Skip to content
16 reacties
608 weergaves

Beenhaar

Hé k heb zelf best veel beenhaar en vindt het niet mooi maar moet ik het dan scheren ?

13 jaar
5 jaren geleden

16 Reacties

  • Ik vind beenhaar juist mooi en mannelijk. Wees er trots op!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb precies hetzelfde, maar dan ook niet meer normaal, ik kreeg al beenhaar in groep zeven en in de 1e werd ik er mee geplaagt en werd ik er onzeker over, ik heb het wel eens bijgeschoren(niet helemaal weg) als het echt niet meer normaal werd en soms deed het zelfs pijn als een deken verschuift of mijn broek ofzo, maar nu boeit t me niet meer als andere dr iets van zeggen mr vind t soms zelf gwn niet meer mooi.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • @17 , de eerste keren heb ik een pijnstiller genomen om het niet te voelen maar nu niet meer , benen zijn eraan gewoon geraakt . Om roodheid te voorkomen is het beter de avond ervoor te epileren en trouwens mijn vriendin en ik gaan alle bij voor glad , veel aangenamer tijdens de seks !

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Hallo jongen van 19, wielrenner.
    Doet dat eliperen niet heel veel pijn? Ik heb een keer een epileer apparaat van mijn zus gebruikt. Dat deed bij mij heel erg veel pijp en het was een bloederig gebeuren.
    Ik doe het nu in de zomer elke week scheren. In de winter laat ik het staan omdat dat wat warmer is. De eerste keer na de winter gebruik ik dan onharingsschuim.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Aanvaard dat je een man bent. Mannen hebben nu eenmaal vaak veel lichaamsbeharing. Blijf ervan af en wees er trots op een man te zijn. Meisjes vinden het vaak aantrekkelijk. Doe daar je voordeel mee !

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je je beenhaar niet mooi vindt en het weg wil hebben kun je het rustig scheren. Het is trouwens onzin dat haar na het scheren dikker terug komt. https://www.haarstichting.nl/actueel/nieuws/groeit-haar-sneller-en-wordt-het-haar-dikker-na-het-scheren

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je blond haar hebt dan zou ik het laten staan maar als je donker haar hebt zou ik het trimmen op 3/5 mm .Als je scheert heb je last van ingroeiende haartjes en dat is best vervelend , zou dan opteren zoals jongen van 19 om te epileren .L SUCCES!!

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik ben zelf dertien, ik heb ook wel veel beenhaar en ik laat het staan. Moest ik jou zijn zou ik gewoon doen waarbij ik mij goed voel.

    13 jaar
    5 jaren geleden
  • Had ik ook last van maar sinds ik wielren ( +/- 3 jaar) zijn mijn benen nu altijd kaal . Ik epileer ze blijft wel zo'n 5 weken weg komt wel zachter terug en lichter van kleur !
    Bij scheren krijg je niet meer haar en is zeker niet dikker .
    Gewoon doen waar je je goed bij voelt!
    Ps meisjes vallen ook op bruine geschoren benen en zeker als ze ingesmeerd worden met olie .HAHAHA

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb ook last van aardig wat beenhaar. Zeker met me korte broek aan bij gym ofzo voel ik me onzeker. Met je tondeuze scheren is idd de beste optie! Kam 2 en 3 gebruik ik altijd om alles bij te werken. Het valt dan niet al te veel op maar het is wel beter. Als het weer langer word scheer ik het weer kort. Kaalscheren valt wel te veel op vind ik.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Als je een tondeuze hebt kun je er zo'n kammetje op zetten, dan kun je de haren korter maken en valt het het ook niet zo op dat je veel haar hebt terwijl het ook niet helemaal kaal wordt. Ook veel mooier bij de billen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen20, als ts (en jongen18) het nou niet mooi vindt, dan mag hij het toch gewoon weg (laten) halen? Dat moet hij zelf weten en hij hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Jij mag het verwijfd vinden, maar ik deel die mening niet. Alsof je dan geen vent meer zou zijn als je je lichaam laat verzorgen.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Mijn schoonheidsspecialiste is een superknappe vrouw. Ik vind het iedere keer weer superspannend als ik helemaal bloot moet voor haar en door haar behandeld wordt. Meestal krijg ik een erectie van haar, ondanks dat ik homo ben. Ze vind dat geen probleem en ze zegt dat het aangeeft dat ik de behandeling prettig vind.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Jongens die een schoonheidsspecialiste hebben vind ik verwijfd. Wees een vent en en ben trots op je mannelijke beharing.De meeste meisjes vinden het trouwens aantrekkelijk.

    20 jaar
    5 jaren geleden
  • Absoluut niet gaan scheren! Komt er alleen maar meer en dikker haar voor terug. Je moet dit laten harsen/waxen bij een schoonheidsspecialiste. Ja, dat doet pijn maar geeft het beste resultaat. Ik krijg iedere maand een total-body-wax met hete hars van mijn schoonheidsspecialiste. Ze zegt gewoon wie mooi wil zijn moet pijn lijden.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • idk, ik heb zelf niet, maar als je niet mooi vindt kun je het wel weghalen. Alleen weet ik niet of je beste kan scheren dan. Misschien krijg je dan sneller hardere haartjes terug of is dat niet zo? Als je de haartjes alleen te lang vindt, dan kun je ook met tondeuse korter maken, denk ik. Of, als je alles helemaal weg wilt met ontharingsschuim ofzo. Dat doen meisjes toch ook wel?

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten