Skip to content
6 reacties
456 weergaves

winterjas

Is het normaal dat ik het heerlijk vind om me eerst uit te kleden en dan mijn winterjas aan te trekken en dan ga ik op bed liggen en genieten van hoe het voelt en Ik schaam me ervoor en durf het niet aan me ouders te vertellen. langs de enige kant geniet ik er wel van en de andere kant vind ik het best raar en voel ik me er slecht bij en vraag me af of ik hiermee zou stoppen maar ik kan er gewoon niet aan weerstaan en als ik de kans krijg ga ik het toch weer doen. ik denk niet dat dit normaal is maar hoe kan ik hiermee stoppen als ik het zo lekker vind?

13 jaar
5 jaren geleden

6 Reacties

  • Mijn broer draagt heel vaak alleen een jas zonder iets eronder. Waarom doe je dat ook niet? Dan ga je het normaler vinden en hoeft het niet meer stiekem. Als je niet wil dat anderen het zien of als je het te koud vind doe je gewoon je jas dicht. Je moet alleen niet vergeten een shirt mee te nemen als je niet de hele dag half bloot rond wil lopen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is een jas van gaastra, waarom wou je dat weten? Maar is het normaal dan als iedereen een fetisj heeft ? kan ik er bijvoorbeeld met anderen over praten? ik ben wel bang dat anderen het gaan ontdekken en dat ik dan gepest word.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • wat voor jas heb je dan?

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • als het te warm is doe ik het niet, want dan zweet je gewoon te pletter, maar nu het kouder wordt heb ik wel vaker de drang om naakt in mijn winterjas te gaan liggen, ik vind het heerlijk als me jas nog koud is vanbinnen.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Met al die warmte?

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Iedereen heeft een fetih of hoe noem je dat. Als jij er opgewonden van raakt is er niets mis mee. ,GENIET ER VAN

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten