Skip to content
21 reacties
5393 weergaves

klaarkomen in zwembroek

yo jongens ik wil graag een x rukken en klaarkomen als ik ga zwemmen (gwn in de zee) met vrienden, maar wel onopvallend. Ik ben bang dat mijn sperma in het water terechtkomt en dat anderen dat zien. Hebben jullie tips of al wel eens gedaan?

14 jaar
4 jaren geleden

21 Reacties

  • #J16 Kinderen graven inderdaad diepe kuilen om te spelen. Maar om een hele diepe kuil te graven om in te plassen gebeurt echt niet. Dat is toch raar.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje15j: Graven die kinderen dan diepe kuilen in het zand?! XD Je weet toch wat diep betekent?! Geen klein holletje maar een DIEPE put!

    Daarbij bedoelde ik dat wel ironisch!!! Denk een beetje na a.u.b. Als ik tegen mensen ben die hun behoeftes in het water doen, dan ben ik uiteraard ook tegen dat ze het in het zand doen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • M17 lijkt mij ook wel raar dat als jongens het in het zwembad doen dat meisjes/vrouwen zwanger kunnen raken!

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Op een zwembandje? Hahaha Onder water of op het land?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Samen met een vriend gaan trekken in zee, is erg geil. Niemand zal er zwanger van worden en jij heb de dag van je leven. Ik ben ooit eens op een zwembandje klaargekomen. Was erg lekker.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Denk niet dat de mensen je sperma gaan zien. Spoelt gewoon weg.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • J16 Ook fijn voor al die kleine kinderen die in het zand gaan spelen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben blij dat ik nooit naar de zee ga. Wat een viezigheid als ik het zo lees hier! Hebben jullie dan zo weinig respect voor anderen dan?! Er zijn mensen die daar zwemmen!!! Zouden jullie het lekker vinden van in een ander zijn plas of poep te gaan zwemmen?! Ga desnoods een diepe kuil graven in het zand en doe daar uw behoeften in (als je het dan echt niet meer kunt inhouden). Maar toch niet in de zee!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 15 ik plas graag in mijn wetsuit. Ik vind de warmte rond mijn kutje heerlijk en ook als mijn plas naar beneden gast lopen. Dat is zo gekomen na een warme dag dat ik met moeite mijn wetsuit aan had gekregen omdat ik bezweet was en ik er toen achter kwam dat ik eigenlijk best wel nodig moest plassen. Mijn moeder züchte en zei toen dat ik maar in me wetsuit moest plassen. Dat deed ik toen en ik vond het heerlijk en werd er ook wel geil van. Poepen heb ik nog nooit gedaan in me wetsuit, ik heb nog een oude in de kast en kan dat wel eens proberen als er niemand thuis is. Poep jij echt in je wetsuit??

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • In Egypte gespoten in glashelder water en de vissen vinden sperma heerlijk! Bizar maar echt waar. Heel grappig.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 17 Liefst niet in het zwembad want dan kunnen er meisjes zwanger worden hé! Dat is niet waar door al het chlore gaan de sprema cellen dood dus je kan niemand zwanger maken

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Poepen in je wetsuit als je in de winkel loopt? Buiten dat het meurt is het gewoon te bizar :s

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • In zwembroek, maar ook in je wetsuit is het wel best een keer leuk! Valt niet op wanneer je er in poept! Met kleren erover, merkt het niemand als je aan het winkelen bent.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ik ben eens klaargekomen in de jacuzzie (met mijn toenmalige vriendin). Het sperma zweefde eerst wat boven aan het oppervlak.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • is niet raar hoor. Ik ben vorig jaar 2x klaargekomen in mn zwembroek. 1x op het strand (lag op mn buik) en 1x in het water. Was best lekker gevoel en je ziet er eigenlijk niks van.

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • M17
    Sperma gaat dood in het water en zwemt echt niet zomaar een vagina in. Dus jou reactie klopt niet.

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • In de zee zal je dat sperma niet kunnen zien denk ik. Maar of je ongemerkt zal kunnen rukken zonder de anderen zien wat je doet zal moeilijk zijn.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Meisje 17 heeft helemaal gelijk! Niet in de zwembad andere vrouwen kunnen zwanger worden.  

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Lol een beetje een rare vraag niet?

    17 jaar
    4 jaren geleden
  • Liefst niet in het zwembad want dan kunnen er meisjes zwanger worden hé!

    17 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten