Skip to content
12 reacties
1472 weergaves

Na hoeveel dagen opnieuw?

Ik heb gisteren voor het eerst een natte droom gehad en nu vraag ik me af na hoeveel dagen dit opnieuw gebeurt. Is dat na 7 of misschien zelfs 30? Of is dit bij iedereen verschillend?. En heb je dit je hele leven of houdt het ooit op?

14 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik heb ( denk ik) nog nooit een natte droom gehad. Ik trek al 1,5 jaar af en Max 10 dagen lang niet anders 2-3 keer per dag.

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb maar eenmaal een natte droom gehad, toen ik dertien of 14 was. Het was toen omdat ik mezelf een hele poos niet afgetrokken had. Ik dacht toen vaak dat het verkeerd was om jezelf af te trekken. Dat denk ik nu niet meer en weet ik dat het helemaal normaal is. De laatste jaren masturbeer ik best veel, gewoon als ik zin heb en bijna elke avond en heb ik ook soms seks met mijn vriendin en heb ik nooit meer een natte droom gehad. Het is dus vooral als je niet of héél weinig jezelf aftrekt.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij heeft het echt geen enkele link met of ik onlangs sex heb gehad of afgerukt. Ook als ik net sex heb gehad dan kan ik die nacht nog een natte droom hebben. En als ik tijdje droog sta en ook niet ruk, dan kan het ook lang zijn dat ik geen natte droom heb. Het komt steeds als verassing. Soms wordt ik beetje wakker ervan als ik klaarkom, andere keren dan is het soggens een natte verassing.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Bij mij gebeurt het binnen twee weken als ik tot die tijd niet aftrek.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • J16. Naakt in je slaapzak een natte droom hebben lijkt me zeker erg smerig! Hoe heb je het opgelost?

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Niet aftrekken, en ik krijg binnen maximaal 2 weken een natte droom.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • In een slaapzak een natte droom hebben is ook nogal vies weet ik. Vooral als je naakt was in de slaapzak.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik had mn eerst natte droom toen ik 14 was. Sinds toen elke maand wel een keer. Maar als ik geil ben geworden en niet gerukt heb dan krijg ik zoiezo een natte droom. Dan soms wel 2x per week. Heel vervelend als ik op vakantie ben en niet kan rukken, maar me vrienden zien dan soms wel mijn natte boxer

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Mijn twee eerste zat denk ik ongeveer iets meer als een week tussen. Daarna ben ik begonnen met aftrekken en toen waren er iets sneller natte dromen maar dat werd ook weer minder. Nu heb ik er nog heel af en toe eentje. Bij mijn broertje ongeveer hetzelfde, hij heeft er ook af en toe nog maar eentje maar wel dikwijlser als ikke. Ik heb die vraag een jaarke geleden of zo ook gesteld, en toen zeiden er een paar dat sommige dat hun hele leven lang blijven hebben. Broerke en ik trekken ons nogtans iedere dag af.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Als ik veel sport, zoals tijdens een sportkamp op vakantie en daarbij opgewonden word door leuk gezelschap heb ik wel om de twee of drie weken een natte droom.
    Anders misschien om de vier of vijf weken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb nog nooit een natte droom gehad. Dit komt mss omdat ik mezelf best veel aftrek

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hangt er vanaf hoe dikwijls jij jezelf aftrekt.
    Als ik met een vriend over trekken heb gepraat of over een leuk meisje uit de klas dan heb ik dikwijls een natte droom.
    anders niet.

    13 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten