Skip to content
52 reacties
6262 weergaves

Openbaar douche

Hey guys, ff vraagje, wie van jullie trekt zijn voorhuid naar achteren als je openbaar doucht?.. zwembad, sauna, voetbal. Ik zelf doe het in de sauna iedere x als ik af douche. Vind het stiekem wel leuk als mensen staan te kijken als ik dat doe.. zijn er niet veel die het in openbaar doen.

17 jaar
5 jaren geleden

52 Reacties

  • Ben zelf besneden dus heb dit probleem nooit gehad, maar heb zo vaak na gym of het sporten jongens hun voorhuid weg zien halen om hun eikel te wassen. Niet uitgebreid of zoiets, maar gewoon omdat het erbij hoort. Ik kijk er trouwens niet expres naar hoor, zag het gewoon weleens toevallig gebeuren.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • ik vind het geil om me voorhuid naar beneden te doe en het is gwn het schoonhouden van je geslachtsdeel (oh ja doe het vaak met me vriend vak pijpen en beffe we elkaar nog na)

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen ik nog niet besneden was, trok ik mijn voorhuid altijd terug onder de douche, ook in de openbare in het zwembad of zo. Vond het eigenlijk wel lekker als mannen of jongens naar me keken, en kreeg erbij af en toe ook wel eens een halve stijve als ik mijn blote eikel inzeepte. Ook op nudistenplekken liep ik liever met teruggetrokken voorhuid om.
    Sinds ik besneden ben, heb ik gelukkig geen problemen met mijn voorhuid meer, en nu kijken ze allemaal meestal omdat ik een Prince-Albert piercing in mijn eikel draag.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Sinds een paar jaar douche ik altijd met m'n voorhuid teruggetrokken, overal. Maakt niet uit of dat thuis is of op school ofzo.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij ons niemand haha, zijn 15/16

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Zoveel zijn er niet bij ons die hun voorhuid naar achter trekken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Klopt wel dat je overdag een flink aantal erectie krijgt. Voor de gein heb ik ze een dag geteld. Het waren er 12. 's Nacht weet ik het niet zo precies. In ieder geval wordt ik altijd met een stijve wakker. Dan trek ik me meteen af. Soms nog een keer onder de douche. Vroeger werd ik nat wakker. Dan had ik een zaadlozing gehad. Sinds ik ben gaan masturberen ( ik was toen 12 ) zijn die gelukkig gestopt, want je bed wordt er behoorlijk vies van. Ik denk dat alle gezonde mannen dagelijks veel erecties hebben en rukken of gewoon neuken. Dat is nodig om je zaadproductie en je prostaat gezond te houden. Hebben jullie je erecties wel eens geteld ?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Volgens mij trekt bijna iedereen z'n voorhuid onder de douche naar achteren. Dan kan je je eikel goed wassen. Ik krijg er wel een beetje een stijve van. Dat anderen dat zien, maakt me echt niet uit. Veel jongens zijn niet helemaal slap onder de douche. Een flinke erectie zie je ook niet vaak, maar als je die wel krijgt is er ook niets aan de hand. Mannen krijgen nu eenmaal een aantal keer een stijve zowel overdag als 's nachts.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Met douchen trek ik mijn voorhuid altijd naar achteren, ook op school. Ik heb het geleerd dat dat moet voor de hygiëne. Mijne is vrij kort dus dat gaat makkelijk en wel zo schoon. Ik heb gezien dat meer jongens het doen en met een blote eikel onder de douche vandaan komen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik krijg ook stijve van douche in openbaar dus dat doe ik niet meer

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik krijg altijd een stijve bij het douchen in het openbaar, dus dat doe ik niet zo snel meer

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja dag vraag ik me ook af. Heb nog nooit met onderbroek gedoucht.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • J11 waarom heb je wel eens gedoucht met onderbroek aan? En niet naakt?

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja ik doe dat vaak. Wel zo hygiënisch. Ik was niet echt heel grondig dat doe ik thuis. Ik draai wel altijd even om zoadat niemand het niet. Vriend kreeg laatst een stijve in de douches bij voetbal en werd uitgelachen. Hij heeft er wel een uur mee rondgelopen. Dus nu schaam ik mij een klein beetje. Maar ja iedereen trekt zijn velletje wel eens naar achter. Dus waarom zal ik mij schamen

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb ook wel eens in een openbare douche gedoucht in een boxershort. Maar met mijn voetbalteam douchen we altijd naakt. Iedereen heeft nog een kleine kinderpiemel met geen schaamhaar. Maar ik heb bij mijn voetbalteam nog nooit mijn velletje naar achteren gedaan. Thuis doe ik het wel.

    11 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom zou je je voorhuid bij het douchen naar achter moeten trekken ? Heb ik nog nooit gedaan. Mijn eikel is altijd wel schoon en ik droog hem ook goed af. Als je dat niet doet, blijft hij nattig en kan gaan stinken. Ook je kont moet je met je handdoek goed droog maken.Anders kan je uitslag krijgen. Ik doe er als ik thuis douche altijd wat talkpoeder tussen. Op school of bij voetbal doe ik dat natuurlijk niet, omdat de andere jongens dat wel raar zullen vinden. Deodorant gebruiken de meeste jongens ook al niet.Ik wel altijd.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik douche wel gewoon in me blote kont na voetbal maar doe mn voorhuid niet terug over me eikel, weet niet wrm niet eiglijk.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • In een openbare douche en bij mijn voetbal club ga ik altijd naakt douchen Met een boxershort vind ik onhygiënisch. Iedereen heb nog een kleine kinder piemeltje en nog geen schaamhaar.

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Sommigen staan graag te pronken met hun ding. En anderen wassen zich gewoon.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • J17, doen ze dat om stoer te doen of voor het wassen?

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten