Skip to content
14 reacties
1669 weergaves

Ouders douchen sport

Hallo ik zit op een groeps sport en na de wedstrijd douchen we (naakt) alleen de jongens en er is een vader van iemand en die gaat dan bij ons in de kleedkamer zitten op zijn telefoon terwijl de andere ouders Gwn in de kantine gaan zitten maar ik vind dit best wel raar want die man hoeft mijn pik niet te zien weten jullie miss een reden waarom hij in de kleedkamer zit en hoe we kunnen zorgen dat hij het niet meer doet Gr A.

13 jaar
4 jaren geleden

14 Reacties

  • Ben zelf trainer bij een club van de u11. bij onze club mogen ouders tot de U11 mee in de kleedkamer maar daarna niet meer. de meeste doen het ook niet meer trouwens maar sommige wel dus. Die pa bij jullie is het dus nog gewoon van vroeger en is zich waarschijnlijk van geen kwaad bewust. Best eens aankaarten met je coach zodat hij vraagt aan die vader om dit niet meer te doen. Normaal staat dit ook ergens in regelement van de club

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zal het ook vervelend vinden als die dan mijn piemel ziet. Als ik jou was, vraag het hem gewoon beleefd of praat erover met de trainer/coach.
    Komt goed!

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Miss is hij bang dat zn zoon gepest gaat worden ofzo? Beetje vreemd wel, maar verder zou het mij ook niet boeien

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Zou mij echt niet boeien eiglijk

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja nouja als ie d e hele tijd naar je piemel staart snap ik het wel maar anders maakt het niet zoveel uit denk ik, zou ik niet vinden tenminste

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ja snap wel dat het mss weird is maar and e andere kant, elke jongen en man heeft een piemel toch

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Voorlopig is het toch geen probleem want je mag niet meer douchen op de club. Je moet gelijk naar huis want corona

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Hier TS bedankt voor jullie antwoorden Hij hoeft geen toezicht te houden want dat word bij geen enkel team gedaan maar ik heb nu tehoren gekregen dat ik naar een ander team ga dan die Guy dus daar ben ik wel blij mee

    13 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben het eens met 1e jongen van 18. Ik doe ook een teamsport. De deur kan alleen van de binnenkant afgesloten worden, soms zijn er jongens eerder klaar omdat ze meteen weer weg moeten. Dan kan de coach, vrijwilliger, vader of moeder de deur aan de binnenkant weer sluiten zodat er geen vreemde binnen kunnen komen. Je zegt zelf dat die vader in de kleedkamer blijft en jullie niet onder de douche controleert. Ik vind het zelfs fijn dat een ouder de “wacht” over ons houd. Bij ons is het de coach die in de kleedkamer blijft en als er iemand sneller klaar is kan hij de deur weer op slot doen voor de rest. En ja hij ziet ons elke week in ons blootje, maar dat boeit hem niet omdat zijn prio is dat we 1e worden

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik snap dat je dat niet fijn vindt een vader in de kleedkamer. Bij ons waren er toen ik 15 was altijd 2 trainers en die stonden buiten op de gang te wachten. Als er echt veel lawaai was kwamen ze even binnen om te zeggen dat het rustiger moest.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is terecht dat er gedoucht wordt onder toezicht van een volwasene, zeker gezien jullie leeftijd. Het feit dat je geen toezicht wilt geeft al veel aan.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik zou het gewoon aangeven dat je het niet fijn vind. Volgens mij ben je ook niet de enige jongen die het niet fijn vindt. Dus met ze allen bijvoorbeeld de trainer aanspreken.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Kan je aan de trainer niet vragen om die vader aan te spreken daarover? Misschien snapt die vader niet dat jullie al pubers zijn. Is zijn zoon al aan het 'groeien' vanonder? Misschien als die jongen ook iets zou zeggen tegen zijn pa?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Er gewoon afgesproken dat hij toezicht op jullie houd in de kleedkamer. Je hebt dit dus te accepteren. Waarom zou hij weg moeten? Zodat jullie lekker jullie gang kunnen gaan? Nee, toezicht van een volwassene is alleen maar goed om onzedige gedrag van jullie te voorkomen.

    18 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten