Skip to content
10 reacties
351 weergaves

geen meisje dan zal hij wel homo zijn.

Ben 17 en nog geen vriendin gehad, mijn vrienden wel en zeggen dat ik homo ben. Zelfs mijn ouders denken dat, terwijl ik ook nog nooit iets met een jongen heb gehad. Het hoeft voor mij nog niet is dit raar?

17 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Bedankt voor de reactie's ben ts, heb zelf geen moeite mee dat ik geen vriendin heb, hoeft voor mij niet , heb dat jagersgevoel niet al vinden zelf s mijn ouders dit vreemd, jongens horen op die leeftijd interesse te tonen in meisjes vind hij, en heeft het altijd over zijn veroveringen toen hij mijn leeftijd had, hetzelfde heb ik met jongens ook , verliefd of een relatie hoeft voor mij nog niet,vind meisjes leuk , heb genoeg aan mijn zussen, ik wil er ook niet meer over denken,ben zoals ik ben en er tevreden mee. Reageer ook niet weer ,nogmaals bedankt,heeft me goed gedaan.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Welnee, helemaal niet raar. Ik heb 3 oudere broers waarvan de jongste van 23 pas sinds ong. 1 jaar voor het eerst verkering heeft. Mijn oudste broer van 30 vertelde dat hij pas op z'n 20 voor het eerst had getongzoend. Laat je niets aanpraten en wijsmaken. Wel raar dat jouw ouders hetzelfde denken, kan me voorstellen dat je daar onzeker van wordt

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet gewoon je eigen gevoel volgen en laat je vooral door niemand in een hokje laten duwen. Jongen 18 als jullie elkaar leuk vinden geef het een kans.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Denken ze ook van mij, omdat ik ook nog nooit een meisje heb gehad, zelfs mijn beste vriend die wel een meisje heeft vroeg me of ik op jongens viel. Vroeg waarom denk je dat, hij zei, denk niets maar mijn broer valt op je vandaar. Hij valt op dikke jongens zoals jij, heb gezegd dat jij geen homo bent maar verlegen, maar zou het wel graag willen als je hem een kans gaf. Vertelde het aan mijn ouders, die zeggen dat zij ook denken dat ik het ben alleen dat ik het zelf nog niet weet.Maar begin nu zelf ook te twijfelen,ergens denk ik dat ze gelijk hebben, want vind die jongen wel heel leuk,en zou ergens toch wel graag een vast iemand hebben die bij me hoort. graag advies.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Al ik masturbeer denk ik of kijk ik naar zowel naar meisjes als jongens. Ik vind het beide spannend en opwindend om te zien maar ben toch echt hetero, dus ook dat kan.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee, het is niet raar dat je nog geen vriendin hebt gehad. Mensen trekken gewoon veel te snel hun conclusies , en die conclusies zijn verder niet gebaseerd op feiten maar op vermoedens, gewoon omdat het bij anderen anders verloopt. Als je zelf niet gebukt gaat onder het feit dat je nog geen vriendin of desnoods vriend hebt (en die indruk krijg ik), is er zelfs helemaal geen probleem.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Tuurlijk ben je geen homo als je met 17 nog geen vriendin hebt. Typisch weer zo'n kreet van puberjongens. Lekker stoer en oooo zooo hetero. Ga vooral geen meisje zoeken waar je niet echt op valt gewoon omdat je denkt jezelf te moeten bewijzen bij je vrienden. Overigens: wanneer de meiden ook denken dat je gay bent, zullen ze massaal proberen jou te bekeren. Mooi meegenomen aandacht en dan kan je zelf kiezen.

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou niet weten waarom je homo zou zijn omdat je als 17 jarige nog geen vriendin hebt gehad. Je hebt ook nog geen vriend gehad.
    Wel masturbeer je natuurlijk. Jongens doen dat nu eenmaal vanaf een jaar of 11. Denk je dan aan meisjes of jongens? Daaruit kan je opmaken wat je geaardheid is.
    Hetero is makkelijker, maar homoseksualiteit is nu meer geaccepteerd dan vroeger. Toch zou bijna niemand kiezen voor homo als er een keuze mogelijk zou zijn. Volgens mij is die keuze er niet. Er zijn wel wat jongens die voor geld seks hebben met mannen terwijl ze liever een vrouw zouden hebben.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nee, maar wel afwijkend van wat de meeste jongens op die leeftijd willen. En als je afwijkt dan val je op en daarover hebben mensen dan gelijk een mening. Doe gewoon je eigen ding en laat de mensen maar kletsen! Het is toch nooit goed.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Dat kan voor iedereen verschillend zijn. Er is geen vaste regel voor. Als jij de juiste persoon nog niet bent tegengekomen, hoef je daarom nog niet jezelf te forceren. En ook : als je continu jezelf gaat afvragen wat anderen van je denken, zou je op de duur niet meer durven buitenkomen.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten