Skip to content
7 reacties
889 weergaves

Boxershorts

Ik vroeg me af welke boxershorts de meeste jongens dragen, zou je deze willen verwerken in een top zoveel, met uitleg wr die lekker zitten? Bij mij: 1) Bjorn Borg: leuke printjes, en lekker elastische stof. 2) Calvin Klein: Super comfortabel als je een stijve hebt, daarnaast is de band ook geil om te zien. 3) Muchachomalo: Vette prints. Altijd lekker om in klaar te komen, door de print valt het toch niet op in de was ??

18 jaar
4 jaren geleden

7 Reacties

  • Als ik sport doe ik vaak Bjorn of Ats, anders vaak CK

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • ON THAT ASS heb ik, echt super fijn!!! Als je hem voor het eerst aantrekt weet je niet wat je meemaakt. Ook onwijs lekker om in klaar te komen

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hey over boxershots gesproken, ik heb een site waar je dit kan achter laten :) https://jongerenforum.jouwweb.nl/ zeker achter laten, als je wilt weten wat andere dragen

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik droeg eerst calvin klein, maar die gaan aan de onderkant bij mij snel kapot, gaatjes enz. Die had ik gwn in de basis kleur witte band, zwarte stof. Daarna probeerde ik tommy hilfiger, in de iconische kleuren. Die heb ik iets te groot besteld waardoor ze iets wijder zaten bij de band, maar ze waren wel goed voor een stijven. En samen met die tommy heb ik nu bjorn borg, lekker zittend, niet ideaal voor een stijven. Zwarte stof met opvallende band, baby blauw, felgroen en dergelijke. Hoop dat je er wat aan hebt.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Gewoon van de Hema ofzo ik hoef die dure shit niet te hebben

    12 jaar
    4 jaren geleden
  • 1calvin klein 2 bjorn borg 3 On that ass Ck is echt me fav en ziet er ook sexy uit

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Een top 3 heb ik niet. Draag alleen Calvin Klein boxers. Zitten gewoon erg goed.

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten