Skip to content
16 reacties
1635 weergaves

Nog nooit gemasturbeerd

Afgelopen week was er een jongen op radio538 die nog nooit seks had gehad en nog nooit had gerukt. Hij was 18 jaar. Ik kan het mij niet voorstellen. Zelf doe ik het al sinds mijn 13. En als ik het een paar dagen niet heb gedaan dan gaat het jeuken. En je zaad met er toch ook uit na een par dagen? Hoe zit dat bij jullie? Hoevaak doen jullie het en wat vinden jullie van die jongen?

17 jaar
5 jaren geleden

16 Reacties

  • Nog vervelender is als je je ouders ziet neuken. Mijn vader heb ik onder de douche gezien terwijl hij met zichzelf bezig was. Ik was vergeten even te kloppen toen ik de badkamer in liep. hij hield natuurlijk meteen op, maar had een behoorlijke stijve waar ook nog wat uitkwam. Dat had ik nog nooit bij een man gezien en ik geneerde me wel. Hij zei dat dat niet hoefde en lachte een beetje. Alle mannen doen dit nu eenmaal.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Hoe weet je dat je vader wel eens masturbeerd?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik weet dat mijn vader wel eens masturbeert, maar ik vind het toch geen prettig idee. Eigenlijk vind ik het ook een onprettig als hij en mijn moeder neuken. van je ouders wil je dat eigenlijk liever niet weten en er ook niet aan denken. hebben jullie dat ook?

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen22,
    mee eens, behalve dan met die laatste zin ‘Het voorkomt vaak geweld of verkrachting binnen een relatie/huwelijk’. Het kan voor een aantal gevallen zo zijn misschien, maar geloof nooit dat het zo erg is als jij doet voorkomen met je uitspraak. Dan is er sws iets niet goed met je, als je je eigen partner verkracht.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Alle jongens/mannen trekken zich af vanaf een jaar of 14. Ook mannen met een relatie doen dat. Ook je vader dus. Als je regelmatig neukt, masturbeer je wel wat minder vaak, maar je blijft het wel doen.De reden is dat je het kan doen wanneer je het zelf wilt en je dus niet afhankelijk bent van of je partner ook zin heeft.Dit is heel normaal en gezond. Het voorkomt vaak geweld of verkrachting binnen een relatie/huwelijk

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Echt iedere jongen van 14-17 die ik ken trekt zich af

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Idd jongen 19, als je nooit start met rukken mis je het wss ook niet. En je lichaam lost het dan wel op met natte dromen. Het is ook niet noodzakelijk om te doen. Maar als je eenmaal start dan is het te lekker om nooit meer te doen, en dan geeft je lichaam af en toe aan met de welbekende 'kriebel in je ballen' aan als ze weer leeggespoten moeten worden! Ik ruk zelf vanaf mn 12e, nu ik een vriendin heb nog steeds.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Die jongen zal vast wel regelmatig natte dromen hebben. Dat moet wel, vanaf een bepaalde leeftijd moeten je ballen gewoon om de zoveel tijd legen. Ik denk dat rukken voor veel jongens/mannen ook wel een beetje een activiteit is die bij de dagelijkse gang van zaken hoort. Net zoals hoe je doucht, naar het toilet gaat, eet en scheert hoort rukken er gewoon bij. Iedere man/jongen doet het. Maar als je het nooit hebt gedaan en er nooit mee bent begonnen zul je het ook wel niet missen. Ik ben zelf rond m'n 11de begonnen met rukken, toen deed ik het vooral omdat het lekker voelde maar later toen ik begon met spuiten moest ik gewoon regelmatig mn zaad eruit laten.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat is volgens mij zo'n progamma dat er mensen komen die nog nooit iets hebben gedaan. Laatst zochten ze mensen die nog nooit een cadeau hadden gekregen. Dat is natturlijk de grootste onzin want iedereen heeft wel eens een cadeau gekregen ook al is het een muffin. Daarom gaan mensen liegen en winnen ze die show.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Iedereen is anders, ik doe het 1x in de maand ofzo. Klinkt misschien gek maar ik heb moeite om een stijve te krijgen ook als ik aan m’n piemel zit

    12 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik kan het mij ook nauwelijks voorstellen. Misschien moet iemand anders het eens bij hem doen (jongen of meisje). Bij mij ging het ook zo, maar ik was dus 14, nadat een jonger vriendje mij bij hem thuis had doen klaarkomen. Die eerste keer was een complete verrassing, maar de tweede keer besefte ik al dat ik dat speciale gevoel kreeg doordat hij mij daar betastte. Pas daarna ben ik gaan proberen of ik het bij mezelf kon doen.

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Tsja, als die jongen nooit heeft gerukt, en hij heeft er zelf verder geen problemen mee, is er geen probleem toch ? Het is misschien wat ongebruikelijk, maar sommige mensen zijn aseksueel of hebben gewoon minder behoefte. Ikzelf ruk al sinds mijn 11e ofzo. In het begin had ik nog geen sperma maar een droog orgasme. In mijn puberteit rukte ik iedere dag wel minstens 1x, maar soms ook wel 3 of 4 x per dag,

    21 jaar
    5 jaren geleden
  • Masturberen is van groot belang voor je ontwikkeling van knaap tot man. Normaal is dat je er in ieder geval rond een jaar of 14 mee begint. Ik doe het meestal 2x per dag, maar nooit minder dan 4x per week.
    Als je het vaak doet spuit je een paar druppels. Mijn kwak is meer als ik het niet zo vaak aftrek.
    Als je in het begin van je puberteit zit, is het verstandig je zaakje eens door de (school)dokter te laten controleren. Bij de schooldokter is dat routine als je gekeurd moet worden in 14 bent. Er wordt dan ook gevoeld of je kloten voldoende groot en zwaar zijn. Ik vond alleen dat op je handen blazen niet zo fijn. Verder is het tof als je weet dat alles in orde is.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Is een eigen beslissing van die jongen. Dit hoor je wel nooit dat iemand dat nog nooit heeft gedaan, maar dat komt nog wel bij hem denk ik

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Als die jongen niet rukt mag hij zelf bepalen toch. Ik vind het wel n leuke bezigheid om het te doen.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • @TS,
    iedereen moet zelf weten wat en hoe vaak die het doet. Sommigen doen het miss uit geloofsovertuiging niet of hebben er gewoon geen zin in.
    Zelf doe ik het elke dag wel 1-2 keer. Soms vaker en soms ook wel eens een dagje niet. Ik trok me al af op de basisschool in groep 6 ofzo, maar had toen natuurlijk nog geen sperma en ik wist ook niet precies wat aftrekken was en of andere jongens het toen ook al deden. Eigenlijk doen alle jongens die ik ken het nu volgens mij wel. Niet iedereen praat er over natuurlijk, maar als ik mn vrienden vraag hoor ik wel dat ze het ook doen. Ik zou denken dat als je het een aantal dagen niet gedaan hebt, dat je dan grotere kans hebt op een natte droom, maar zeker weten doe ik dat niet. Op die manier raak je je zaad dan wel kwijt. Ik heb nog maar 1 of 2 keer een natte droom gehad en weet ook niet meer precies of ik toen al een tijdje niet had afgetrokken of dat het spontaan kwam soort van.
    Ik vind aftrekken gewoon lekker voelen en het ontspant lekker als ik van school kom. Ik doe het vaak voor of tijdens hw maken en voor t slapen gaan.

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten