Skip to content
59 reacties
8687 weergaves

vind je het erg dat vrienden je lul zien

ik vind het niet erg mijn vrienden zien mijn lul vaak na het sporten op school moeten we douche als we gaan zwemmen zitten we allemaal samen als ik op wc zit doe ik deur nooit vast en was een keer na sporten trok sportbroekje uit en perongeluk mijn slipje daar stond ik ook helemaal naakt en jullie laat maar weten

12 jaar
4 jaren geleden

59 Reacties

  • Voor mij persoonlijk maakt het niet uit of ze mijn lul zien of niet. In de klas zijn er een paar jongens die direct zeggen dat dat gay is. Andere jongens vinden dat compleet normaal. Ze zeiden dat het niet uitmaakt, je hebt er zelf toch ook een. Alleen is de ene wat langer dan de andere, heeft de andere mss en bos of is die kaal...

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zie de stijve lullen van mijn vrienden vaak en zij die van mij. Wij experimenteren veel.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Totaal niet erg als vrienden me dick zien (slap dan he), is gwn normaal vind ik

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Helemaal niet erg toch Ik begrijp niet dat daar zo veel gezeur over is.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb moker veel piemels gezien in alle jaren dat ik douche bij voetbal maar kan me niet echt boeien. Ja tuurlijk kijkt iedereen ff naar elkaars lul maar das normaal.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Geen probleem. Zit al 12 jaar op voetbal en al veel piemels gezien. Niet alleen na voetbal maar ook in de sauna, naaktstrand en clubs. En vind het zelf ook niet erg om bekeken te worden. Ik kijk naar jongens en meiden, heb met allebei ervaring maar een goed geschapen lul is en blijft zalig!!!

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @j17 Als je net als sommige jongens ook geile dingen wilt doen, moet je misschien eens zelf initiatief nemen. Of laten laten merken dat je ook wel iets wilt met iemand. Naar sportschool, voetballen, met vrienden op vakantie gaan is leuk maar als je geen stappen zit richting bepaalde jongens die je leuk vindt, gebeurt er inderdaad nooit wat. Gewoon een keer beginnen, je wordt er vanzelf handiger (en succesvoller) in.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het geen probleem als andere mannen mijn pik zien of ik die van hun. Ik kleed me zonder daar over na te denken uit in de kleedkamer of als we moeten douchen. Ook mijn vader en broer doen dit zonder probleem. Met seks heeft dit niets te maken, maar ik vind het wel interessant te zien hoe leeftijdsgenoten ontwikkeld zijn.Dat lijkt me niet abnormaal of gay.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • @jongen 21

    Hallo ! Ik kan echt wel lezen wat er staat, hoor. Ik heb heel duidelijk gezegd, dat het bij mij niets met preuts zijn te maken heeft ? Maar dat ikzelf bepaal wie hem mag zien of niet, en waarom dat zo is. Dat is volgens mij een duidelijk antwoord op de vraag in de topic.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben het met je eens jongen van 12 én van 18. Wel flauw dat dat niet mag hè.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Sommige reacties in deze topic zijn nogal offtopic. Het gaat er volgens mij om of je het erg vind als je vrienden heel even je piemel kunnen zien tijdens omkleden, pissen, etc. Niet of je graag in je nakie rondloopt omdat je naturist/exhabionist bent. Het gaat er ook niet om of je het opwindend vind of niet. Gewoon puur de vraag: hoe preuts ben jij met vrienden erbij?

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • @ jongen 12 Ook in deze tijd van het jaar ? Ik dacht het niet.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Als zowat geboren naturist loop ik zelfs heel graag in m’n blootje. Ik zou het liefst naakt naar school gaan, sporten, naar vrienden naakt op m’n fiets gaan en naakt door de stad lopen. Maarja dat mag niet

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • wij gaan elke week zwemmen met school wij zijn allemaal 13 jaar wij zitten allemaal samen voor zwemmen heeft iedereen zijn zwembroek al aan na het zwemmen trekken we allemaal ons zwembroek uit en zien mijn vrienden mijn lul en ik zie alle andere lullen heb er geen probleem mee

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Iedereen mag ervan denken wat hij wil, maar het tonen van mijn lul is voor mij een privé-zaak. Het gaat bij mij niet om preutsheid. Vanaf mijn 13 is dat steeds gepaard gegaan met een zekere aantrekking tot de persoon in kwestie. Zo blijft het voor mij speciaal, interessant en boeiend ; en bovendien voorbehouden voor de happy few, diegenen die hem ook écht willen zien en het dan ook appreciëren, wanneer dat gebeurt.

    23 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben nudist, het maakt mij niet uit dat ze naar mij kijken. Kijk zelf ook naar andere jongens. Ik weet nog niet of ik gay ben. Heb wel eens een seksfilm met twee jongens gezien, waar ik een stijve van kreeg. En dat krijg ik ook wel als ik blote jongens zie

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Lees dat er jongens zijn die ook vaak geile dingen doen als ze naakt zijn met andere jongens. Ik heb die ervaring nou nooit. Ga vaak naar sportschool, zit op voetbal, ga met vrienden op vakantie, enz. Woon in Rotterdam dus niet zo bekrompen maar maak nooit wat mee. Heb wel onwijs zin in geile avontuurtjes lijkt me erg geil.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Nooit verlegen geweest. Het zal ook wel van je opvoeding afhangen. Mijn pa deed er nooit moeilijk over. Hij kleedt zich gewoon uit als hij onder de douche gaat en loopt dan bloot door de gang naar hun slaapkamer.. Ik doe dat ook.Als er vrienden op bezoek zijn of logés doen we ook niet moeilijk. Zij doen het ook als ze merken hoe het er bij ons aan toe gaat Op school en bij sport zijn er wel eens van die gasten die eigenlijk wat te lang kijken. Zijn misschien gay, maar ik zit er niet mee,Als ze mijn lul zo graag willen zien, mag dat gewoon.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Iedere jongen en man heeft een lul. De ene is groter dan de andere en daarom leuk om te zien wat een ander heeft. Ik ben makkelijk in omkleden en mijn lul is dus niet alleen voor vrienden te zien. Ga naar de sauna en het naaktstrand, dus geen probleem....

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik vind het niet erg als andere jongens mijn penis zien. We zien elkaars pikken altijd bij het douchen. Jongens onder elkaar, dus dat moet kunnen. Heel gewoon!

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten