Skip to content
5 reacties
790 weergaves

Onbesneden of besneden

Ik ben zelf besneden (medische ingreep). Ik zou graag mijn voorhuid terug willen. Ik heb verschillende methodes gezien. Heeft een van jullie hier ervaring mee.of zegt iemand wat hij fijn vind, besneden of onbesneden. mijn reden dat ik mijn voorhuid terug wil is: ik lees dat het met klaarkomen en rukken/neuken lekkerder en geile is. En ik vind piemels met voorhuid zelf mooier. Als ik nu plas is de straal best hard, ik zie ook dat je dan plast, dat de straal zachter is. Als ik ga wildplassen en er staat ieen vriend naast me te pissen. Dan gaat mijn straal veel verder en dan zeggen ze wel is, Jezus wat heb jij dan, hele dag niet gepist ofzo..

16 jaar
4 jaren geleden

5 Reacties

  • Ik snap aan een kant dat je je voorhuid terug wilt. Zelf ben ik besneden toen ik 8 jaar was, ook om medische redenen. Toen ik belangstelling voor andere jongens kreeg, merkte ik ook dat ik wel eens wilde voelen wat zij voelen. M.a.w. hoe het is om te seksen en klaar te komen met een voorhuid. Uit je reactie heb ik het idee dat je je een beetje "gek" hebt laten maken door mensen die denken dat klaarkomen en rukken/neuken met voorhuid lekkerder en geiler is. Dat is erg persoonlijk en je leest ook veel precies het tegenovergestelde. Zelf heb ik het idee dat het vooral tussen de oren zit. Als je er geen moeite mee hebt om besneden te zijn, is seks net zo lekker als voor iemand die onbesneden is. Alleen bepaalde technieken verschillen een beetje :-) Met verplassen won ik ook altijd van de onbesneden jongens, maar dat is toch juist lachen? Ik ben er gewoon trots op besneden te zijn en neem het zoals het is. Dat scheelt een hoop. Idd zijn er technieken om je voorhuid weer "terug" te krijgen, hoewel dat meer te maken heeft met het uitrekken van een restje wat je nog hebt. Het kan, maar is een hoop gedoe en zeker niet altijd succesvol. Vooral op zgn. intactivists' sites in de USA zijn methoden te vinden. Ik wens je veel succes met klemmetjes en gewichten aan je restantvoorhuid en hoop dat je over 5? jaar je "voorhuid" weer terug hebt. Ik laat het zo en ben een Happy Cut!

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben niet besneden. Als je het echt wil dan kun je misschien het beste naar de huisarts gaan. Ik weet niet of het mogelijk is. Zelf ben ik niet besneden en heb er ook geen behoefte aan om besneden te worden. Dat je straal harder gaat vind ik persoonlijk geen goede reden om niet besneden te zijn. Dat maakt toch niet zoveel uit? Of het minder lekker is weet ik niet. Soms hoor je wel dat besneden jongens iets minder gevoel hebben.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • J16 heb er wel eens eerder van gehoord dat besneden jongens veel verder plassen dan onbesneden jongens. Hoe ver kan jij dan plassen TS? Ik plas maar 1 m ver en twijfel gewoon of dit wel gezond is. Jongens van 16 horen toch veel verder te plassen? Ook verder dan meiden toch?

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is toch niet zo erg dat je besneden bent? daar is niets mis mee. Ik kan best wel begrijpen dat je eens wilt voelen hoe het is met een voorhuid. Maar er zal wel een goede reden voor zijn dat je besneden bent. En met een reconstructie zal er mogelijks weer een probleem optreden. Ik ben onbesneden en heb geen problemen dus ben ik daar blij mee. Maar jij kunt best tevreden zijn met jou besneden piemel. Van klaarkomen op zich denk ik wel dat er een verschil is maar ik heb daar niemand nog van horen klagen, ik ken een paar vrienden die het hebben en zij vinden het goed zo. Ook is het zo dat je uithoudingsvermogen tijdens seks iets hoger ligt normaal. Alles zijn voordeel en zijn nadeel vroeger had ik regelmatig ontstekingen en zat er ook kans in dat ik moest besneden worden maar het ging over. Ik zou er weinig problemen mee gehad hebben. En van dat plassen, als ik rechtstaand plas dan doe ik mijn velletje toch deels achteruit omdat ik anders een rare straal heb en soms in 2 stralen plas en dat is niet zo evident. En zo is dan mijn straal ook wat harder en blijft alles properder daar. Dus ik denk dat het beste is het gewoon laten zoals het is!

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb m ook besneden,ik zou de voorhuid echt niet terug willen. De eikel is wel erg gevoelig nu die blootligt. Ik vind het zo veel frisser en met sex ook lekkerder. Met pissen is de straal ook sterker. Nadeel vind ik dat de vorm van de eikel in een joggingbroek soms nogal te zichtbaar is.

    20 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten