Skip to content
27 reacties
1640 weergaves

hoe schaamhaar trimmen?

ik wil mn schaamhaar trimmen het is best lang en zit gwn een beetje in de weg... ik wil het niet helemaal glad scheren. wat en hoe is dit de beste manier om dit te doen?

16 jaar
5 jaren geleden

27 Reacties

  • Hoi jongen 16 Ik wist eerst ook niet hoe dat moest maar sinds een aantal jaar weet ik het d.m.v een instructie filmpje op YouTube probeer dat ook eens wordt erg goed uitgelegd.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • trimmen met trimmer, het beste, en als je alles weg wil halen, dan daarna met scheermes (voorzichtig!)

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Is allemaal kuddegeest !!! De ene week glad de andere week getrimd en nog eens een andere week een oerwoud . Gewoon doe waar je goed bij voelt en ik opteer om te trimmen omdat je anders teveel ingegroeide haartjes krijgt en dat is best pijnlijk. SUCCES

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Sinds een jaar scheer/trim ik me helemaal niet meer. In mijn sportteam scheren ook steeds minder jongens zich nog. Ik vind het chiller om gewoon een bos schaamhaar te hebben en een pikwijzer dan er nog iets aan te doen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Pikwijzer laat ik staan , pik en ballen getrimd (kortste stand) en me benen zijn ook glad omdat ik wielrennen doe ! Vriendin is ook glad behalve een driehoekje op haar venus heuveltje ! Veel lekkerder bij het vrijen .

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendin heeft me vanochtend helemaal geschoren. Al mijn lichaamshaar vanaf onder mijn hoofd is er nu af behalve mijn pikwijzer onder mijn navel. Het heeft bijna anderhalf uur geduurd. Eerst met mijn tondeuse de lange haren eraf en later met mijn scheermes en schuim alles kaal geschoren. Ik ben blij dat we dit hebben gedaan. Mijn vriendin is er ook helemaal blij mee ze kon vandaag niet van me af blijven. Je kan natuurlijk ook je pikwijzer meenemen met het scheren maar ik vind het wel geil om het te laten staan. Ook als je in het zwembad of op het strand loopt met alleen een zwembroek aan.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Kale ballen vind ik wel lekker voelen, maar wat haar boven een piemel vind ik zelf mooier dan helemaal kaal. Dat is natuurlijk persoonlijk. Maar als je dan voor kaal kiest, waarom laat je dan bij je navel nog wat haar staan? Het is logischer om dat te laten doorlopen, zou ik zeggen, of anders weg te scheren.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb gelukkig nog niet zoveel maar zorg dat ik het kort hou. Of eigenlijk glad blijf want dat vinden de meeste wel mooi heb ik gemerkt (ook homo). Ik laat een beetje rond m'n navel staan maar scheer de rest tussen navel en pik weg met tondeuse. Op dijbenen van boven ook. Op m'n zak heb ik nog niet zoveel haar, daar knip ik het voorzichtig weg, ik durf daar niet met een mesje of tondeuse aan de gang te gaan. Met seksen is het wel lekker als je allebei glad bent is mijn ervaring.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zie alleen op school bij gym naakte jongens onder de douche. of dat overal zo is, weet ik niet, maar bijna niemand heeft nog een naakte pik. Beharing laten staan is weer normaal aan het worden. Ik scheer me ook niet meer. Alleen nog konthaar, omdat ik dat hygiënischer vind. Vooral bij het rectum.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J20 ik zie als naturist heel veel piemels en er zijn maar weinig die schaamhaar hebben, maar dat is wat ik zie

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • J20, klopt, dat valt mij ook op bij voetbal en fitness

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @j12 Er is een tijd geweest dat je bijna alleen maar kale pikken zag in de openbare douche en zo, maar tegenwoordig zijn er ook genoeg mannen die weer haar laten staan. Dat is tenminste mijn waarneming...

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • J18 de tijd van kaal is nog steeds in hoor

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij het scheren van je balzak moet je de huid van je zak goed strak trekken, anders snijd je je eerder met het scheermesje. Overigens heb ik zelf lekker veel haar. Dat vindt mijn vriend mooier en ik zelf ook. De tijd van helemaal kaal is volgens mij ook wel geweest, al trek ik me daar nooit wat van aan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn vriendin kwam ook op het idee om binnenkort met de tondeuse en scheermes mijn pik, schaamhaar, benen en buik scheren. Nu doe ik dit (alleen mijn benen nog niet) om de paar weken zelf als ik er tijd en zin in heb. De afgelopen weken heb ik dit daarom niet gedaan en is het wel weer nodig. Mij lijkt me dit erg geil als ze dit doet. Ik denk dat we hiervan een leuke avond kunnen maken. Alleen lijkt het me ook best spannend. Zeker als ze met mijn scheermes mijn ballen gaat scheren. Heeft hier iemand ervaring mee?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben 14 en heb ook gelukkig nog niks. Mijn broer is 15 en heeft een beetje zo juist boven zijn piemel en scheert het helegans weg. Dat doe ik ook als ik het ga krijgen.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Goede scheermesjes gebruiken

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Andere j12 ik heb ook nog niet en wil het ook niet, maarja een keer krijgen wij het ook. Wat doe jij als je het gaat krijgen?

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Gelukkig heb ik niks wil ook niet hebben

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je wil trimmen idd gewoon met kam en mesje doen dan word het niet helemaaal kaal

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten