Skip to content
9 reacties
1611 weergaves

Gat gaat niet open (anaal)

Mijn vriendje en ik probeerden voor de eerste keer anale seks te hebben, maar het lukte niet. Op de een of andere manier gaat zijn gat niet open en ik krijg hem er gewoon niet in... We gebruiken een condoom en glijmiddel. Weet iemand wat hij moet doen om hem open te krijgen...?

17 jaar
4 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik heb n vriend en de eerste keer was ook best lastig. Neem de tijd, en wat hier al eerder is gezegd masseer zijn kont eerst met je vinger

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik mijzelf anaal vinger met glijmiddel, afwasmiddel of vaseline dan krijg ik ze er heel makkelijk in. Met anaal neuken moet dat ook werken. Overigens het lijkt mij genieten als mijn vriendje als voorspel mijn anus zou strelen en likken om vervolgens mij te neuken.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Flesje poppers kopen bij een sexshop. Is vrij onschuldig en maakt de bottom geiler en ontspant de kringspier. Even googelen. Zelf heb ik het altijd mij me bij bezoek aan gaysauna of gay feestjes. Een must have voor gaybottoms die in het gaycircuit zitten en gaan voor het "echte werk".

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had dit in het begin ook. Uit onervarenheid ging het ontvangen stroef. Maak hem ontspannen met je vingers en tong. Maak hem geil met je tong. Dat werkte bij mij zeer goed. Veel glijmiddel gebruiken. Na een paar neukbeurten ging het steeds beter. Nu gaat het soepel en geniet ik van iedere neukbeurt.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Plug insteken met glijmiddel eraan , ( vb voor ge naar school gaat of werken ) dan een paar uur wachten dan gaat het vanzelf !!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou zeggen : eet eens 1 kilo pruimen, gevolgd door 1 kilo ajuin en dan 1 kilo peperkoek. Dan zal je vlug te weten komen waar dat gat écht voor dient !

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb je eerst wel gevingerd? Je sluitspier is heel strak. Als je dan probeert om er iets in te drukken gaat je niet lukken of doet erg pijn. Eerst een vinger, dan twee vingers. Als dat makkelijk gaat kun je proberen te neuken

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet heel lang strelen en likken bij de anus om zo het reflex weg te laten gaan. Je kont wilt dicht zodra er wat in de buurt komt maar als je dit dus heel vaak stimuleert stopt dan vanzelf. De eerste keer is ook zeker niet makkelijk! Blijf vooral lekker proberen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Probeer eerst een vinger met glijmiddel. Dan een tweede erbij. Laat hem relaxen en maak hem geil. Dan zou het moeten lukken.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten