Skip to content
10 reacties
2123 weergaves

dingen met vrienden?

hey, ik vroeg me af of er jongens ook hetero weleens iets met een jongen hebben gedaan, gwn als vrienden samen aftrekken ofzo? en hoe krijg je je vriend zover als je het een keertje wil uitproberen? laat het ff weten...

14 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Zolang je niet in elkaars kont zit, is het wel oké. Zelf ben ik een keer afgetrokken door m'n beste vriend.Was wel lekker en het zaad spoot er echt uit. Ik heb het toen ook bij hem gedaan, maar echt lekker vond ik dat niet.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Wij experimenteren elkaar wel vaak. En we zien elkaar dus naakt. We trekken nooit af. We praten wel vaak over naakt zijn en we doen soms opdrachten naakt. Het is altijd heel spannend

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • zorgen dat je bij elkaar blijft logeren in de vakantie of zo.
    mijn neefje die ook 13 jaar is logeeert regelmatig bij ons en we hebben het laatst veel over onze piemels en over trekken. als je het daarover hebt gaat de rest wel vaak vanzelf tenminste bij mijn wel.
    Hij heeft mij pas geleden afgetrokken en ik hem we zijn toen ook allebei goed klaargekomen en ik zou het niet willen missen.
    We gaan niet zo ver dat we pijpen trouwens dat is net wat te gey.

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja wel met groepje gerukt

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • o ja, paar keer met vriendje gerukt. Hoort er toch bij?

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik weet wel dat ook hetero jongens dit soms doen, omdat ze opgewonden zijn of willen experimenteren. Niets geks aan, als je het tenminste beiden wilt. Dat is wel belangrijk.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee, ik doe geen seksuele dingen met vrienden. Ik denk dat de meeste hetero mannen dat niet doen. Ik heb er geen behoefte aan. Het windt me niet op en daarom begin ik er niet aan. Wel zie ik sommige vrienden naakt onder de douche of als ze bij mij op de kamer in het logeerbed slapen.Ze zien er hetzelfde uit als ik. Voor mij dus niet interessant.Ik krijg er geen stijve van en zij ook niet als ze mij zien.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Met beste vriend aftrekken. Ik kon het nog niet toen ik bijna 14 was maar had wel al natte dromen. Toen aan vriend gevraagd of hij aftrekken eens wou voordoen en toen hebben we samen afgetrokken. Een paar keer gedaan en toen ik bij hem thuis ben blijven slapen in de paasvakantie in een tentje buiten hebben we elkaar afgetrokken en zelfs gepijpt want we waren heel erg geil. Het pijpen was niet echt de bedoeling maar is gewoon vanzelf gebeurd we konden er niet aan weerstaan. Met mijn broertje (14) trek ik iedere avond voor het slapen gaan samen af en in de weekends 'smorgens trekken we elkaar.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon vragen. Als dat een heel goeie vriend is zal di wel akkoord gaan Mekaar eens goed pijpen en tongzoenen en zelfs neuken kan heel plezant zij Kan uren duren Wel ongeveer zelfde leeftijd he

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Toen ik ongeveer jouw leeftijd had, kwam er een keer een vriend bij mij slapen. We hebben elkaar afgetrokken en gepijpt. Dit kwam van het een op het andere moment, je praat gewoon over seks, je wordt geil en voor je het weet ligt je pik in zijn mond.

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten