Skip to content
5 reacties
2233 weergaves

Slapen met broer op een kamer

Wij wonen mer z’n 7 in een huis. Ik heb nog 3 zussen en n broer. Ik slaap nog steeds met mijn broer op de zolderkamer. Ik vind dat niet altijd fijn omdat er weinig privacy is. Zijn er meer jongens die met n broer op n kamer slapen en hoe doen jullie dat met privacy

19 jaar
5 jaren geleden

5 Reacties

  • Waarom zou je broer niet mogen fappen waar jij bij bent en jij niet als hij dat kan zien ? Fappen is normaal en gezond. Alle jongens en mannen doen het. Zelfs als ze een vaste vriendin hebben of zelfs getrouwd zijn. Geldt ook voor je pa.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap met me broertje van 15. Privacy vind ik niet echt een probleem ofzo. Ik slaap in mn boxer en hij ook. En zo zien we mekaar ook. Fappen doe ik onder de douche of ff snel op de wc. Of in bed als hij er niet is of slaapt. Maar dan wel onder de dekens. Hij doet dat ook. Dat weet ik omdat hij wel eens onder de dekens rukt als hij denkt dat ik slaap. Andersom zal hij het ook wel eens doorhebben. Maarja, dont ask dont tell haha

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik slaap ook met m'n broer op dezelfde kamer. Wat je met privacy bedoelt, begrijp ik eigenlijk niet. We zijn broers en vinden het normaal elkaar naakt te zien. Alle jongens trekken zich af. Geen probleem als mijn broer dat ziet of merkt. Ik vind het ook niet vreemd als hij dat doet als ik in bed lig of in de kamer ben.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb een broer van 15 en we slapen op dezelfde kamer, al vanaf begin. Wij vinden dat heel erg fijn! Voor in slaap te vallen nog wat vertellen of mopjes of als er nog ligt was (toen we kleiner waren) wat lego in bed smokkelen en spelen. Schaduwfiguren maken met pitslamp en noem maar op. Privacy doet ons niks. We slapen altijd in ons blootje en aftrekken doen we iedere avond samen voor we gaan slapen, we kennen elkaar toch perfect in elkaars blootje. Dus dat maakt niks uit en het is nog super plezant ook om dat samen te doen. Broer mag een half uurtje later gaan slapen als ik omdat die 15 is, maar we trekken toch samen af. Waarom vind ge het niet fijn om met uw broer op de kamer te liggen? Ik zou het heel erg jammer vinden om niet meer samen te zijn, en broer vind dat ook.

    14 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb tot mijn 15e ook met een broer op een kamer gekregen. Is inderdaad niet altijd fijn. Ff fappen lukt dan niet altijd

    18 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten