Skip to content
12 reacties
2612 weergaves

Opgewonden kapper

Vanmiddag ben ik na wat maanden weer naar de kapper geweest. Toen ik in de stoel zat begon de kapster met de tondeuse met erg kort opscheren en toen vielen hele grote plukken haar op me cape. Ik voelde me daardoor ineens heel opgewonden worden. Dat gevoel heb ik nog nooit bij een kapper gehad. Ik kreeg toen ook een stijve die in mij trainingspak erg goed zichtbaar was. Toen ze me haar ging wassen had ik een cape om en kon ik het verbergen maar deze haalden ze later er af. Toen moest ik dus met een stijve door de salon lopen. Ik schaamden me dood. Ik denk dat ze dit heeft gezien want ze deed plagerig. Ineens met de tondeuse verder als normaal ook op me gezicht bij mijn snor baard en wenkbrauwen. Hebben meer gasten dit gevoel bij de kapper? Is dit raar? Waar komt dit door? Wat kan ik doen om dit niet meer te laten gebeuren?

15 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Dat heb ik bij mijn kapper ook vaak. Jongens hebben alleen de pech dat het snel zichtbaar wordt, zeker als je er in mee gaat. Ik heb al twee keer de broek van mijn kapper zien bollen toen hij mijn haar aan het wassen was. Een keer moest hij hem verleggen. Ik dacht toen dat ik drijfnat was, maar je zag niets. Dat is dan weer ons geluk, maar aan het bewegen van mijn benen zal hij toch wel gemerkt hebben dat ik zover was, maar er blijft natuurlijk twijfel.....

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • De kapper vind ik ook echt heerlijk. Zeker het wassen van me haar kan ik echt van genieten. Gelukkig heb ik dan al een kappersmantel op en ziet niemand wat. Bij de tandarts ben ik echt te nerveus haha

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik werd zelfs een paar keer opgewonden door de vrouwelijke tandarts die met mijn tanden bezig was, maar ik denk niet dat ze het gemerkt heeft.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Het is maar waar je opgewonden van kan raken...

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Daarom ga ik nooit met een joggingbroek aan naar de kapper of tandarts. Normaal draag ik ze zowat altijd. Maar dan doe ik echt wel een jeans aan

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat iedere jongen wel geil word van een kapster die een half uur lang aan je zit. Mijn vriendin is kapster dus doet ze bijna elke week me haar. Ze weet dat ik er heel geil van word. Maar haar maakt het niet uit als ik met een stijve in me boxer of trainingsbroek zit.

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nog een geluk dat je niet klaargekomen bent in je broek want dan was je helemaal voor schut gezet

    19 jaar
    4 jaren geleden
  • Nou, dat is een plek waar ik het laatst een stijve van zou krijgen

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik denk dat elke jongen wel opgewonden word bij de kapper. Ik vind het heerlijk. Een stijve pik hoort er dan gewoon bij. Als je dit wil verbergen zal je geen trainingsbroek meer aan moeten want daar zie je alles goed in.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • #16. Ik heb dat ook. Heerlijk gevoel als mijn jonge kapper mijn hoofd naar beneden duwt en mijn zijkanten en achterhoofd zeer hoog met de tondeuse op 000 opscheert. Inderdaad lekker als je met je handen je over je opgeschoren achterhoofd ga.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik heb dat alleen als ze de tondeuse gebruiken, maar jij zo te lezen ook. Dat trillende ding over je hoofd. Haren die eraf vallen. Spanning dat t niet te kort wordt en natuurlijk met je handen over het geschoren stuk gaan voelt lekker. Ik weet ook niet zo goed, maar bij t zien van de tondeuse krijg ik al een stijve.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • gebeurt me ook wel! alles hangt af van de kapster zelf. meestal zijn dat coole meisjes die wel wat flirterig kunnen doen. ik vind het dan zelfs geil als ze zien dat mn bobbel in mn broek opzwelt. geen zorgen man!

    16 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten