Skip to content
32 reacties
3011 weergaves

Uitdaging jongens onder elkaar.

Wie is ook wel eens uitgedaagd door andere jongens, om je zogenaamd te bewijzen dat je stoer bent. Ben nogal fors gebouwd en gay maar mijn vrienden vinden me soms een macho, en vinden dat ik me maar eens moet bewijzen.
Hun zijn ook gay, maar ik heb het lang ontkend terwijl ik wel met hun om ging, ze vinden dat als ik nu echt bij hun wil horen ik me bewijzen moet, door een pak slaag op mijn blote te ondergaan. Gek, vind het raar en vernederend ergens en ergens lijkt het me wel stoer,mijn vader moest lachen en vind dat ik het moet doen,zelfs hij daagt me uit,kan hem niet schelen dat ik gay wel als je maar geen mietje wordt,zegt hij, en hij begrijpt mijn vrienden wel.Met mijn moeder praten we er niet over en hij heeft ook beloofd om het haar niet te vertellen.

17 jaar
4 jaren geleden

32 Reacties

  • ben ts, niet iedereen begrijpt dit , merk ik aan reactie's ook op andere topics, heb antwoorden genoeg,van mij mag dit alles er nu wel af.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ben ts , geen spijt van dat ik nu bij een echte vriendenclub hoor, we ondernemen veel dingen, en het voordeel is dat we nog geen relatie's hebben,want daar heb ik nog geen belangstelling voor, om me echt aan iemand te binden vind ik me zelf nog te jong voor, bedankt voor de reactie's en vooral van andere jongen 17.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Jongen 17 heb het uitgelegd, maar 2 keer niet geplaatst, dan de readactie heeft nu ook alleen de laatste 2 zinnen geplaatst. Nu, het was best spannend , jongens hadden natuurlijk leedvermaak, maar heb me niet laten kennen,heb er geen spijt van. Het was dus echt ouderwets traditioneel.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Waarom geen uitleg? Ik ben juist er benieuwd. Is het gegaan zoals je verwacht had?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • , zal geen uitleg geven, alleen dat ik ingewijd ben en er nu helemaal bij hoor.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Stoer kun je op veel manieren zijn jongen 20, vond om te bekennen dat ik gay was eigenlijk veel stoerder.Dit zie ik meer als een soort spel van jongens onder elkaar.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Groot woord maar ge moet u nog bewijzen jongen 17 of ge werkelijk zo stoer zijt.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hebt gelijk jongen 17 ik wil me bewijzen dat ik stoer ben, dat draag ik ook, beetje macho,en dat die vrienden nu zeggen nu je doet wel stoer,nu,bewijs dit dan maar eens en vond het raar maar hoe meer ik me er in verdiep,denk ik,ze hebben gelijk dat ze dit nu eisen van me, heb me tegen hun eerst als hetero gedragen,terwijl ik wist dat ik toch op jongens viel

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat het verschil in onze situatie is dat jij het wil doen om jezelf te bewijzen. Je wil een dappere jongen zijn die bij het groepje mag horen. (reageer maar als het niet klopt.) Onderga de 'straf' met trotsheid. Voor mij is het gewoon heel opwindend als ik onderdanig moet zijn. Geen keus als ik een opdracht krijg, ik moet dat gewoon doen. Die gedachte alleen al wind mij enorm op. Ik heb die gevoelens nog niet gehad bij andere mensen waarmee ik sex had. Niet bij jongens en niet bij meiden.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je hebt toen geen onderdanige gevoelens gehad bij jongens zeg je zoals bij dat meisje ,die meesteres.Top dat je ook wel op wat steviger jongens valt, maar integenstelling tot onderdanig zou je bij een jongen wel als meester kunnen fungeren, vraag veel weet het maar omdat ik ergens ook in een situatie zit van onderdanig te zijn in een groep, maar jongen 18 die hetzelfde heeft ondergaan zegt je moet het anders bekijken,hij vind dat ik trots moet zijn op het te ondergaan en om dan bij hun groep te horen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Heb 2x sex met een jongen gehad. Heb toen geen onderdanige gevoels gehad zoals bij mijn meesteres. En het maakt mij echt niet uit als een jongen wat steviger is. Dus wie weet...

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt jongen 17 voor je reactie,top om te horen dat je ook wel met jongens geexperimenteerd hebt, was dit seks of ook een spel met opdrachten,eigenlijk heb ik weinig ervaring,maar voel wel dat ik dit wel spannend vind,zou je ook wel dominant kunnen zijn tegen over een jongen,als ik dit lees fantaseer ik over jou in die zin zou je wel iets met me willen aangezien ik nogal dik ben en jij denk ik slank,cool dat jij die verhalen ook leuk vind, best leuk eigenlijk om dit met ook een jongen te bespreken, graag advies en tips, van anderen mag ook, maar zal verslag uitbrengen jongen 17, hoop dat ik me een beetje dapper zal gedragen.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben zeker niet 100% hetero. Ook wel met jongens geëxperimenteerd. De verhalen zijn heerlijk. Veel plezier in de jongensgroep. En als je je pak slaag gehad hebt, ben ik benieuwd hoe je het ervaren heb.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Denk dat veel jongens een hunkering hebben naar iets spannends, uitdaging zoiets en heeft niets specifieks met hetero of homo te maken, bedankt voor je antwoorden steeds,nu, jij bent slank, ik niet, maar jij bent hetero dus, dus je wil zoiets niet met een jongen willen begrijp ik, vond het verhaal uit dat jongensboek wel cool en jij ? Opdrachten doen ze niet maar wel moet als jongste wel bedienen als we bij elkaar zijn, en de oudste jongen met Sir aan spreken,als laatste gaan zitten, beetje dicipline leren ze zien me een beetje als recruut.Begint er steeds meer op te lijken, als de oudste binnen komt moet iedereen in de houding staan,wie te laat komt moet in de hoek staan,maar schijnt dat je dit leren moet, geeft me zelfvertrouwen,ikkick wel een beetje op millitaire discipline,mijn bonuspa begrijpt dit wel, hij vind het wel komisch zo.n jongensgroep.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja, ik kan me voorstellen dat je het vreemd vind. We hebben deze 'relatie' nu ruim een jaar. Zij vind het lekker om de baas te zijn over een jongen. Ik vind het spannend om een soort slaafje te zijn. Ze geeft bijna dagelijks spannende opdrachten. Meestal op school. Zonder ondergoed komen, aftrekken in de wc, enz. Als ik het niet doe geeft ze bij haar thuis straf. Eerlijk gezegd geil ik daar op. Ooit begon het met een keer sex. Van het een kwam het ander. Ik ben trouwens niet stevig. Eerder wat slank.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Wel apart jongen 17, had ik niet verwacht, maar zelf dus nog niet mee gemaakt, maar hoe komt zo'n relatie tot stand met zo'n meisje, en gaan jullie met elkaar. Zit ook een jongen die een halfjaar ouder is als ik in die groep,heeft zich ook laten inwijden en met hem praat ik er wel over, hij vond het wel spannend maar wij zijn gay dus liever door een oudere jongen,maar begin het wel spannend te vinden,wil graag een stoere jongen zijn.ps hoe zie jij er uit,ook stevig gebouwd?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • @TS. Nee, mijn ouders weten niet eens van die straf. Maar ik heb een afspraak met ren meisje uit mijn klas die de baas is over mij. Zij verzint allerlei opdrachten. Als ik het niet goed doe krijg ik straf. Bijvoorbeeld klappen op mijn kont.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • In oude jongens boeken wordt de flinkheid van den jongen nog wel eens uitgedaagd of beproefd, prachtige voorbeelden van schooljaren zoals van den benkende engelse schrijver Roald Dahl en het boek the schooldays . Klein fragment, de las was nu zonder toezicht van de meester, een geweldig kabaal ontstond, sommigen begonnen te gooien met proppen naar elkaar,de jongens hadden niet eens door dat ineens de bulderende stem klonk van de directeur. Stilte, en wat is dit, kunnen jullie nog geen halfuur zonder leiding, zo weinig discipline , maar zal een voorbeeld stellen , na de pauze kom ik terug en zal twee knapen uitzoeken voor een dozijn stokslagen , of er moeten zich al twee flinkaards melden die voor jullie het op zich willen nemen, ben benieuwd, of jullie dit kunnen regelen om zelf twee vrijwilligers te laten melden.Nu in de pauze was het een gesprek en wie meld zich,ik durfde niet en ergens schaamde ik me er voor, ik meld me wel zei hij ineens en keek triomfantelijk rond, ja, hij was groot en sterk en stevig gebouwd, daarna, en nu ga ik nog iemand uitzoeken die ook zich meld, ja, hij had het recht te beslissen, en gebood ons in de rij te gaan staan,en,ja hoor de jongen met het dikste achterwerk werd uit gekozen. Het leek wel of hij zich vereerd voelde, toen we weer in de klas kwamen en de directeur met zijn eiken stok binnen trad, de meester een beteuterd kijken omdat hij gefaald had ,zo leek het om ons rustig te houden door zijn afwezigheid, wie is zo dapper zich te melden, wij riepen de twee jongens tegelijk, en stapten dapper en met opgeheven hoofd naar voren, zo,van wij zijn niet bang, ergens was ik jaloers op deze stoere knapen wat ik niet was, temeer omdat ze geen kik geven toen de harde stok op hun strakgespannen broek neer kletste. Na de tuchtiging gaven ze de directeur een hand en stapten zonder enige emotie terug naar hun plaats, ze waren wel onze helden, die zich bewezen hadden zo leek het ons enz....bedoel, zouden jullie dit durven.

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedankt jongen 17, jij krijgt het al straf zeg je dus niet vrijwillig zoals ik nu krijg. Ken eigenlijk niemand die op zijn billen krijgt en als je hoort zijn het meestal van een streng gelovige gemeenschap, vind je niet vernederend als je het van je ouders krijgt,neem aan van je pa.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Je moet denk ik vooral naar jezelf kijken. Heb jij het ervoor over. Als andere jongens het raar vinden maakt dan niet meer uit. Je schrijft dat je het stoer vind. Dat lijkt me een positief gevoel. Houd dat voor je. Ik krijg zelf regelmatig straf. Ook met een plank of zweepje op mijn blote kont. Dat doet pijn, maar het machteloze eraan is ook heel fijn. Daarom schreef ik dat je ervan moet genieten.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten