Skip to content
4 reacties
353 weergaves

Chickie met vraagjess

Hey boys ff een paar vraagjes, (1) wat vinden jullie nou geil/knap aan een meisje? (2) Ik heb wel een goeie maar niet zulke grote borsten en een dunne taille. Wat vinden jullie daarvan? (3) hoe zou je reageren als een vriendin van je tegen je zegt dat ze je leuk vind? Alvast bedankt xx

15 jaar
5 jaren geleden

4 Reacties

  • 1) ik vind het gezicht van een een meisje vaak aantrekkelijk als een meid een knap koppie heeft vind ik die al snel geil/knap hier is voornamelijk het haar wel belangrijk en of ze niet te veel make-up draagt. 2) ik vind het niet belangrijk of de borsten van meiden echt groot zijn ik vind juist van die hele grote zeker als ze opgespoten zijn niet aantrekkelijk maar als de borsten echt heel klein zijn vind ik het ook niet echt aantrekkelijk gwn normale grote is perfect. 3) ligt eraan als ik ook stiekem gevoelens voor haar zou hebben zou ik het helemaal fantastisch vinden maar als ik geen gevoelens voor haar zou hebben zou ik haar heel voorzichtig afwijzen en heel erg mijn best doen om haar gevoelens zo min mogelijk te kwetsen en de vriendschap zo min mogelijk te schade.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Waar ik op val kan ik niet echt zeggen. Ik denk dat je dat pas echt merkt als het gewoonweg gebeurt.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik knap af op piercings en massa makeup en als ze rookt. Vind zo natuurlijk mogelijk het mooist. Als ze lopen te showen van kijk mij es, die laat ik lekker voorbij gaan...Kan niet zeggen waar ik speciaal geil van word, gaat om het gehele plaatje.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • 1) wat vinden jullie nou geil/knap aan een meisje?     Geil vind ik het als ze een strakke broek draagt zoals een skinny jeans, leren legging, paardrijbroek, fietsbroek (met zeem), wetsuit, badpak.    Knap aan een meisje vind ik haar (voor mij) goede figuur, mooie ogen, vriendelijk gezicht, inimaal halflanf (liefst stijl) haar, mooie borsten.     (2) Ik heb wel een goeie maar niet zulke grote borsten en een dunne taille. Wat vinden jullie daarvan?     Zou zeker mijn aandacht hebben!     (3) hoe zou je reageren als een vriendin van je tegen je zegt dat ze je leuk vind?     Als ik haar ook leuk zou vinden zou er zeker een bepaald gevoel in mijn buik optreden

    19 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten