Skip to content
7 reacties
676 weergaves

Vraagje

Wat word er eigenlijk gedaan bij zo’n test waarbij ze je penis enzo controleren? En is het raar om dan een stijve te krijgen? Wat zijn jullie ervaringen?

13 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • In 3e middelbaar op mijn 14j ben ik door de schooldokter van CLB onderzocht. Op mijn hand blazen en dan voelden ze aan mijn ballen om te controleren. Ook voorhuid of die terugging. Ze vonden spataders in mijn balzak. Daarvoor moest ik kleine operatie ondergaan. Stijve kreeg ik er toen niet van. In een nacontrole heb ik wel eens last gehad van wat groei.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dat nooit gehad. Bij mij zou het toen in de tweede zijn, maar toen ik naar de tweede ging, hadden ze het verzet naar de eerste en heeft mijn leerjaar het nooit gehad. Ik hoorde toen van een paar eerstejaars dat ze het kort gingen hebben over drank en roken. En ze kregen foto's te zien van penissen en moesten ze aangeven op welke die van hen het meest lijkt (vgm hoeveel beharing, maar ook de voorhuid etc). Maar ze hoefden niet hun kleding uit te doen.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • ik heb in het vijfde leerjaar en eerste middelbaar me moeten laten controleren op school. bij mij keek de dokter alleen of mijn ballen gezakt waren hoe groot ze waren en of ik haar had. volgens de dokter was ik in het eerdte middelbaar al in mijn pubertijd dus moest ik in het 3de middelbaar me niet nog eens laten controleren. (ik ben wel een jaar overgeslagen dus eigenlijk was ik toen 6de leerjaar)

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Volgens mij is dat onderzoek al lang afgeschaft in Nederland. Ik ben nu 22 en hoefde er al niet meer naar toe toen ik in de tweede van de middelbare school zat.Het was een onderzoek naar je algehele ontwikkeling.Dat werd gedaan door de schooldokter ( meestal een vrouw) Je moest uit je broek en ze voelde in je kruis en je ballen.Ook dat beruchte op je hand blazen gebeurde toen nog. Dat was om te voelen of je een liesbreuk had. Er werd zelfs in je kont gekeken of je aambeien had of andere afwijkingen aan je anus. Gelukkig was het al afgeschaft toen ik er de leeftijd voor had

    22 jaar
    4 jaren geleden
  • nooit gehad. ik zit nu op 3mavo

    14 jaar
    4 jaren geleden
  • Bedoel je bij het clb op school. Als dat het is geen zorgen. Je krijgt daar geen stijve van als je daar gecontroleert word. Dat gaat zo snel dat je er geen tijd voor hebt.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • In het tweede middelbaar werd gecontroleerd of de voorhuid kon teruggetrokken worden over de eikel en of de teelballen ingedaald waren en hoe groot ze waren. Je moest ook op je hand blazen om te zien of er geen liesbreuk was.
    Ik heb er geen stijve van gekregen maar een paar jongens zegden achteraf dat ze wel een stijve ervan gekregen hebben.

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten