Skip to content
10 reacties
521 weergaves

Riem om

Wie heeft altijd een riem om, ook al zakt je broek niet af? Ik heb altijd een brede leren riem om omdat ik dat vet vind staan en lekker vind zitten. Doen meer jongens dat?

15 jaar
5 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik heb er elke dag een om. Het zit gewoon lekker en staat veel beter dan zonder riem. Ik heb drie best brede riemen van leer. Een witte, cognackleurige en een zwarte. Ik kies elke dag de riem die ik het beste bij mijn outfit vind passen. Ze kosten bij mij zo'n 30 euro per stuk, maar dat vind ik het zeker waard. Ik vind het een erg belangrijk onderdeel van mijn kleding.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik doe er bijna altijd één om, maar geen bijzonder dure of zo. Hij koste 12 euro en is er gewoon te eentje van vier centimeter breed in donkerblauw. Ik had eigenlijk een paar broeken die wat te breed waren en waar ik er één nodig had en sindsdien is het gewoon een gewoonte geworden.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Broer en ik hebben meestal geen riem aan.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben het met jullie eens dat het vet is om een riem om te hebben als jongen. Ik heb ook haast altijd een brede witte riem om. Dat valt goed op, zeker als je een jeans draagt :). Zeker ook in combi met witte sneakers staat het heel vet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Jep, ik heb ook altijd een riem om. Het zit gewoon lekkerder. Ik heb er eentje die ik bijna elke dag om heb: een zwarte leren riem van Chasin’ met een dubbele rij gaatjes, dubbele pin in de gesp en metalen ringen om de gaatjes. Ik vind die echt supervet.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik doe een riem om

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb sinds kort ook altijd een riem om. Ik heb van mn broer een paar hele vette riemen overgenomen die voor hem te klein waren geworden. Het zijn een congackleurige en een witte riem met allebei een dubbele pin en allebei zo 5 cm breed. Echt super cool om om te hebben.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb in elke jeans altijd een riem zitten. Vind ik ook lekker zitten en cool staan, ook al zitten mb jeans zonder riem vaak ook goed. Ik heb vaak een studsriem om met drie rijen studs.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Nooit een riem in mijn Levi's 501. Niks door de lusjes, gewoon basic. Maar in een meer geklede broek en een colbertje altijd een riem van een stijlvol merk met een chique gesp. Armani, Gucci, Ermenegildo Zegna. Riem en schoenen in dezelfde kleur leder. Dan is het echt af en voel ik me on top of the world.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja altijd een riem gwn van de C&A voor €10 niks bijzonders

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten