Skip to content
11 reacties
1059 weergaves

Broertje zet me voor schut

Ik ben gister weer thuis gekomen van vakantie. Was 2 weken naar spanje met mijn ouders en mijn broertje van 6 jaar. Op een avond was ik met mijn moeder en broertje naar de bingo geweest, echter had me broertje toen de als eerste een volle kaart. Maar aangezien die niet alleen naar voren durfte liep ik met hem mee. Dan vind die het natuurlijk helemaal geweldig om zijn 'grote broer' voorschut te zetten, dus terwijl we daar op het podium staan, met ongeveer 200 a 300 mensen die naar ons kijken, trekt mijn broertje mijn zwembroek naar beneden. Ik schaamde me natuurlijk dood, want iedereen kon duidelijk mijn geslachtsdeel zien. Vraagt die ook nog op dat podium waarom 'mijn piemel' zo behaard is terwijl we op het podium stonden in de microfoon. Ik kon echt door de grond heen zakken, schaamde me echt dood, krijg de dagen erna er ook nog eens telkens reacties over als ik rondliep op de camping. Zijn er meer mensen die dit soort dingen hebben meegemaakt of ook broertjes hebben die je graag voor schut zetten?

17 jaar
5 jaren geleden

11 Reacties

  • Aparte fetish. Of het moet waar gebeurd zijn natuurlijk maar dat lijkt me sterk.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Naar voor je dat je zo voor schut bent gezet door die actie van je broertje. Hij zal het als zesjarige vast als grap bedoeld hebben, maar dat neemt niet weg dat het voor jou gewoon vervelend is. Overigens vind ik echt niet dat je je ervoor hoeft te schamen. Ik hoop dat je ouders je broertje wel hierop hebben aangesproken?

    @jongen 13 Stom voor je dat je gepest wordt. Vertel gerust aan je mentor dat dit gebeurt, want de school hoort actie te ondernemen tegen pesten.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • ik haat mijn kleine pikkie! Waarom is het eigenlijk leuk om daar grappen over te maken!!wordt gepest,.... 

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Het is misschien beschamend geweest, maar niet erg! Voel je niet slecht erover. Je broertje is gewoon ondeugend. Dat kun je hem helpen af te leren.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongen 12, TS zegt ook dat hij net terug is van vakantie. Het is dus al eerder gebeurd. En zo vreemd is het niet om op de camping de hele dag in je zwembroek te lopen. Misschien met een shirt erboven

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik loop op de camping ook altijd de hele dag in mn zwembroek hoor. Waren er ook meiden van jou leeftijd? Want die zijn nu wel geintereseerd in jou natuurlijk!

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Nou en zou me niet schamen

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Raar verhaaltje, niet waarschijnlijk dat dit gebeurd is.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik geloof het verhaal niet helemaal! Waarom op jouw leeftijd naar een bingo “gedoe?” En volgens mij zijn de scholen allang begonnen?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn broers zijn 10 en 12 jaar ouder en ik weet nog dat ik het vroeger ook best wel raar vond toen ik zag dat zij een grote piemel met haar hadden. Best wel een schok/spannend als je 6 bent en daar achter komt. Mijn oudste broer heeft meteen uitgelgd dat mijn piemel ook zo groot zou worden en dat ik er ook haar op zou krijgen... Toen was het o.k. Dus gewoon uitleggen, dan is het voor hem niet meer raar dat z'n grote broer er anders uitziet onder z'n slip.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • in een zwembroek naar de bingo.?

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten