Skip to content
7 reacties
1598 weergaves

Is voorbereiding op 1e keer nodig?

Ik heb nog geen seks gehad, maar ik denk dat ik er binnenkort wel aan toe ben. Nu sprak ik van het weekend een jongen die zei dat het wel nodig was om je voor te bereiden voor de eerste keer omdat het anders pijn doet. Hij wil me daarbij helpen. Maar is dit echt nodig? Of is het gewoon een smoes van hem. Ik ben homo dus ik wil het wel met een jongen gaan doen maar niet met hem.

18 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik ben op mijn 15de ontmaagd door een jongen met ervaring. Voor de eerste keer heeft hij mij goed gevingerd. Anders ben je echt niet soepel genoeg! En er kunnen dan scheurtjes ontstaan waar je veel last van kunt krijgen. Goed voorwerk is echt wel nodig!!! Doe rustig aan als het je eerste keer is! Als je het vaker hebt gedaan kun je dan meer hebben maar forceer nooit.... Zorg goed voor je kontje

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Laatste jongen 18: dat is idd wel eenmaal wat het is. Als bottom ben je altijd aan het voorbereiden en schoonmaken rond de seks. Terwijl de top kan gaan wanneer hij wil. Lastig, maar ik moet er maar mee leven;)

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Goed schoon zijn is van belang. Eigenlijk altijd, maar zeker de eerste keer.Als het anaal gebeurt zorgen dat je naar de wc geweest bent en je endeldarm leeg is. Spoel hem met de douchekop goed schoon en smeer er vaseline in. Ik laat me niet penetreren, maar als ik hem bij een vriend inbreng vind ik het heerlijk als hij schoon is als ik in hem klaarkom. Dan moet hij zich weer schoonmaken, maar dat is nu eenmaal niet anders.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Eerste keer als top of bottom is inderdaad fantastisch maar handigst om het met een jongen te doen die al wat ervaring heeft.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je het voor de eerste keer met een jongen wil gaan doen (anaal) is het zeker wel handig zijn het voor te bereiden. In elk geval zorgen dat je condooms voor de veiligheid en glijmiddel tegen "drooglopen" hebt. Bij de eerste keer kan het oprekken van bijv. je anus deel uitmaken van het voorspel en maakt dat je je beter kunt ontspannen en het minder pijnlijk is als de top in je gaat.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Voorbereiding is volstrekt onnodig en pijn doet het ook de eerste keer niet.Wel zou ik je vriend eerlijk zeggen dat het je eerste keer is. Als je anaal genomen wilt worden kan hij nog voorzichtiger met je zijn dan altijd al nodig is. Als je nog maagd bent, zou ik daar niet meteen mee beginnen. Er zijn tal van andere mogelijkheden voor de eerste keer. Veel plezier als het gaat gebeuren binnenkort.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • als je de eerste keer gaat neuken en de andere jongen gaat jou neuken doet dat pijn. Zorg voor lekker veel glijmiddel en condooms. Zeker als de jongen waarmee je het doet al vaker sex heeft gehad. Neuken is echt goddelijk lekker maar je moet er wel aan wennen. Veel succes en plezier!

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten