Skip to content
10 reacties
1394 weergaves

Waar overal gemastrubeerd?

Hey allemaal, mijn vraag is waar jullie allemaal al eens hebben gemastrubeerd (en of je toen alleen was of niet). Zoek nieuwe opwindende dingen.

15 jaar
4 jaren geleden

10 Reacties

  • Ik heb met meisjes gemastrubeerd op het strand. En op school. In de gemengde kleedkamer van het zwembad, thuis, in de badkamer, in de tuin, bij mijn vriendin thuis, in de duinen, in de kleedkamer van school

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Thuis alleen op onze slaapkamer, ergens anders niet behalve eens een keer in de achtertuin. Broertje (14) en ik altijd samen. Ergens anders eens in een tentje toen ik bij mijn beste vriend bleef logeren, ik had hem toen gevraagd om aftrekken eens voor te doen. Hij deed dat al, ik nog niet. Daar toen geleerd. Nog eens een paar keer samen gedaan in een omkleedhokje zwembad en als we gaan lopen in het bos, in zo een hutje vanwaaruit de jagers de dieren doodschieten. Het sperma ruimen we dan niet op, juist goed voor die jagers! Alle twee die plekken ook al met broertje. Mijn beste vriend heeft nu een meisje en heeft sex en alles zegt hij, dus doen we niks meer samen want dat zal niet meer veilig zijn. In het bos trek ik me soms alleen af, en eens boven op de hoge terril van Waterschei (er zijn twee toppen) omdat er niemand anders was, het was toen ook erg koud. Toen ik met de tractor langs het bos afging voor hooi te brengen en het zo warm was vorige zomer, heb ik ook eens gepauzeert en lekker afgetrokken, omdat het zo warm was was er toch niemand in het bos. Maar broertje heeft van ons twee toch de gekste plek, en dat wil hij ook zeggen.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • De gekste plek voor mij was thuis achter het kippekot. Ik had maar pas sperma, voor de eerste keer de avond voor de dag van het kippenkot, en ik wou nog echt eens het sperma zien spuiten. Een beetje spuiten toch. Dus toen ik het kippenkot schoon had gemaakt ben ik achter de draad gaan staan en heb me toen nog eens afgetrokken. Dat was heel erg plezant. Toen ik dat aan broer vertelde viel die van zijn stoel van het lachen. Voor de rest samen met broer op onze slaapkamer. Eens een paar keer met mijn vriend op de slaapkamer en één keer met broer en beste vriend op de slaapkamer. Heel soms eens alleen, maar met twee is vele fijner.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • In het bubbelbad van het zwembad

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Nu, dat is een lange lijst...
    - In het bos of aan het meertje, in de duinen, alleen of met een of meer vriendjes.
    - In de pissoir zonder tussenschot in het winkelcentrum, als er een leuk jongetje toekeek, ook gespoten.
    - Met 13-14 achter in de klas, zo lang ik nog niet veel sperma spoot (met mijn hand in mijn broekzak natuurlijk).
    - Voor de webcam.
    - In de doucheruimte en de toiletten in het zwembad, ook met toeschouwers.
    - Op het nudistenterrein, op een rustig plekje, alleen of met (een) andere jongen(s).

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Op de middelbare school moest ik als enige van de klas een keer mijn opdrachten in de pauze afmaken in het klaslokaal. Docent was er niet, dus ik was echt alleen. Ik zat in de hoek, en kon mijn mobiel pakken dus ging ik fappen op een foto van een mooi meisje in de klas. De enige keer dat ik op de middelbare school trok.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Achterin de tuin bij mijn grootouders, helemaal op het uiteinde van een golfbreker naar de dijk gekeerd om te zien of er iemand af zou komen, tijdens een kamp in het uitkijkorentje dat in een boom was aangebracht.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb niet op gekke plekken gemasturbeerd, wel op gekke is plekken seks gehad. Bijvoorbeeld in een bos, uitkijktoren in de natuur of in de auto.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Misschien handig dat je verteld wat je al gedaan hebt. Dan hoeven die niet nog eens langs te komen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Denk dat er op elke denkbare plek wel eens gemasturbeerd is. Bij mij is het nooit gekker dan op bed/onder de douche/achter de pc.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten