Skip to content
12 reacties
686 weergaves

Probleem...

Hoi mensen. Ik ben heel vaak al verliefd geweest op meisjes (nog nooit in mn leven op jongens) maar als ik dan een crush heb dan wordt ik daar niet opgewonden van ofzo.. is dat raar? Hebben jullie dat ook? Dan ben ik toch niet gay?

15 jaar
4 jaren geleden

12 Reacties

  • Beste TS, luister niet naar al die theorieën hier over homo of aseksueel zijn. Als jij verliefd bent op een meisje dan is dat meisje heel bijzonder voor jou, een beetje heilig als het ware. Zo iemand wil jij niet verbinden met zo iets platvloers als porno. Jij voelt liefde, geen lust. Dat is prima, want wat je daar ziet in die suck, fuck en ruk filmpjes is niet zoals het in het echt gaat als je seks hebt met iemand waar je van houdt. Wat daar ontbreekt is liefde en tederheid en dat is wat jij voelt voor meisjes waar jij verliefd op bent. Er is helemaal niets met jou aan de hand. Jij bent gewoon een fatsoenlijke romantische jongen.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Hm, heb je wel eens van aseksualiteit gehoord? Dat wil zeggen dat je je niet seksueel tot mensen aangetrokken voelt, of dat nou jongens of meiden zijn. Er zijn veel aseksuelen (niet allemaal, trouwens) die wel verliefd kunnen worden en behoefte hebben aan een relatie - ze hebben alleen geen verlangen om daar ook seks bij te hebben. Als je als jongen op meisjes verliefd wordt, maar geen verlangen hebt naar seks met andere mensen, dan zou je je als heteroromantisch en aseksueel kunnen omschrijven.

    Maar je weet zelf het beste of je je hier al dan niet in herkent. :-) Voel je in ieder geval niet verplicht om nu al alles te weten over je geaardheid. Neem de tijd om zelf te ontdekken wat voor gevoelens je hebt.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts weer... heel erg bedankt J18.. dat is een hele opluchting

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • Ts hier, hahahaha kom op jongens ik weet echt wel zelf of ik gay ben of niet. 1 ding is zeker ik ben niet gay... Ik vind het gwn goor om naar kussende jongens te kijken (no offence ofc...) Ik vak gwn op meiden maar als ik verliefd op iemand ben dan ga ik niet op diegene aftrekken ofzo... Ik kan het wel maar daar heb ik gwn geen behoefte aan..

    15 jaar
    4 jaren geleden
  • TS zegt: "Ik ben vaak verliefd geweest op meisjes, nooit op jongens". Dan komt jongen 18 weer en zegt: Ja hoor het is wel duidelijk, je bent gay. Vervolgens beveelt hij de "stevige aanpak" aan. Ga toch weg man. Laat jonge jongens met rust en probeer ze niet de sm kant op te duwen. Het is jouw soort liefdeloze seks die niet geaccepteerd wordt, niet dat jongens rommelen met andere jongens of verliefd worden op elkaar! Je zeurt steeds over "de maatschappelijke druk". Hoe zou je jouw gedrein en mentale pressie willen noemen?
    Volgens mij heb jij vooral een probleem met je eigen verlangens dat je projecteert op anderen om jezelf te overtuigen dat het probleem bij de samenleving ligt en niet bij jou zelf.


    TS, maak je geen zorgen, doe gewoon wat je leuk vindt met wie dat ook leuk vindt. Je moet niet steeds denken dat alles volgens bepaalde regels of scenario's moet gaan. Jij bent gewoon goed. Maak plezier met vrienden en vriendinnen, het is bijna vakantie. Op jouw leeftijd mag gewoon alles en hoeft niets. Of je wel of niet gay bent, wat kan het je schelen? Dat zie je later wel als je echt verliefd wordt. Dan komen die verlangens ook vanzelf wel.
    Op dit moment ben je misschien nog wat te jong voor bepaalde zaken. Alles komt vanzelf goed als je wat ouder wordt.

    21 jaar
    4 jaren geleden
  • Je lichaam liegt niet zie je wel. Je maakt jezelf wijs dat je op meisjes valt, waarschijnlijk door maatschappelijke druk uit je sociale omgeving waar homoseksualiteit niet geaccepteerd is. Maar je lichaam werkt daar niet aan mee, dus geeft geen opwinding. Zoek iemand die jouw helpt zo snel mogelijk uit de kast te komen. Er zijn er ook die een wat "stevigere" aanpak hebben, voor als je daar meer behoefte aan hebt. Het is dus helemaal geen probleem zie je wel.

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Als je een crush op iemand heb, maar niet seksueel opgewonden van die persoon wordt, misschien heb je dan je gevoelens verkeerd begrepen.
    Kan het niet gewoon zijn dat die persoon iets kan of doet waar je van onder de indruk bent (misschien een klein beetje jaloers).

    Bijvoorbeeld iemand die altijd vrolijk is , ongeacht de situatie.

    Misschien wil eigenlijk gewoon graag vrienden met die persoon zijn.

    16 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, word je wel opgewonden van een jongen of dat ook niet, want als dat ook niet zo is dan denk ik dat het later wel goed komt je bent ook nog maar 15 he nog vol in puberteit

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • neen dat is niet raar, waarschijnlijk ben je gewoon onzeker, vandaar dat je niet opgewonden bent

    ik ben 100% gay en heb het zelfde probleem hoor, ik wordt echt heet van iemand te zien aftrekken, zo lang het over die persoon gaat is er geen probleem, ik trek ook iemand af, ik pijp ook, ik slik ook sperma, ik vind het echt geil om iemand anders te zien genieten

    maar vraag me niet om mijn penis te zien of om mee te rukken want dat kan ik niet, ook al ben ik gay, ik kan daar niet van genieten als iemand mijn penis ziet, dan klap ik gewoon dicht, ik geniet niet, en hij blijft ook gewoon slap, ik had eens een geile ervaring op het werk met een jobstudent, die gast was gewoon hetero maar die wou wel veel doen, gewoon om te experimenteren, hij draaide mij een tong, hij had zijn broek af, ik trok hem af, allemaal zeer leuk, tot het moment dat hij mijn broek wou los doen, toen heb ik gezegd doe dat niet, maar hij deed het wel, hij heeft me toen gepijpt maar ik genoot daar niet van, hij bleef ook gewoon slap, terwijl ik wel gay ben... ik ben héél onzeker vandaar dat dit niet lukt, dus ik vermoed dat je ook onzeker bent en daarom niet opgewonden geraakt, ik ben zelf nog maagd, gewoon omdat ik dat niet wil, hij zal toch slap blijven, en het wind me niet op ook niet

    als het om iemand anders gaat raak ik zeer snel opgewonden, gewoon iemand zien rukken is al voldoende om mij gek te maken, voor mij de beste seks ooit, ook al rukt hij zichzelf, zalig, maar vraag me niet of ik mijn penis wil laten zien want dat lukt niet, achteraf ja thuis, dan masturbeer ik me wel kapot, maar voor iemand, neen, gelukkig heb ik daar niet al te veel last van, meestal zijn het gewoon hetero's die ik zie aftrekken, dus die moeten mij niet persé zien aftrekken :p

    20 jaar
    4 jaren geleden
  • Hoi, word je wel opgewonden van een jongen of dat ook niet, want als dat ook niet zo is dan denk ik dat het later wel goed komt je bent ook nog maar 15 he nog vol in puberteit

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Zo gay als maar zijn kan ! Hoeft toch geen enkel probleem te zijn in de 21ste eeuw ?

    18 jaar
    4 jaren geleden
  • Niets met je aan de hand.
    Of je nu verliefd word op jongens of meisjes❗❗❗

    19 jaar
    4 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten