Skip to content
4 reacties
853 weergaves

Mijn gespierde moeder en zus!

Sinds kleins af aan heb ik al interesse in gespierde vrouwen, ik denk dat het door mijn moeder en zus komt. Want zij gaan al naar de sportschool sinds ik 8/9 jaar oud was. En sindsdien vond ik spieren ook heel mooi. Maar rond de tijd dat ik begon te mastruberen heb ik er veel seksuele gevoelens voor gekregen. Ik kijk dan heel vaak videos van gespierde meiden die dan ook gespierde tieten hebben en armen en daar trek ik op af dan. En mijn moeder en zus zijn niet zo een beetje gespierd, ze zijn best wel erg gespierd. Voordat ze naar de sportschool gingen hadden ze normale tieten, maar die tieten zijn nu helemaal gespierd geworden. Dus nu als ze hun tieten aanspannen kunnen ze hun gespierde tieten omhoog en omlaag laten stuiteren op commando. En ze lopen altijd in hun string en bh door het huis heen dus dan zie ik ook altijd hun gespierde lichaam. Dus nu wil ik gewoon dingen met hun spieren doen, ik raak ze natuurlijk wel is aan. Maar ik bedoel hun gespierde tieten aanraken enzo en ze zien flexen met hun spieren. Soms lopen ze wel is naakt door het huis en dat vind ik dan helemaal fantastisch. Ik vraag me af wat jullie hiervan denken en als je een vraag hebt, ik ben er.

16 jaar
5 jaren geleden

4 Reacties

  • Ieder zijn ding.....

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik vind dit ziekelijk en allesbehalve geil. Probeer hiervan af te komen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Prima hoor als jij het leuk vindt en er van geniet, het is niet echt mijn ding niet bij vrouwen maar ook bij een man vindt ik het niet echt mooi en geil wordt ik er in ieder geval niet van.
    Als ik het zo lees zou ik als ik in jouw schoenen stond met ze mee gaan trainen in de spotschool.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Sorry dat ik als eerste zo negatief reageer. Smaken verschillen maar ik vind gespierde vrouwen ronduit griezelig lelijk. Nogmaals sorry.

    22 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten