Skip to content
19 reacties
600 weergaves

jongens op dameslaarsjes

Ik zie steeds vaker jongens lopen op dameslaarsjes met best wel hoge hakken. Weet iemand of dit normaal is?

18 jaar
5 jaren geleden

19 Reacties

  • ik heb dit nog NOOIT gezien. vindt het nogal een raar verhaal.. je was zeker bij de gaypride toen je jongens op hakken zag lopen?..

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Wie wil er nu op dameslaarsjes met hoge hakken lopen ? Ik in ieder geval niet en ik ken ook niemand die dat wel wil. Gezien heb ik het nooit.Het lijkt me ook niet goed voor je voeten.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Oh ja, voor wie het niet weet: Paultje Column is een coach bij Hollands Next Top Model. Over een paar dagen is de finale op RTL5

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Volgens mij is dit meer een fantasie van de topicstarter, want ik zie dit dus echt nooit, en zeker niet dat heterojongens dit dragen. Het lijkt me vooral iets voor travestieten en sommige gay's. Een mannenlichaam is totaal anders dan een vrouwenlichaam, en je kunt heel veel vinden van een man op naaldhakken, maar elegant is het toch allerminst.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen18/TS,
    ik ken niet echt jongens, die er als Paultje Column bij lopen, op hakken. Maar als jij het leuk vindt, doe het vooral. Misschien dat ze in de scene waar jij komt er vaker zo bij lopen. Kan best, maar das niet overal zo.

    @jongen22,
    haha met een leiband, klinkt wel kinky. Zeker als je dan helemaal in het leer gaat. Hoge hakken is slecht voor mijn/jouw/iedereens? enkels, dus denk idd dat ik (jij/wij) het niet overleef als ik het probeer

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • No way zal ik op van die laarzen met hoge hakken lopen. Ik heb nog nooit een jongen op die dingen zien lopen. Mijn vriendin vindt het ook niks en zou niet naast me willen lopen als ik ze aan had.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Haha jongens17 en 18. No way hoge hakken. Ik val nog liever dood. Mijn vriendin heeft een andere oplossing voor ons probleem. Ze zegt dat ze overweegt mij een leiband om te doen op straat en zo nu en dan een flinke ruk geven wanneer ik er weer vandoor ga. Dat lijkt me pas geil :-)

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen22,
    maar echt, als je het al een probleem vindt dat je vriendin te langzaam loopt, dan kun je beter een vriend nemen, denk ik. Dan kunnen jullie lekker snel lopen met grote passen op stoere boots. Kunnen jullie die jongens, die elegant en sierlijk op hun dameslaarsjes flaneren, in het voorbij gaan een leuke dag wensen. Misschien komen jullie dan ook jullie vriendinnen tegen, die dan samen een onvergetelijke dag gaan hebben. Iedereen weer blij, toch? Alle problemen opgelost.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk dat ze het juist heel leuk vinden als hun vriend ook mooi op hoge naaldhakken loopt. Is meteen het probleem van te grote passen en te snel lopen opgelost.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ach van mij mag het hoor maar persoonlijk vind ik het geen zicht. Jongens horen snel te lopen met lange passen op stoere boots. Dat is gewoon hun natuur. Tegelijk ook het eeuwige probleem wanneer je met je vriendin over straat loopt. Je moet voortdurend afremmen wil je haar niet achterop laten. En dan voel je gewoon dat je onnatuurlijk bezig bent.

    22 jaar
    5 jaren geleden
  • Welke jongens willen er nou "net zo elegant lopen als hun vriendin" Ik denk dat die eerder een vriend hebben.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik denk omdat homoseksualiteit steeds gewoner in onze maatschappij wordt dat steeds meer jongens of hakken lopen. Fabrikanten spelen daar handig op in door leuke laarsjes tot maat 46 te maken. En het zijn niet alleen gay's die op naaldhakken lopen ook modebewuste hetero's dragen ze, kunnen ze net zo elegant als hun vriendin lopen.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Ik heb op. carnaval na nooit jongens/mannen in vrouwenkleren op hoge hakken zien rondlopen. Dat dit nu in de mode zou zijn, is pure fantasie en nergens op gebaseerd Wat een onzin.

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • @jongen19,
    ik ben gay, maar ik vind het niks voor mij. Ik denk trouwens dat het ook niet typisch alleen iets voor homo’s is. Ik kan me voorstellen dat dragqueens of travestieten het wel leuk vinden, omdat het eerder ook bij hun kledingstijl past. Maar ik heb er geen ervaring mee en ken ook niemand die dameslaarsjes draagt, behalve dan een aantal meisjes. Iedereen die het leuk vindt mag ze van mij aan.

    17 jaar
    5 jaren geleden
  • Gaaaaan we weer

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Op zaterdag in de stad zie ik er steeds vaker mee lopen en ook de verkoper in de kledingstore had er. Denk niet dat ze allemaal gay's waren. Volgens mij heeft het niets met homo of hetero te maken maar is het deze winter een modetrend. Hoezo kunnen hetero's er niet op lopen, hebben die andere voeten ofzo?

    18 jaar
    5 jaren geleden
  • Nog nooit jongens op dameslaarsjes zien lopen. Heb er zelf geen enkele behoefte aan. Iets voor homo's misschien ? Hetero's willen en kunnen niet op naaldhakken lopen.

    19 jaar
    5 jaren geleden
  • In onze streek zie ik geen jongens in meisjeslaarzen.

    16 jaar
    5 jaren geleden
  • ik zie ze niet lopen. Lijkt me zelf ook niks. Waar zie jij ze dan vaker lopen? Bij het uitgaan? En in wat voor soort uitgaansgelegenheid dan? Gay, hetero of wat?

    17 jaar
    5 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten