Skip to content
77 reacties
6255 weergaves

Slip

Met kerst van mijn vriendin een (3pack) slips gekregen omdat zij dat leuker vind staan. In eerste instantie vond ik het een beetje ongemakkelijk maar draag ze nu 2 dagen en vindt ze toch wel lekker zitten. Zijn er meer jongens die een slip dragen?

19 jaar
4 jaren geleden

77 Reacties

  • Ik vind een boxer stoerder staan dus daarom draag ik af en toe boxers maar ik vind een slip wel lekkerder zitten dan een boxer dus daarom wissel ik vaak af de ene keer draag ik een slipje en de andere keer een boxer

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb altijd alleen maar boxers gedragen, tot ik 2 jaar terug besneden ben. Een vriendin van mijn moeder had haar verteld dat toen haar zoon besneden werd dat er toen werd aangeraden om een paar slips te kopen. Mijn moeder heeft toen een paar slips gekocht. Ik wilde geen slip aan, dus op de dag van mijn besnijdenis gewoon een boxer aangetrokken en verder nergens last van gehad. De volgende dag voelde het toch wat ongemakelijk omdat mijn eikel tegen mijn boxer schuurde. Toen heb ik toch maar een van die slips aangetrokken. Uiteindelijk heeft mijn moeder extra slips moeten kopen omdat dit comfortabeler zat dan een boxer. Na een week of 3 weer een boxer geprobeert en dit ging weer. Ik blijf erbij dat een boxer lekkerder zit omdat je piemel meer ruimte heeft (wat een nadeel is als je net besneden is), maar omdat ik het anders zonde vind draag ik ook nog geregeld die slips

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • vroeger droeg ik strakke boxers om niet gepest te worden, na de middelbare school ben ik geleidelijk overgeschakeld op slips, nu draag ik vaker slips en af en toe strakke boxer. Ook als ik ga sporten met vrienden draag ik vaker een slip, voel me er goed in en zie steeds vaker jongens die ook een slip dragen en zich niet schamen, dus zelf ben ik ook veel zelfzekerder geworden.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag altijd zwarte slips van Calvin Klein die zitten heel erg lekker.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn ervaring is dat meisjes het belangrijker vinden dat je een onderbroek van een leuk merk aan hebt, dan of je een boxer of een slip draagt. Liever dus een slip van Armani, Hilfiger, CK ofzo, dan een boxer van de Hema, H&M of Zeeman.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag zelf slips calvin klein en zitten prima

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Zelf draag ik jockstraps en ze zitten fantastisch! Alles wordt namelijk perfect op z’n plek gehouden. Ik draag ze nu al sinds m’n 16e en wil nooit meer iets anders. Daarvoor droeg ik ook slips

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook bijna alleen nog maar slips. Ik zie nu ook wel vaker jockstraps voorbij komen op internet, ben wel benieuwd of die fijn zitten. Of misschien een keer een string proberen? Zijn er jongens die die dragen?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb jaren boxers gedragen maar nu ik de slip heb ontdekt wil ik niks anders meer. Bij boxers glijd je piemel wel eens in de broekspijp en dat zit niet lekker en is heel vervelend bij een slip blijft alles netjes op zijn plek zitten. Voor mij geen boxers meer.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook slips, maar ook strakke boxers. Een slip vind ik het fijnst zitten omdat deze alles in positie houdt. Mijn vriendin vindt het ook veel sexyer staan dan een boxer.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • @J19 Thanks!! Draag jij zelf slips?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben niet die jongen van 17, maar wil toch wel antwoord geven. Bij een slip je heb vaak meer een zakje om je zak/pik, die aansluit bij je liezen. Bij een strakke boxer sluit het vaak minder aan bij je liezen, waardoor het in mijn beleving minder goed zit. Sommige boxers lijken ook meer plat te zijn, dus zonder het zakje voor je zak/pik. Die vind ik echt voor geen meter zitten.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17 Is er heel veel verschil met boxers qua ruimte voor pik enz?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook slips calvin klein puma jack en jones

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik wissel ze af, ken eigenlijk verder weinig mensen die ook een slip dragen dus ben wel eens bang dat mensen het raar vinden. Hebben jullie veel vrienden met slips?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag nu ook slips van puma calvin klein en jack en jones

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik draag ook sinds deze week ook sips van puma en calvin klein wel wennen maar zitten super

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind slips heel erg lekker zitten niet dat de pijpen steeds omhoog kruipen. Ik draag sinds een paar maanden slips en ik moet zeggen het bevalt me prima. Ga binnenkort weer een paar bestellen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben sinds van de week ook weer slips gaan dragen om dat wat ik hier bij sommige ook lees de pijpen om hoog kruiben en dat is inderdaad vervelend

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ga vanaf komende week ook slips dragen en inderdaad van puma dat goed is

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten