Skip to content
8 reacties
442 weergaves

Gay bi hetero I don’t know

Heey allemaal Ik ben 16 en ik weet niet of ik gay bi of hetero ben oprecht heb met beide gezoend en mond/handwerk gedaan en vond beide wel chill ofz maar zie me zelf niet met een meisje of jongen in relatie zijn en ene dag wel met meisje andere dag met jongen dan weer ABSOLUUT NIET met een jongen wtf is dit

16 jaar
4 jaren geleden

8 Reacties

  • Heey ben ik nog eens een andere optie kan zijn het volgen van een Instagram account met de naam respectforlgbt hieronder een linkje naar dit account https://instagram.com/respectforlgbt?igshid=dku225umr1z4 Dan kun je privé dmmen dan zouden hun je misschien verder kunnen helpen

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet het ook niet ik denk hetro maar soms denk ik dat ik bi ben maar ik weet het allemaal niet meer kan iemand mij helpen?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ik zal je uit de twijfels verlossen met het volgende antwoord l; Als je erachter wilt komen maak dan een account aan op jongenout.nl daarop Kun je chatten en afspreken wat je ook kan doen is met een jongen die jou zou kunnen helpen met ontdekken dmv te Expirimenteren af te spreken dit kan een goeie betrouwbare vriend van jou zijn of iemand anders die al uit de kast is. Dit is de beste optie die ik ook als advies kreeg toen ik 17 was en met succes

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had dit al toen ik 12 was(niet dat ik was aan het experimenteren maar gwn dat ik t niet wist), ik heb dit een jaar gehad ofzo maar ik was mezelf alleen maar gek aan het maken en maakte mezelf wijs dat ik meisjes leuk vind ofzo. Op begeven moment dacht ik gewoon van; ik moet hiermee stoppen want ik ben gewoon homo klaar. Dat weet ik nu ook zeker maar ik zit nog in de kast. Maar eigenlijk komt het echte besef vanzelf wel. Maarja het is natuurlijk bij iedereen anders.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Net zo bij mij. Ik zou zo graag kiezen maar het lukt niet. Vrij ik met een meisje dan denk ik aan jongens en vrij ik met een jongen dan denk ik aan meisjes. Zo heb ik nooit echt plezier in sex. Dat maakt me verdrietig en ik wil niet me hele leven heen en weer geslingerd worden. Echt kut om bi te zijn.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is bijn 2020 en je leeft in Nederland. Maak je niet druk over wat je bent, het maakt niks uit.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey jongen! Ik had precies hetzelfde een jaar gelden ongeveer. Ik had met beide kanten wat gedaan maar ik wist niet welke kant ik nou wou kiezen. Voor mij was dit niet een groot probleem omdat ik dacht dat dat kwam omdat ik nog nooit echt verliefd was geweest. Naar mate ik meer contact kreeg met een jongen afgelopen jaar groeide het verlangen en werd ik toch verliefd. Je moet je geen zorgen gaan maken over met wie en welke kant je moet kiezen. Doe rustig aan en laat je gevoel spreken! Uiteindelijk vind je iemand waarmee het goed klikt en dan zullen je verlangen naar samen zijn vanzelf komen. We zijn allemaal nog jong dus wat maakt het uit dat we niet alles weten. Het is juist de uitdaging om jezelf te ontdekken in de loop der jaren! Want als we nu alles al zouden weten is het leven toch zo saai? Als ik jou was zou ik meer contact leggen met de mensen waarmee je het leuk lijkt en wie weet wordt het wel wat en kom je vanzelf achter je gevoelens. Ik wens je veel succes in de zoektocht en beleef vooral plezier! Groetjes jongen 17

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • How jongen ...blijven ademen. Geen stress, je moet niet beslissen over wat je bent of wie je graag ziet. Laat het gewoon gebeuren. Lijkt er op dat je veel experimenteert met zowel jongens als meisjes. Over een jaartje of twee zal het wel duidelijker worden. Nog een tip: Gebruik punten of komma's in je tekst. Het leest nogal moeilijk zonder. :)

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten