Skip to content
27 reacties
3117 weergaves

Geil van kapmantels/capes

Wie wordt er ook zo geil van kapmantels/capes? Wanneer je naar de kapper gaat en er zo 1 om krijgt?

13 jaar
5 jaren geleden

27 Reacties

  • snap niet wat er geil is aan een kapmantel,kreeg er vanmiddag eentje aan(met mouwen)en deze voelde klam aan in de nek en zonder een kraag om wat is daar nou geil aan???

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ach denk je dat een kapper dit niet ziet dat je daar op geilt,ik laat altijd mijn haar eerst wassen je voelt het snel genoeg dat sommige kappers dat geil vinden om aan jou te zitten,als ik "gewassen"word lig ik achterover te genieten van dat gefriemel in m,n haar onder de kapmantel heb ik dan inmiddels wel een erectie gekregen moet mij gedwongen inhouden dan omdat ik een kapmantel met mouwen aanhebt

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 18 ik ben ook homo en vind dat ook erg prikkelend als ik een afspraak heb met een mannelijke kapper kijk alvast weer naar de volgende keer uit ben vandaag geweest namelijk,doe erg overdreven mijn hoofd achterover houden voor dat kraagje,kapmantels met een dunne stof vind ik het geilste.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Dat heb ik ook van kapmantels en al helemaal als je even moet wachten en kan kijken naar andere mannen en jongens die met een kraagje en kapmantel om geknipt worden door hopelijk een jongen,ik ben uit de "kast"en vind dat geil om mijn haar te laten wassen en knippen door een jongen,nadeel is waar ik kom er ook dames zijn daarom spreek ik altijd tevoren af dat ik door een jongen gewassen en geknipt wil worden!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen18, dan kun je niet ff ongemerkt aan je piemel zitten, maar ja, als het moet, moet het he. Die mantels bij mijn kapper is idd zonder mouwen. Je zit er helemaal onder. Dus je armen ook eigenlijk vanzelf altijd. Ik kan dus sws mijn hand erop leggen ofzo …. haha

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Iew nee gadverdamme ik haat naar de kapper gaan. Maar je mag doen en vinden wat je wilt :)

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen 17 zal bij mij moeilijk gaan want de kapper waar ik altijd naar toe ga heeft kapmantels met mouwen !

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik vind die kapmantels op zich ook niet echt geil. Ik vind het wel leuk als een leuke jongen me knipt en mn haren wast enzo. Maar wat ik het leukste vind is om naar andere jongens, die geknipt worden of die zitten te wachten, te kijken. Soms krijg ik daar wel eens een stijve van en dan is een kapmantel wel handig haha. Niet dat ik me dan stiekem ga aftrekken eronder, maar soms moet ik wel ff mn piemel goed leggen dan, zodat t minder opvalt. K wil niet een tent hebben in mn kruis. Oh ja, ik krijg ook altijd zo een kraagje om van papier en dan die mantel van dat gladde dunne stof.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Sorry ik snap echt niet wat hier geil aan is. Weet je wat pas geil is? Door je kapper gewassen worden (haren) met shampoo.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ben een meisje van 16 jaar en ga ook naar een herenkapper voor die cape met kraagje dus niet alleen maar jongens hebben deze fetish ook.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • bij ons thuis komt al jaren een kapper aan huis die heeft geen kapmantel maar een groot wit overhemd die je achterstevoren aankrijgt.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ga altijd naar de barbershop voor mannen daar krijg je een zwarte kraag onder een cape om,persoonlijk vind ik de echte corleone cape,s wel het geilste om aan te krijgen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • dat heet een nekkraagje ik zit op de kappersopleiding het is idd om nekhaartjes te weren maar ook vanwege hygiene omdat zo een kapmantel meestal de hele dag of langer bij de klanten om de nek gaat

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • moet voor het weekend ook naar de kapper krijg nooit een kraag om maar de oudere jongens wel,heb ook wel wat met een cape bij de kapper

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • @gast14.Dat is zo'n wit kraagje van rekkend papier (crepe) dat ze voor een knipbeurt om je nek doen om te voorkomen dat er kleine haartjes op je lijf komen. Erg fijn. Mijn haar is bij een kappersbezoek nog zeer kort. Als ze mijn nek en zijkanten kaal opscheren komen er miniscule haartjes vrij. Die wil je niet tussen je kleren hebben.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Wat is een crepekraag???

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Bij mij is het een combinatie van kapperscape, crepekraag en het hoog opscheren. Helemaal als een leuke jonge kapper dit doet.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • ik ga juist daarvoor naar de kapper als het druk is krijg daar een stijve bij als ik jongens van mijn school daar ontmoet die geknipt worden onder zo,n cape.

    15 jaar
    5 jaren geleden
  • Ja soms heb ik wel eens een stijve maar ik wordt ook gwn geil als ik iemand zie onder zo een kapmantel

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik word ook soms stijf onder die kapmantel, maar niet omwille van de mantel denk ik. Eerder omdat die knapper kapster aan mijn hoofd komt/

    16 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten