Skip to content
18 reacties
6075 weergaves

De eerste keer dat je klaarkom en sperma spoot, was dat...

1. omdat je masturbeerde?
2. omdat iemand anders met je piemel bezig was?
3. omdat je een natte droom had?


En hoe oud waren jullie?

(bij mij was het aan 14 jaar omdat ik me aan het aftrekken was)

16 jaar
5 jaren geleden

18 Reacties

  • Mijn eerste keer was in de urinoirs op school, toen ik 13 was. Ik stond toen naast een jongen en keek naar zijn piemel. Toen draaide hij plots zijn hoofd mijn kant op. Ik was heel opgewonden en beschaamd, omdat ik dacht dat hij het gemerkt had ... tot ik opeens een heel hevig gevoel in mijn piemel kreeg en op mijn benen stond te trillen, terwijl er een kleverige vloeistof uit mijn piemel spoot. Toen dacht ik een tijdje dat er met mij iets mis was.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Aan tien jaar? Ik wist niet dat dit kon.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn eerste keer was toen ik 10 was tijdens een natte droom

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was op m'n 13e flink aan het rukken toen m'n oudere zus binnenkwam en me leerde hoe het nog fijner kon!

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • ikwas tien en schoolvriend toonde zijn ballen met sneetje van operatie aan zijn ballen, en vertelde wat ze deden, kreeg spontane erectie en ik pakte die, zoog en kreeg zaad van hem, we deden dit stiekem, later betrapt door moeder maar na een tijdje wist die wat we deden en liet ons begaan, we doen het nog altijd samen lekker elkaar verwennen zijn ouders weten niks , want zouden die direct buiten zetten en te preuts; lekker spuiten en meer dat doen we samen

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Natte dromen gehad (maar ik snapte dat toen niet) op mijn 11e. Voor het eerst gemasturbeerd op mijn 12e en toen zelf klaargekomen. Ik vond het heel eng. Nu geniet ik er van.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • 12 jaar door masturberen. Had toen nog geen sperma trouwens. Kwam ongeveer jaartje later. En TS?

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik had mijn broer betrapt op rukken en toen heeft hij voorgedaan hoe het moest. Daarna heb ik het bij mezelf geprobeerd met aanwijzingen van mijn broer. Ik was toen 14 en mijn broer 15 en een half.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk 12 of 13 jaar natte droom, masturberen 15 jaar en vriendin die mij aftrok 18 jaar.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • De eerste keer dat ik klaarkwam en sperma spoot, was door masturberen op m'n 13e. De eerste keer dat het gebeurde omdat iemand anders met m'n piemel bezig was, was op mn 15e samen met een vriendje. Dat was behoorlijk heftig herinner ik me hoewel we niet veel spoten toen. Hij schokte met klaarkomen wat meer dan ik.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik trek al sinds mijn 11de af, maar zo ongeveer met 13 1/2 werd mijn eikel nat van sperma. Dat werd steeds meer, en zo vanaf mijn 14de begon ik echt te spuiten.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben vroeger ook klaargekomen zonder sperma toen ik 13 was. Het was een heel gek gevoel in mijn piemel en onderbuik. Eerst aan 14 jaar ben ik met sperma klaargekomen door mezelf te strelen aan de ballen en de voorhuid over mijn eikel op en af te wrijven.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik was 14, toen een vriendje, dat vier jaar jonger was, bij hem thuis met zijn hand in mijn short ging. Ik liet hem doen, omdat ik het geweldig spannend vond. Maar toen hij met een uitroep van triomf mijn piemel beet had, kwam ik geweldig klaar. En dat was mijn eerste keer.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Vroeger als 14 jaar kan echt wel hoor jongen 17. mijn beste vriend was twaalf toen hij zich al aftrok en sperma had. Hij stoefte er veel mee en zij dat ik het ook moest proberen, maar ben pas begonnen na natte droom. Was 13, maar eigenlijk al bijna 14. Mijn broertje heeft op 13 en een half zijn sperma gekregen en het klaarkomen is echt wel klaarkomen, maar hij trekt al vanaf zijn 12. Maar ook zonder sperma was het echt wel bijna hetzelfde gevoel van klaarkomen zegt hij. Ik ben nooit zonder sperma klaargekomen, dus ik weet het niet maar als mijn broertje dat zegt dan is dat zo. We slapen op dezelfde kamer en trekken ons 'S avonds af, dus ik kon ook wel zien dat hij ieder keer echt klaarkwam, zonder sperma dan.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • jongen 17, dat verhaal slaat echt nergens op. Misschien had jij nog niks/weinig op die leeftijd, maar ook op mijn 11de kwam ik voor t eerst klaar ook al was dat misschien niet heel veel het was toch echt klaarkomen. Niet iedereen krijgt op dezelfde leeftijd sperma als jij. En aftrekken op je 14de stelt echt wel wat voor. Vooral dat "geduld hebben" is echt onnodig dat je dat tegen jongen 14 zegt. Er wordt gevraagd op welke leeftijd iedereen klaarkwam en niet of jij iemand anders verhaal voor gek verklaard.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ikke: natte droom op 13 jaar.
    Broertje van 14: door aftrekken, toen hij 13 was.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je 11 bent heb je geen jongensmelk en kan je nog niet spuiten. Echt klaarkomen kan dan niet overweldigend zijn. Je fantaseert er op los. Zelfs op je 14 de stelt het nog weinig voor. Geduld hebbeb ! Het gaat echt nog wel komen !

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik begon al heel vroeg met masturberen, ik was 11 toen ik voor het eerste klaarkwam, dat was toen heel overweldigend

    14 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten