je benen en je lijf zit.

    23 jaar
    5 jaren geleden
  • joh geen zorgen het is familie ze vinden het echt niet erg om je naak te zien

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Helemaal dezelfde mening als jongen 14 boven mij...

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij keken ze ook altijd toen zij gingen slapen, nu niet meer Toen ik 10/9 was stopte ze ermee

    11 jaar
    5 jaren geleden
  • je ligt toch onder de lakens, dus zien ze toch niet of je iets aan hebt in bed? :)

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Je kan toch ook pas je kleren uit doen als ze al gecontroleerd hebben

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Vind je het vervelend als je ouders je bloot zien ? Dat is toch normaal ? Wij maken er geen probleem van. Wij zien elkaar vaak bloot in de badkamer en kleden ons ook uit als dat zo uitkomt. Je kan tegen je ouders zeggen dat je nu te oud bent en dat ze niet meer hoeven te komen kijken. Ze begrijpen dat wel en houden er wel mee op.

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten