Skip to content
17 reacties
1280 weergaves

Tepel ringen

Zijn hier jongens die tepel piercing hebben? Zelf zou ik het liefst in beide tepels een ring willen hebben van 1 a 2 cm groot. Doet het pijn om ze te hebben? Hoe groot zijn jou tepel ringen? Ervaar je er ongemakken mee?

18 jaar
5 jaren geleden

17 Reacties

  • @jongen13: gaaf dat je op je 13de al piercings hebt. Ik had ook op die leeftijd 2 tepelpiercings, maar nog geen tongpiercing en ring door mijn neus. Die zijn wat later gekomen. Wat voor piercings heeft je klasgenoot?

    Ik zou de piercings gewoon laten zitten. Als je ze uitdoet dan groeien de gaatjes dicht. Bovendien mag een school helemaal niet bepalen hoe je er uit ziet toch? Ik vind ze ook stoer en heb ze altijd ingehouden.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Zoals jongen 12 wil ik geen piercing op mij eikel wegens te veel pijn. Ik heb er wel op mijn tepels een grote door mijn neus en nog een door mijn tong We zijn maar met twee jongens in de klas met piercings. Van mijn ouders mag dat maar op school moet ik ze allemaal wegdoen binnen de week zoniet krijg ik een zware straf. Geef me wat raad wat zouden jullie doen. Ze zeggen op school dat piercings niet voor babys is en dat ik moet wachten tot mijn 16. Ik voel mij stoer en wil ze niet wegdoen Wat nu

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 20 Gaaf dat je ook een Prince albert hebt. Ik heb er zelf ook een al heel wat jaren en het is echt een meerwaarde bij het neuken en trekken. Veel lekkerder gevoel. Heb je nog meer piercings of alleen je vriend een neusring?

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • tepelpiercings zijn geil en lekker om mee te spelen, ook bij meiden zowel in tepels als in de schaamlippen, als jongen heb ik een prins albert, is lekker gevolg zeker bij het neuken, een neusring is geil , vriend heeft er ook een maar ik geef hem een groter in zijn neus en ik noem hem stier, omdat die beesten dat in hebben om te kalmeren en vast te pakken als ze een koe dekken , dus ook mijn vriendje ,
    tatoos zijn niet mooi , lelijk en zeggen direct wie je bent

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou graag willen dan op eikel durf niet

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb anderhalf jaar staafjes in mijn tepels gehad. Met Sinterklaas heb ik ringetjes gekregen. Zitten erg gaaf!

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ze die ringen in je tepels zetten doet dat heel veel pijn. Ik heb er nog weken last van gehad. Ik heb ze er uit gehaald en draag ze niet meer. Ik hoop dat het weer dicht groeit. Heeft iemand daar ervaring mee ?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja wel gezien ziet er geil uit zeker als hij stijf is.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen17: cool dat een vriend van je een Prince Albert heeft. Heb je hem wel eens gezien? Is hij net zo oud als jij?

    Tattoo is ook gaaf, heb er zelf ook een paar....

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Het lijkt mij ook geil maar ben bang voor pijn. Vriend van mij heeft prince Albert piercing dat vind ik super geil! Maar durf ik al helemaal niet tatoeage is ook zo geil gezicht heeft Marokkaanse jongen uit mijn klas

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Alleen het steken van de gaten door je tepels doet pijn. En een tijdje daarna zijn je tepels nog erg gevoelig. Daarna zal het juist lekker voelen dat je piercings door je tepels hebt. Ik heb direct mijn beide tepels laten doen. Heb ze nu 3 jaar en nog geen moment spijt van gehad. Het ziet er stoer uit vind ik. Helemaal ook als je een strak shirt aan hebt waar je ze door heen kunt zien of als je shirtloos bent. En het voelt ook nog eens super lekker vind ik.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • In mijn tepels wil ik geen staafjes of ringen. Ik vind het heerlijk als ze keihard zijn en mijn vriendin eraan voelt of sabbelt. In mij navel heb ikwel een ringetje laten zetten. Dat deed wel pijn en het duurde wel een tijdje voordat de wond geheeld was en het er lekker uitzag. Mijn pa was boos toen hij het zag toen ik onder de douche stond. Ik had hem niet gevraagd of het mocht, omdat ik al wist wat het antwoord zou zijn.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Waarom zou het genot van je tepels daardoor verdwijnen? Lijkt mij toch juist dat dit genot hierdoor verstrekt wordt? En ringen van 5mm wat ik hier lees lijkt me weer een beetje te veel van het goeie. Lijkt me pijnlijk om je tepels te rekken...

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik zie mannen liever zoals ze van nature zijn. Ook als ze littekens van prikken op hun armen hebben of van operaties op hun onderbuik, vind ik dat jammer en niet mooi. Moslimjongens mogen hun lichaam niet verminken. Laten andere jongens dat ook niet doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb al heel lang tepelringen in mijn beide tepels. Ik kan me de pijn niet meer goed herinneren omdat het al zo lang geleden is mijn tepels werden gepierced. Eerst staafjes en later ringetjes. Ondertussen heb ik ze flink gestretched en er zitten nu grote ringen in van 5 mm. Ik vind het erg fijn aanvoelen vooral als ze meebewegen. Ik ben er erg trots op en mijn tepels zelf zijn ook een stuk groter geworden.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat doet best even flink zeer. Bij mij bloedde het een beetje. Ik werd wel eens gevraagd als fotomodel. Sinds ik in beide tepels gouden ringen heb laten zetten willen ze me niet meer met bloot bovenlijf. Ook met tatoeages ben je vaak minder of niet geschikt. Neemt niet weg dar ik de ringen wel mooi vind. Je hebt er als ze er eenmaal in zitten geen last van en het doet ook geen pijn meer.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Voor je dit doet moet ik je waarschuwen. Het genot dat tepels kunnen geven kan hierdoor helemaal verdwijnen. Denk dus nog eens na voordat je dit doet

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten