Skip to content
10 reacties
929 weergaves

Boxers

Wat voor boxers vinden jullie fijn, ik draag graag calvin klein.

19 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Ja ik ook CK low rise, moker chill en je ziet goed je leuter

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey ik droeg altijd alle merken maar tegenwoordig draag ik alleen nog maar Calvin Klein low rise trunks omdat ik dat het prettigst vindt zitten

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 20 jaar . Je durf geen jocks te kopen, vind dat zo raar staan Dan . Maar je kan ze ook via internet. Kopen . In de winkels verkopen ze meest al niet . Ik koop ze ook via het net. En de merken zijn Calvin Klein pump andrew Christians zitten ook lekker . Ik draag ze ook gewoon naar de voetbal en niemand die er wat van zegt er zijn meerdere jongens die ze zijn gaan dragen. Bij mijn team

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • J20 nee ik draag alleen boxers van Bjorn Borg zit gewoon geweldig en eerlijk gezegd nooit echt slipjes gedragen en een     Jocks lijkt me ook wel lekker maar durf die niet echt te kopen.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben sinds kort overgestapt op slip door mijn vriendin. Heb ze van puma en ck, zitten wel oke. Mn vriendin is er in ieder geval blij mee, dus draag mijn boxers niet meer als zij er is.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 20 en 19 jaar : draag je ook slips ik heb gisteren nog van Andrew Christians gekocht met pouch up draagt ook comfortabel en in de zomer draag ik altijd jocks. Heb je die ook wel eens geprobeerd

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Nylon en satijnen boxers van HOM

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Bjorn Borg Basic hier en het zit geweldig vond ik zelf

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Gisteren paar van pump en adicted binnen gekregen, zitten erg fijn. Bjorn borg micro fiber bevallen ook goed,en heb nog ck, jack and jones gstar

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik draag Muchachomalo maar ik wil eigenlijk ook Calvin Klein proberen. Ik vind ze er goed uit zien. Welk model draag je?

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten